Årets julfilm 2014

2014-12-22 @ 21:52:00 / Postat i: Foto-Video / Kommentarer: 0
 
 
Idag har jag och Veronica (min svägerska) spelat in min årliga julfilm. Idéerna är inte riktigt slut ännu haha utan några små nya grejer lyckades jag klämma in i videon. Hoppas att ni får lite julstämning, och stort tack till Lena som jag fick låna låt utav, hennes vackra röst är alltid ljuvlig :) 
Njut! 

Jag lever!

2014-12-13 @ 19:21:27 / Postat i: Foto-Barnporträtt, Foto-Porträtt / Kommentarer: 7
Bild från förra helgens fotografering
 
Det har varit lite skralt här på bloggen med uppdateringar men jag ska försöka ta igen det så småningom. För tillfället så är det redigering, redigering, redigering, bakning, julstök, fotograferingar, redigering och lite leveranser att beställa och skicka iväg. Japp, innan jul är det alltid lite stressigt för oss fotografer. Jag har ett ovanligt lugnt år på julklappsfronten och fotograferingar men däremot har jag haft många egna projekt som tar en hel del tid som ni kanske misstänker. Sen med tre barn har man inte alltid extratid för att blogga har jag märkt nu ;) hihi 
Men jag ska försöka bli lite bättre på det! 
 
Och i morgon så ska jag iväg till Arjeplog på vernissage där mina egna bilder hängs ut tillsammans med tre tjejer till, som målar, illustrerar och liknande. Det ska bli så oerhört roligt! Lite spännande eftersom jag aldrig har ställt ut förut men det blir en väldigt bra erfarenhet! Önska mig lycka till! 
För er som har instagram så kommer jag nog att posta en del under dagens lopp. Ni hittar mig på : viktoriawigenstam

Vinterbröllop på låtsas

2014-12-03 @ 20:11:59 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
Helgen som var är en utav de roligaste helgerna på länge (kanske att ta i men nästan).  Jag hade på schemat bland annat en stylad bröllopsfotografering, men denna gång i vinterskrud. Hade även tur att hitta två par att ställa upp. Så himla roligt och det var så många som bidrog med var sitt strå till stacken så jag är alldeles överväldigad. Dessa två par på bilderna ovan var det som tog sig an en fotografering ute i kylan. Bara någon minusgrad som tur var, det kunde lika gärna varit 20 minus till! Men vi hade verkligen turen på vår sida! 
 
Modeller: Anna och Tobias (vänster) samt Victoria och Tim (höger)
Klänningar: Nixa Design
Kostymer: Selected, lånad på Lindqvists Kläder (åven fluga till båda herrarna)
Smink: Imaan Aiddai , sminket kommer bl.a från Underverket i Arvidsjaur 
Hår: Viktoria Hansson (Viktoriasalongen i Arvidsjaur) 
Smycken: Hellgrens Arvidsjaur 
Blommor: Interflora Arvidsjaur
Renskinn (och en pälspläd): Anna-Lisas Souvenirbutik© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0