Drottningmuffins

2009-04-21 @ 20:31:07



Ingredienser

100 g smör
2 ägg
2 dl socker
1 dl filmjölk
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
125 g färska eller djupfrysta hallon och blåbär
1 msk vetemjöl
25 g mandelspån

Garnering:
Florsocker

Gör så här

Sätt ugnen på 225°
Smält smöret och låt svalna något.
Vispa ägg och socker poröst.
Rör i smör och filmjölk.
Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner i smeten.
Fördela i formarna.
Pudra mjöl över bären och fördela bären i formarna.
Strö över mandelspån och grädda i 14 minuter.
Pudra över florsocker vid serveringen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0