The visitor

2015-02-24 @ 11:56:29 / Postat i: Foto - Fine art / Kommentarer: 1
 
Mitt allra senaste alster, känner mig faktiskt väldigt nöjd, lite splittrad vad jag faktiskt tycker om den men jag är i alla fall nöjd! Vad tycker ni? 

Ljuvliga dagar

2015-02-23 @ 10:36:28 / Postat i: Självporträtt / Kommentarer: 2
Det har varit en riktigt härlig helg med allt var det inneburit, sol, sol och faktiskt lite mer sol, dop, middagsgäster och en härlig tur hos mina föräldrar ute på sjön hos dom. Såna här helger är verkligen bra för mig, jag blir så oerhört glad och pigg. Sen att jag fick inspiration och material till ett nytt litet fotoprojekt när jag var "hemma" gör ju inte saken sämre heller :) 
Börjar nu ladda batterierna för kommande fotograferingar, utflykter och andra roliga planer. Jag njuter! 

Sjukstuga

2015-02-17 @ 10:19:21 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 4
Molly 2 år
 
Äntligen börjar vi återhämta oss från förylningen som drabbade oss, pojkarna var dåliga, sen åkte jag och lillan dit men nu är det hopp om liv igen! Och tur är väl det, har fått flytta fram en nyföddfotografering flera gånger pga denna förkylningen. Så himla trist men i morgon så kör vi! Det käns riktigt riktigt kul! 
Morgonen startade dessutom med bravur, två bröllopesförfrågningar låg i inkorgen, dessvärre uppbokad ett datum redan men så är det oftast, det är flera som frågar samma datum. Så är det alla år, vissa datum ska bara alla gifta sig på! haha 
Utöver nyfödd i veckan så kommer jag att förbereda inför en utställning som jag ska anordna i Arvidsjaur om ca 1 vecka. Det kommer att bli riktigt kul att för första gången visa upp de tavlor jag tänker ställa ut. Sen blir det dop! Så en fullspäckad vecka, tur att vi blev friska i tid! © Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0