Konsertfotografering - Ny webkurs ute nu!

2014-02-21 @ 12:00:00
Nu är äntligen den nya webkursen här! Hur du fotograferar konserter. Kursen innehåller allt från tips i förberedelserna, vilka inställningar på kameran som är fördelaktiga, hur du ska agera och vara effektiv när du fotograferar och mycket mycket mer.
 
Förkunskaper: 
Du bör ha lite koll när det kommer till ISO, slutartider, bländare och liknande för att hänga med i kapitlet om inställningar. Om du inte har det så kan du lära dig allt det i min andra webkurs - Lär dig din kamera
 
 Här nedan ser ni ett par urklipp från kursen. 
 
Att gå mina webkurser är enkelt och bekvämt. Du kan läsa när helst du vill och har tid, på datorn, plattan eller var helst du vill läsa. I slutet på kursen finns även så att du kan ladda ner kursmaterialet ifall du vill ha och skriva ut det och sitta och läsa på papper. Kursen är laddad med många bilder och exempel som gör det lättare att förstå allting som skrivs. Du får en inloggningskod så att du kan logga in var än du är.
 
I och med köp av kursen så får du också tillgång till en grupp på facebook (om du har detta) där du kan skriva om du har frågor, vill ha bedömning på dina bilder av alla andra som är med på sidan och få hjälpbara tips. Du får även en uppföljning av denna kurs genom att vid nästa konsert som du fotograferar så får du efteråt om du vill skicka bilder till mig för en liten utvärdering och lite pepping. 
 
Allt du behöver göra för att få detta till mitt grymma lanseringspris (99:-) är att klicka på köp knappen på hemsidan innan kl 24.00 ikväll! Klicka på lanseringsbilden ovan eller klicka HÄR för att komma till beställningssidan. 

Kommentarer
Postat av: Anders Lindholm

Hej Victoria!

Finns din webkurs om konsertfotografering kvar?

Anders Lindholm

2016-12-23 @ 22:48:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0