Vila och åter vila

2015-04-22 @ 10:27:57 / Postat i: / Kommentarer: 1
 
Just nu känns det lite som på bilden ovan, vill bara kryp in i något varmt och vila. Har haft en bitande förkylning sedan i lördags, den är väldigt seg och vill inte alls ge med sig. Rösten blev förstörd redan igår så jag pratar inte så mycket alls idag. Hostan har gjort att jag rent utav får ont varje hostning som kommer, feber börjar lugna sig, känner bara av den ibland men annars är det bra! ..... skulle haft bröllopsmöte idag men tyvärr inställt, svårt att sitta och diskutera med en trött fotograf som knappt kan prata :) haha!
Men ska fortsätta dricka mitt te och kurera mig, nu får det vara nog! 

The dreamer

2015-04-20 @ 18:09:09 / Postat i: Foto - Fine art / Kommentarer: 1
 
Här är mitt allra senaste projekt med fina Ramona som ni senast såg liggandes på ett fickur. Den här tog ett bra tag att göra klar, en hel del småfix att ordna, men jag är så otroligt nöjd med resultatet. Vad säger ni om den? 

Årets första bröllopsmöte

2015-04-18 @ 07:31:03 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 2

Idag åker jag iväg på årets första bröllopsmöte, det känns fantastiskt roligt att få sätta igång hela säsongen! Trots lite oinspirerande snö som ligger på marken men det får man väl leva med. Jag kommer i år att köra en halv säsong igen eftersom att lillan fortfarande är så liten men ett par stycken bröllop är inplanerade i alla fall. Det första redan nästa månad. Åh vad jag längtar!! 

Här är en bild från fotograferingen i samarbete med Nixa Design som stod för den vackra brudklänningen, Lindqvists Kläder som stod för kostym och fluga Smycka-Sverige (Hellgrens i Arvidsjaur) som bidrog med smycken,Viktoriasalongen som gjort den vackra frisyren, Interflora Arvidsjaur som gav oss blommor och MakeupbyImaan som sminkade så vackert. 
Stort tack också till våra modeller Victoria Lidström och Tim Sandgren. 


Hur vackert blev det inte denna decemberdag?


Nytt tidskrävande projekt

2015-04-15 @ 14:10:24 / Postat i: Foto - Fine art / Kommentarer: 4
I helgen så körde jag igång mitt nya projekt, som kommer att bli en hel bildserie. Tror att det kommer bli riktigt bra när det hela är färdigt och jag har redan börjat på nästa bild :) Här är det käraste Ramona som har ställt upp som modell, tillsammans med min nyinköpte rekvisita, älskar klockan!! :) 
Vad tycker ni? 

Fly

2015-04-12 @ 07:53:51 / Postat i: Foto - Fine art, Foto-Video / Kommentarer: 3
Jag vet, det har blivit mycket såna här bilder nu på sistonde men ha tålamod, snart kommer vackra gröna porträtt på bröllop och allt möjligt. Så det kommer, jag har bara lite annat att fördriva tiden med för tillfället :) 
I fredags fick jag hem en fjärrkontroll till kameran, just för att kunna göra lite fler såna här bilder, utan att behöva modell och utan att behöva springa fram och tillbaka mellan varje bild. Och så får barnen hjälpa till på annat sätt istället. Och detta blev resultatet från gårdagens invigning av fjärren. 
 
Hur jag har redigerat bilden kan ni se här nedan
 

Behind the scenes - stuck in nature

2015-04-08 @ 13:54:00 / Postat i: Foto-Video / Kommentarer: 0
 

Stuck in nature

2015-04-04 @ 20:25:49 / Postat i: Foto - Fine art / Kommentarer: 2
 
Modell på bilden är duktiga Anna Olsson som ni har sett så många andra gånger, här är vårt senaste samarbete, och vår montagebild som äntligen bev klar, jag kommer att lägga upp en liten behind the scenes bild för den här fotograferingen också men den får ni vänta med ett litet tag :) 
Sen har jag roliga nyheter, min allra första montagebild ska mest troligt få vara med i en spansk (tror jag) tidning, jag är så otroligt glad så nu håller jag tummarna för att det blir av och att jag får tag på ett ex :) © Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0