Lediga tider nästa vecka

2014-07-30 @ 07:49:05 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 0

Mellan den 4-11 Augusti så kommer jag ha möjligheter att ta emot någon kortare fotografering (porträttpaketet 30min) men endast ett fåtal. Då jag nu börjar närma mig höggravid så kommer jag efter semestern måsta börja dra ner på tempot lite grann.

Så tills vidare finns det tid för 2 fotograferingar nästa vecka. Därefter kan jag ej garantera tider utan får meddela allt eftersom.
Ni kan kontakta mig via mail: info@viktoriawigenstam.se 
Min arbetstelefon är inte igång förrän måndag den 4:e (0730866021)

På bilden: Fina Ellen från hennes fotografering


I morgon smäller det

2014-07-25 @ 22:40:23 / Postat i: Foto-Musik, Foto-Porträtt / Kommentarer: 1
 
Som rubriken lyder så är det i morgon det gäller, vad händer då? Jo årets/säsongens sista bröllop innan jag går på mammaledighet. Det är lovat värme värme och värme. Mern jag klagar egentligen inte, jag är så glad att vi slipper regn, om än det gärna kunde fått vara någon grad svalare ute så är jag ändå hoppfull. Det är ett fantastiskt fint par som ska fotograferas och jag har med mig fina assistenten Elin så det kommer garanterat att bli en toppendag! 
Bilden ovan har ingen anknytning till bröllopet i morgon utan den fick vara med för att jag ville visa den för er, tagen för ett par veckor sedan på fantastiskt vackra Ellinor för hennes framtida platta, älskar bilden på många sätt! Gillar ni den lika mycket som jag gör? 
 

Oliver och Vega

2014-07-19 @ 08:48:53 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 0
Idag är det lördag och det innebar lite morgonjobb för min del, semester i all ära men lite måste man ju få göra faktiskt. Har ett bröllop som ska förberedas inför nästa helg och lite bilder att färdigställa och skicka iväg till kund. 
Men tills vidare får ni er en liten glimt av detta bedårande syskonpar som jag fotograferade innan semestern vars bilder nyligen gått iväg. Lilla tjejen blev även "utsatt" för en Smash the Cake efter detta var taget, men mer av det får ni se senare

Ord är överflödiga

2014-07-17 @ 08:32:00 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 3
Låter denna bilden på Sanna få tala för sig själv, hon är så vacker som en sommardröm och hon förtjänar en liten egen stund i rampljuset, eller kvällsljuset kanske man ska säga ;)

Sanna i kvällssolen

2014-07-13 @ 08:35:47 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 6
 
Trots semster så kan jag inte riktigt slita mig från kameran. Men vem kan göra det när ens fina svägerska är i byn, man har perfekt motljus att tillgå och inspirationen på topp. Då kan man bara inte låta tillfället glida förbi. Har fler fina bilder att visa er men jag ska försöka hålla mig lite grann. 
Vi har haft ett par otroligt varma dagar här i veckan och det är jätte härligt verkligen, jag ska försöka att verkligen inte klaga, men jag måste nog göra det lite grann i alla fall. För det är inte så himla roligt att bära på en stor (ja den börjar vara stor) mage när det är så här dödligt varmt som det har varit ett par dagar. Sådär nu har jag det sagt! Trots allt så njuter jag ändå lite grann, älskar verkligen sommar och värmen annars :) 
Hoppas alla kära läsare också har en fin sommar och njuter utav varje dag!

Detaljbild

2014-07-09 @ 08:20:52 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
Detaljbild från årets heldagsbröllop med underbara Sofie och Hans. Här en bild på deras dotters fantastiskt gulliga små skor och en liten skymt av klänningen. Jag kommer att visa er mer bilder från detta bröllop längre fram men det tar jag nog efter semestern. För hör och häpna jag har semester nu! 
Måste erkänna att det verkligen känns underligt och jag har redan hunnit kolla mailen som vanligt. Det tar nog ett par dagar att komma in i semester-mode men mina förhoppningar är goda. Ska redigera klart ett par jobb här idagarna så kan jag sen ta ledigt fullt ut. Hoppas jag! ;) 

Melina ❤ Jamal

2014-07-03 @ 12:26:00 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
 
Bjuder här på två bilder från Melina och Jamals bröllop. Gillade verkligen det blåa huset bakom dom och den lilla gången in. Ibland måste man utnyttja de ytor som man får "serverade". Att vara flexibel när man kommer till en plats man aldrig varit på förut och försöka hitta det vackra i allt. Sen att man får fotografera så här fina människor på den platsen gör ju inte mitt jobb direkt svårare! Är precis klar med heldagsbröllopet jag fotograferade här för ett litet tag sedan så det känns super, längtar efter att få skicka iväg bilderna till paret! Men först ska här packeteras och förberedas.

Soliga dagar

2014-07-01 @ 14:38:15 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
Idag varvar jag mellan att vara ute och njuta av sol och redigera bilder från Sofie och Hans bröllopsdag när de riktigt feta molnen kommer. Håller på att färdigställa deras bröllopsbilder så att de kan skickas iväg förhoppningsvis redan i morgon. 
Detta är sista arbetsveckan som framåt helgen blev fullspäckad. Familjefotografering, privatkurs, smash the cake fotografering och även en liten nyfödd ska förevigas. Ser fram emot helgen! Men först skall här redigeras och levereras bröllopsfoton. Ska visa er mina snygga usb-minnen som ingår när man bokar ett heldagsbröllop lite senare men tills vidare får ni er en liten tjuvkik från bröllopet. Så så fina och jag längtar efter att visa er fler bilder. 
 
Går du i bröllopstankar 2015? Ni kan boka mig redan nu och därmed få en liten extra gåva. Men endast ett begränsat antal. Ni hittar mina bröllopspaket på hemsidan: www.viktoriawigenstam.se 
Eller så kan ni helt enkelt maila mig direkt om ni så önskar: info@viktoriawigenstam.se
 © Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0