Kvällsporträtt

2015-08-22 @ 14:40:13 / Postat i: Foto-Barnporträtt, Foto-Porträtt / Kommentarer: 0
Här är en bild på fina Tuva som jag lånade med mig ut för att fotograferade igår kväll. Känner mig väldigt nöjd med bilden faktiskt! Inspirationen flödar, och hösten är snart här, känner mig lite i smått panik att hinna med alla projekt som jag vill göra men får se hur många jag hinner med, annars har jag att göra nästa sommar igen! :) 

Ljuvliga pojkarna

2015-08-21 @ 20:46:27 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 0
Vet inte om jag behöver säga så mycket om den här bilden på min fantastisk fina små pojkar, lilltösen låg och sov så hon får vara med en annan gång :) 

En härlig dag!

2015-08-16 @ 12:11:46 / Postat i: Foto - Bröllop, Foto-Porträtt, Självporträtt / Kommentarer: 0
 
Igår var det dags för säsongens näst sista bröllop, innan vintersäsongen drar igång. Med mig för att fotografera några helt makalösa porträttbilder (längtar efter att visa dom för er) hade jag fina Linn som även följde mig upp till Pajala för några år sedan. Vi ahr verkligen så kul tillsammans och vi hann även stanna till på hemvägen för lite spontana bilder. Så om ni undrar någon gång hur det blir när jag står framför linsen istället för bakom, så slutar det med att fotografen (jag) blir så nervös att jag till slut spårar ur, slänger mig på marken men helt plötslig ser upp på löven och inser hur vackert ljus det är och tänker mig flera olika bilder som skulle vara fint till just det ljuset. Haha antingen är jag yrkesskadad eller bara ute i det blå, det får ni själva avgöra :) Men vi hade i alla fall en härlig dag och ser fram emot nästa bröllop om ett par veckor! :)

Workshop-nyhet

2015-08-13 @ 08:35:00 / Postat i: Foto-Fotokurser / Kommentarer: 0
 
Idag lanseras äntligen min första workshop! Det blir en liten mjukstart men jag tror att det kan komma att bli succé! Det är i alla fall förhoppningen! Så kl 17.00 är det dags för er att hålla fingrarna på tangentbordet för då finns anmälningsformuläret uppe på hemsidan. HÄR
 
När: 26 september 2015
Tid: 15.00-18.00
Var: Glommersträsk 
Antal deltagare: 4st

Förkunskaper: Att kunna hantera grundinställningarna är en förutsättning, men inga övriga krav, ni kommer att få hjälp och vägledning på plats.

Så går det till: 
Vi träffas kl 15.00 i Glommersträsk där vi åker iväg till vår första location med vår modell som är stylad och färdig. Jag gudiar er på plats och ni får alla fotografera modellen. Så att ni alla får bra bilder. Vi fotograferar på en eller två till locations och då byter modellen outfit så att vi får varierade och stämningsulla bilder. Vi avslutar med lite fantastiskt motljus som ibland kan kännas klurigt men jag lovar att ni kommer att gå därifrån med magiska bilder och vi kommer att skratta massor. 

Bilder: 
Efter workshopen så får ni mer än gärna skicka bilder till modellen, ni får även använda de i portfolios, marknadsföring osv. Vid publicering i tryck utöver egen marknadsföring skall modellen tillfrågas. 

Betalning: 
En faktura skickas med betalningsvillkor på 14 dagar efter kursen. Fakturan skickas via mail. 


Pris: 990:-

Snart ikapp

2015-08-05 @ 15:36:51 / Postat i: / Kommentarer: 3
 
En liten snabb uppdatering så ni vet att jag lever. Bilden ovan visar lite vad som hänt på sistonde och vad som prytt min skärm den senaste tiden. Har en hel del jobb att jobba ikapp med men snart så är det klart! :) Så skönt men lite tråkigt att inte sitta och minnas tillbaka också :) Mer uppdateringar kommer allt eftersom inom en snar framtid! © Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0