Tredje gången gilt?

2012-04-27 @ 09:39:13 / Postat i: Foto-Djur och natur / Kommentarer: 0
Eller är det fjärde, femte? Nu kan vi ju i alla fall hoppas att våren kommer för att stanna, under natten så har regnet öst ner och gett snön en liten pusch för bortsmältning ;)  Känns så bra att man kanske snart får se lite grönska? Omän ett tag bort men det ser lovande ut!
Som t.ex. igår fick jag se blommor! Ännu fler som kommit upp hos grannen, underbar känsla. släppte allt en stund för att springa ut med kameran.
Njut!
Var igår också iväg och hälsade på min kära kusin, Theodor fick då ställa upp på lite kort, sötingen :)

En gammal goding

2012-04-19 @ 20:52:15 / Postat i: Foto - Modell / Kommentarer: 2
En bild på Erika från studiofotograferingen vi gjorde för lite drygt 1 år sen, snart börjar det väl dra ihop sig för lite mer innan hon lämnar norrland :(
Nu framöver så kommer jag att ha en del parfotograferingar så förhoppningsvis kommer det upp lite nya bilder ganska snart, och en modellfotografering står på schemat också inom en snar framtid, snart kommer fotograferandet igång ordentligt. Blir så less på att snön aldrig försvinner! men den som väntar på något gott..
Hur som haver, här är bilden:

 

Foto: Jag (Viktoria Wigenstam) Redigering: Erika (modellen själv)


Jag kommer ångra mig

2012-04-18 @ 15:00:34 / Postat i: Allmänt / Kommentarer: 5
Jahapp..lägger upp den här också då...det är väl lika bra?
Men jag varnar er, det låter INTE bra! Ringrostig i stämbanden, är lite mesig som vanligt... så risken är att detta klippet kommer att försvinna inom en framtid efter att jag lyssnat några gånger hittat alla fel :) haha
Är lite känslig gällande just sången, vet att jag inte är duktig men det är riktigt kul! Sjunger väl lite halvfalskt men äsch, det får ni ta den här gången. Men passa på att lyssna nu medans den finns kvar på bloggen.... Risken finns som sagt att det tas bort..
Nä, nu ska jag sluta svamla bort och lägga upp den istället....puh! *Nervös suckning* Gillar det inte..men ibland måste man utmana sig själv också... tycker dock att den låter lite lite bättre än den som jag la upp 2009, kanske...
Jag har ju inte alls tränad röst och jag gör många "fel" så det får ni ha lite överseende med, med lite tur kanske man någon gång lär sig men än så länge får ni nöja er med denna falsksång ;)

Endast 2 veckor kvar

2012-04-16 @ 09:06:38 / Postat i: Allmänt / Kommentarer: 1
Missa inte att ta del av detta fina erbjudande, det är alltså bara två veckor kvar av erbjudandet. Bokningen ska ske INNAN 1 MAJ men själva fotograferingen kan äga rum senare.
Skynda att boka, några tider finns ännu men vänta inte för länge, en riktigt pangerbjudande!

 

Det är alltså porträtt tillsammans med din respektive, fina bilder som speglar er!

Boka via mail: info@wigenstamviktoria.se


Helgen som gått

2012-04-16 @ 07:32:50 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
Den här helgen har det inte hänt så otroligt mycket spännande att berätta, har mestadels varit hemma eftersom min man haft brandjour, men lite bilder har jag tagit mig till att ta i alla fall.
Lyxade till det men en hemmagjord bananasplit i lördags, riktigt gott men tydligen påfrestande för lillkillen eftersom att han ganska fort efteråt tog sig en liten tupplur på soffan men boken i högsta hugg.
Igår så begav jag mig ut en stund men kameran eftersom jag såg att grannens rabatter börjat växa till liv, till och med här! Det blev några härliga konstraster mellan nya gröna växter och snö....ja ni läse rätt, här är snön inte borta, på vissa ställen är det rätt så mycket kvar men så är det att bo uppe i norrland ;) Trots snön så gillar jag det ändå.
De första två bilderna ser väl lite mer ut som att det är höst men så är ju inte fallet som tur är!

Sommar nu, snart!

2012-04-06 @ 10:05:55 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 2
Ser tillbaka på lite bilder från i våras, somras och i höstas, och jag lägtar bara mer och mer till dess att snön har försvunnit! Visserligen så kommer myggen men det är det värt varenda minut!
Här är två bilder jag tog på fina Linnea i september ♥

Gravidfoto i studion

2012-04-05 @ 14:25:03 / Postat i: Foto-Kärlek / Kommentarer: 1
Canon EOS 5DMark II + Tamron 28-75/2.8 + studioblixtar
Glad påsk på er alla, får se hur uppdateringen i helgen blir, kommer nog att hitta på en del så kan inte lova något ;)

Sanna ute i kylan

2012-04-03 @ 12:38:19 / Postat i: Foto - Modell / Kommentarer: 0
En bild från senaste fotograferingen med Sanna, så kul det var! Hoppas på fler photoshoots framåt sommaren!
Canon EOS 5DMark II + Tamron 28-75/2.8

Ett till gravidfoto

2012-04-02 @ 19:44:48 / Postat i: Foto-Kärlek / Kommentarer: 1
Här är en till bild på fina Emma och magen! Det är verkligen så vackert med gravid magar, så länge man slipper bära på dom själv ;)

Exklusivt erbjudande - bara 1 månad kvar

2012-04-01 @ 09:41:09 / Postat i: Foto-Kärlek / Kommentarer: 8
Ni har väl inte missat mitt fina erbjudande om porträtt tillsammans med din älskade? Nu är det bara en månad kvar av erbjudandet, nu är det bästa att boka medan det finns tider kvar. Det är väldigt prisvärt! Ordinarie pris ca 600kr. Missa inte denna chans!

 

Boka via mail: info@wigenstamviktoria.se eller tel: 070-29 14 901
© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0