Anna Olsson

2013-10-27 @ 15:15:48
Modell: Anna Olsson, MUA/hår: Matilda Sundin, Creative director (CD): Staffan Lahti
 
Stackars Anna som jag fotograferade igår..Hon fick stå ut med kyla, snö och jobba hårt för att slå med släggan. Hon gjorde det fantastiskt bra och det var verkligen en rolig fotografering. Bilderna blev som ni ser helt magiska, jag är så otroligt nöjd över att det föll lite snö mot slutet också, även om Anna fick det lite jobbigare men hon klarade det galant! 
Det ahr varit en liten krokig väg till denna fotografering med planeringen av allting men till slut så fick vi den genomförd och det med bravur! Tack alla inblandade, stort tack till våran duktiga frisör och sminkös Matilda som gjort en superjobb! 
 
Vinnaren av tävlingen kommer att publiceras i morgon måndag här på bloggen, har inte haft så mycket tid över till att välja ut en vinnare och det är verkligen så himla svårt med alla fina motiveringar. Men i morgon då ni, vinnaren kommer även att kontaktas via mail. 

Kommentarer
Postat av: Anneli - A'la Foto

Fantastiskt vackra bilder! Jag bara älskar när det faller snö och det blir flingor i håret! Vackert!! Den kalla blåtonen i färgbilden är super!

2013-11-12 @ 01:44:38
URL: http://alafoto.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0