Höstens underbara tillgångar

2014-09-28 @ 19:46:00 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 7
Molly 2 år
 
I ungefär en månad har jag lyckats hålla fingrarna från avtryckaren (inom jobbet) men idag var det faktiskt dags. Hade två fotograferingar idag med busiga barn båda gångerna. Det kunde inte bli bättre att fotografera utomhus idag (förutom vädret då kanske) i alla fina höstfärger som lyser nu. Det är verkligen så vackert och jag skulle kunna fotografera varenda dag hela hösten ut när det ser ut såhär. Men rimigtvis så är det ju inte riktigt möjligt, inte för tillfället i alla fall. Men jag hoppas jag kanske hinner fotografera lite till i dessa underbara vissnande löv innan snön kommer! 

När vi ändå är i farten

2014-09-25 @ 10:41:00 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
Modell: Anna Olsson    ❤     Klänning: Bröllopstudion Skellefteå
 

När jag ändå visar bilder från stylade bröllopsfotograferingar så slänger vi med den här favoriten också som jag tog tillsammans med Anna Olsson under mitt höggravida jag. Jag var inte allt för smidig men bilderna blev så bra verkligen! Har oerhört många favoritbilder från denna fotograferingen som jag kommer att slänga upp men tills vidare får ni njuta av det vackra motljuset ovan. 

Emma i brudskrud

2014-09-23 @ 13:58:00 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 3
Modell: Emma Johansson   ❤   Hår/makup: Imaan Aiddai   ❤   Klänning: By Malina

Renovering av hemsidan

2014-09-19 @ 10:28:00 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
 
Har här i dagarna suttit och knåpat på med hemsidan. Kände att det var dags för en helrenovering eftersom jag äntligen har hittat min huvudinriktning när det kommer till fotograferandet, bröllop. Det är det som jag vill lägga allt mitt krut på och komma någon vart med. Det känns verkligen så bra och det är ett beslut som sitter mig varmt om hjärtat.
Självklart så kommer jag att ta emot andra typer av bokningar såsom porträtt, nyfödda företag osv men bröllop kommer att ligga på prio ett. 
För att nu fira nya hemsidan så har jag bestämt mig för att släppa ett litet erbjudande. Alla som bokar mig som bröllopsfotograf för 2015 (sensommaren/hösten/vinter) innan årsskiftet erhåller en extra fotograferingstimme inkl tillhörande bilder. Unikt erbjudande för alla blivande brudpar som vill ha minnen för livet att glädjas utav. 
 
Så in och kika på nya hemsidan www.viktoriawigenstam.se och kika, eller kanske till och med skicka iväg en bokning! Det skulle göra min dag än bättre än den redan är (haft en otroligt mysig liten tjej i famnen idag).
 
Vad tycker ni om makovern? 

Någonting blått

2014-09-13 @ 09:55:35 / Postat i: Foto - Bröllop, Foto - Modell / Kommentarer: 0
                                                     Modell: Anna Olsson (LÄNK)      Klänning: Bröllopstudion Skellefteå (LÄNK)
 
För ett par veckor sedan så hade jag en härlig fotografering tillsammans med Anna. Några utav bilderna har ni sett förut (HÄR) men vi hade även en otroligt vacker brudklänning till användning för våra bilder. Här är två av mina favoriter vid de stora blå portarna. Dessa finns utmed en gammal mack här i vår by och jag tycker dom är så otroligt vackra så när vi passerade kunde jag inte låta bli att stanna och ta ett par bilder där också. Sen att klänningen är helt otroligt vacker är ju inte fy skam heller! Har många många fler bilder från denna fotografering som ni kommer att få se framöver, men jag väljer att hålla er nyfikna ett litet tag till för jag lovar er, bilderna är väl värda att vänta på! 
 

Våran underbara trio

2014-09-07 @ 10:56:14 / Postat i: Foto-Barnporträtt, Vardag / Kommentarer: 7
Igår hamnade faktiskt alla mina små älsklingar på bild. Vi kan ju inte bara ha bilder på nytillskottet utan så klart tillsammans med storebröderna också. Dom är så stolta över lillasyster. Och än så länge tycker dom inte hon är jobbig, men å andar sidan så är hon väldigt snäll också så de behöver inte höra bebis-skrik hela dagarna. Får hoppas att det håller i sig ett litet tag till.
Men nu så ska jag försöka göra något vettigt här hemma medan lillan sover. Men jag kommer att uppdatera med ltie bilder från sommarens fotojobb här framöver och lite mer bebisbilder så klart. Så ni är så välkomna tillbaka! :)

Senaste stjärnan i familjen

2014-09-04 @ 14:43:00 / Postat i: Foto-Newborn, Vardag / Kommentarer: 3
Det har varit väldigt öde här på bloggen men jag har en väldigt väldigt bra anledning till detta. I fredags så åkte vi nämligen i rusande fart till BB och våran lilla flicka kom till världen. Vi har två stolta storebröder här hemma och vi är två bortskämda föräldrar. Hon har varit/är så snäll och allting går bara jätte fint. 
Idag tog jag dessutom första mer ordentliga bilden på henne. Det har verkligen kliat i fingrarna dessa dagar men trots att jag tycker det är så himla kul så har det väl inte riktigt varit prio ett måste jag väl erkänna. Man måste hinna landa lite grann och så klart mysa så mycket som möjligt. Men här ovan är i alla fall "debutbilden" på lilla tösen som verkar få namnet Alina. Vi har grubblat mycket fram och tillbaka men så har vi väl så gott som bestämt oss. 6 dagar gammal idag och alldeles ljuvlig. Fler bilder kommer att tas här i dagarna framöver och ni kommer självklart att få se fler men nu vet ni läget i alla fall så ni kanske har lite förståelse för att bloggen inte blir uppdaterad lika ofta. © Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0