Min fina lilla skatt

2015-10-13 @ 22:17:53 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 0
 
Egentligen är väl det rätta ordet mina fina skatter, pojkarna är ju också det finaste jag har. Men här är i alla fall en bild på den finaste lilla tjejen jag har här i huset. Bilden togs en tidig morgon i veckan, höst, sol, fina löv, vad mer kan man önska sig, älskar alla bilder som vi tog (även min äldsta pojk fick fotografera lite, då han hade sin prao-dag hos mig) och jag känner mig verkligen så otroligt lyckligt lottad. Vad mer kan man önska sig? 

En nystart

2015-10-08 @ 19:12:47 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 3
 
Efter att jag skrev på kontraktet för studion så hände något med min drivkraft och min motivation. Jag har alltid varit lyrisk över att fotografera men nu verkligen är jag på hugget, jag fick sådan motivation så nu har jag suttit de senaste veckorna och matat in information och inspiration, gått onlinekurser och allt möjligt och nu äntligen har jag hittat rätt inom nyföddfotografi och det känns så rätt. Har haft två fotograferingar med underbara bäbisar och bilderna är utan tvekan de bästa jag skapat på 5 år. Så jag har fått en nystart i form av en explosion, jag sover knappt om nätterna för att jag är så ivrig att få göra allt och få lansera allt. 
Så där har ni en liten inblick i vad som sker för tillfället bortsett från ny studio. Mycket nytt inom företaget nu, men allt är bara positivt så jag är inte den som klagar i alla fall! 

Happy-dance

2015-10-08 @ 18:55:59 / Postat i: Självporträtt / Kommentarer: 0
 
Efter lång frånvaro här på bloggen är det dags för en rejäl comeback med stora nyheter! 
Fotograf Viktoria Wigenstam får nu en egen studio med skyltfönster, toppenläge, ingång och allt det där som jag bara drlmt om i ca 5 år sedan jag startade företaget. Det känns helt fantastiskt kul och jag ser verkligen fram emot invigningen som blir inom kort. Datum kommer upp här snart! :) 
Så därför kände jag att jag var tvungen att lägga upp lite dansbilder så ni förstår hur otroligt glad jag är :) © Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0