Chokladmousse med apelsinkrokant

2009-04-20 @ 19:51:04



Ingredienser

100 g choklad (Marabou Apelsinkrokant)
1 Japp eller Mars (55 g)
2 äggulor
1 ½ msk socker
½ krm salt
2 dl grädde
Konserverade mandarinklyftor


Gör så här

Smält chokladkakorna i vattenbad. Vispa äggulor med socker och salt. Blanda ihop och låt svalna något.
Vispa grädden hårt. Rör ned hälften i chokladblandningen. Vänd ned resten av grädden. Spara ev. en klick till garnering.
Häll upp i portionsskålar. Ställ i kylskåp.
Garnera vid servering med en klick grädde och mandarinklyftor.

Kommentarer
Postat av: Marica

Ohoho, det där skulle inte sitta helt fel! ;)

2009-04-20 @ 20:46:59
Postat av: Matilda

Shit, det där lät verkligen gott, det måste jag erkänna :)

2009-04-24 @ 08:52:20
URL: http://matildalidstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0