Tips för långt hår

2009-04-19 @ 15:05:13

 (inte mitt hår)

Borsta aldrig ditt blöta hår, de är hälften så svagt som när det är tort! andvänd helst då en bredtandad kam.

Att ha håret uppsatt i knut skyddar topparna mot dagligt slitage.Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer

Undvik hårtork, plattång, och andra varma stylingprodukter som sliter otroligt mycket på håret. Ha i en värmeskyddande creme innan du tex plattångar. färgningar och blonderingar sliter cokså mycket. Undvik också mycket stylingprodukter.

Rugga inte håret tort med handuken, utan dra försiktigt ut allt vatten med händerna och sedan kan du dra med handuken. har du lite mer brottom kan du sätta upp håret i en turban med handuken medan du aknske sminkar dej, sedan "luftar" du håret .

Börja inte med hårförlängning
, eftersom det sliter jättemycket på hela håret!

Ha håret flätat när du sover.( om du har långt hår) det gör så att håret inte blir trassligt. om du sover på och vrider dej runt på håret i flera år så tar det skada.

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Men det där funkar ju inte. Man vill ju inte ha håret uppsatt jämt. Nej jag tror på att toppa håret ganska ofta så att det behåller dig fräscht och friskt!

2009-04-20 @ 14:41:56
URL: http://sharpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0