Sonen i kvällssolen

2014-10-30 @ 18:37:15 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 24
Ibland gäller det att vara på alerten, såg det underbara ljuset i eftermiddag och rusade ut för att plocka ihop lite grejer samt klä om sonen. Och detta blev resultatet. Hade inte många minuter på mig innan allt ljus försvann men vi hann, och min älskade lilla vän satt som ett proffs och bara var underbar. Är han van mån tro? 
Det kommer att bli en förstoring här hemma på väggen, utan tvekan!

Nike lace från By Malina

2014-10-28 @ 18:05:28 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 2
 
Modell: Emma Johansson   ❤   Smink/Hår: Imaan Aiddai   ❤   Klänning: By Malina (www.bymalina.com
 
Här är en av mina favoriter (har många) från den stylade fotograferingen som jag kunde genomföra tack vare By Malina som skickade mig bröllopsklänningar för att fota. Till min hjälp hade jag Emma och Sanna som modeller och duktiga Imaan fixade hår och smink. Det var en riktigt härlig dag och vi hade tur att det klarnade upp efter att ha regnat nästan hela dagen. Är så lycklitg lottad som får göra detta 

Sagolikt

2014-10-26 @ 18:55:46 / Postat i: / Kommentarer: 31
Här är en utan mina favoriter från min senaste fotografering med vackra Maja. Just på den här bilden så har jag tagit ut svängarna lite grann när det gäller redigeringen, det kan lätt bli så när man hittar nya verktyg i programmet. :)
Maja är alltid en fröjd att få träffa och fotografera, så snäll och rar och framför kameran så otroligt naturlig när jag kommer med mina ibland lite konstiga idéer och uppställningar. 
Är ni intresserade av att se originalbilden? 

Melina ❤ Jamal 2014

2014-10-23 @ 12:58:00 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 1
 
Vet inte om jag behöver säga så mycket, ett färgsprakande bröllop från i somras med första brudparet för 2014. En vacker dag mellan regnskurarna, många vänliga ansikten, glädje, vacker brud, dans och mat. Det finns så mycket härligt att säga om den här dagen, men jag låter bilderna tala för sig själva!

Höstbus

2014-10-22 @ 15:32:48 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 4
 
Denna lilla damen fotograferade jag för ett par veckor sen när hösten visade sig i all sin prakt. Nu har vi ett täcke utav snö på marken och inte alls lika färgglatt ute. Men ljuset är jag glad för, fördelen när snön kommer, att det inte varje kväll är så mörkt och trist. Lilla 2 åringen ovan var på riktigt bus humör och vi fick till väldigt många fina bilder trots ett bris utav regn som föll ner. Men ingenting som syns på bilderna i alla fall :)
 

Höstens första norrsken

2014-10-15 @ 11:58:17 / Postat i: Foto-Djur och natur / Kommentarer: 3
 
Igår kväll ropade min kära man ut mig på vår bro för att visa norrskenet som spelade på för fullt på himlen. Detta är första norrskenet denna säsong som jag haft möjlighet att fotografera men det är inte första "spelet". Dock var detta oerhört maffigt och jag är så glad att jag hann föreviga det innan det försvann igen, då det inte höll på så länge tyvärr. Älskar att stå och kolla på detta vackra fenomen. Denna bilden är tagen bara från vår bro.

Varmaste bröllopet vs snöfall

2014-10-10 @ 12:43:04 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
 
Bilden ovan är från denna säsongs absolut varmaste bröllop. Höggravid och ca 30 grader varmt, skinande sol och värmande kärlek! Inget att rekommendera men oj så värt varenda sekund när man får till bilder som den ovan.
Lite kontrast mot för hur det ser ut här idag, inatt har det nämligen kommit en hel del snö! Känns ju lite sådär då jag hade inplanerat lite höstfotograferingar, men med lite tur så smälter det lite grann så att vi i alla fall kan fejka lite höstiga bilder :) hihi 
Men måste erkänna att jag föredrar förhållandena på den grönare bilden, lite mysigt med snö men inte riktigt ännu! 
 
Såhär såg det alltså ut i morsem klicka för att se större 
 

Makila design

2014-10-05 @ 19:39:33 / Postat i: Foto - Modell / Kommentarer: 0
Foto av Makila Design (LÄNK)
Idag har jag haft en härlig fotografering som innfattat halsband, armband, hundar, renhorn och fina modeller. Jag tror att bilderna till slut blev riktigt bra, det är inte helt enkelt att jobba med hundar men vi fick till det tycker jag! Gå gärna in på deras sida och kika på smyckena som de har, oerhört fina och välgjorda! 

Romantik

2014-10-03 @ 10:54:58 / Postat i: Foto - Bröllop, Foto - Modell / Kommentarer: 1
Modell: Anna Olsson (LÄNK)  -  Klänning/Kjol: Bröllopstudion (LÄNK)
 

Här är en utav mina favoriter från studiofotograferingen med Anna tidigare i sommar, är lite blöt i ögat över att denna lilla damen har flyttat längre bort men vi har förhoppningar över att kunna styra upp en fotografering nästa gång hon kommer upp igen. Det är så otroligt roligt att samarbeta med så duktiga människor och Anna är verkligen utöver det vanliga. Så alla fotogafer nere i Östersund som läser detta, kontakta Anna! ;)© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0