Nytt till studion

2012-08-31 @ 15:33:00 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 4
Har äntligen hittat lite mer rekvisita till studion, och mer kommer det att bli, hoppas på många barn och nyflddfotograferingar i studion i vinter :) Här är några testbilder på mina små godingar. 
                                          


Ett steg på vägen

2012-08-30 @ 14:11:00 / Postat i: Allmänt / Kommentarer: 5
Har länge funderat på detta inlägg och nu äntligen blir det av. 
 
Jag vill verkligen uppmuntra alla fotografer där ute att ni ska tro på er själva! Det gör underverk med dina bilder! 
Jag har själv väldigt länge tyckt att mina bilder är inte alls bra, jag kan inte det här och vem skulle vilja bli fotad av mig när det finns så många hundratals fotografer som är bättre än mig?
Men vad får jag egentligen ut av det? 
Svaret är absolut ingenting! Det har jag insett nu. 
 
Hela den här sommaren så har jag jobbat stenhårt med att faktiskt försöka tro att JAG KAN, att inte bara kritisera mina bilder utan att också kunna se vad jag gjort bra och klarat bra. 
Bara för det så ska man ju inte sluta tänka på vad man kunde ha gjort bättre men att inte lägga huvudfokus på det. 
 
Det är inget nederlag att tro att man kan lyckas, det hjälper dig bara på vägen att kunna utvecklas, och det här är från mina personliga erfarenheter, inga direkta riktlinjer som gäller alla.
Jag har verkligen pushat mig själv till att vara nöjd och gå till en fotografering och känna "det här fixar jag, jag kan få till bra bilder om jag bara vill". 
Och sedan jag ändrat inställning och vågat vara nöjd så har mina bilder bara exploderat kan man väl nästan uttrycka det. Jag har äntligen hittat min stil och jag får till bra bilder. Ja, dom är faktiskt bra ;) 
 
Att jag dessutom fått otroligt fina kommentarer och beröm på några av mina bilder från superduktiga fotografer som är och har varit mina stora förebilder ger ju en ännu större anledning att känna sig nöjd. Och det har verkligen varit underbart att ha det stödet. 
 
Självklart så bör man tänka såhär oavsett yrke eller intresse. VÅGA VARA NÖJD! 
 
Jag erkänner att jag inte alltid kan ta emot beröm heller, det är otroligt svårt att våga erkänna att något som man har gjort blivit bra, men varför ska det vara så? Varför kan vi inte bara ta åt oss och gotta oss i det (utan att bli dryga). Som jag skrev tidigare, det är inget nederlag att erkänna sig duktig? Tvärtom! 
 
Så alla där ute som varit som mig, sluta gömma er bakom den dåliga självkänslan och kliv ut med er nya inställning så kommer ni själva känna er mycket bättre och jag vågar nästan säga att det kommer göra er mycket duktigare på det som ni gör. 
 
 
Avslutar väl detta inlägg med lite bilder från den här sommaren, älskar det jag gör och nu kan jag äntligen börja vara stolt över det också utan att "skämmas" :) 
   
 
 

Sanna från i helgen

2012-08-28 @ 21:22:00 / Postat i: Foto - Modell, Foto-Porträtt / Kommentarer: 2
Två av bilderna som togs i helgen med Sanna, fler kommer upp inom kort, blev många fina! :) 
 Fototips i ny tappning

2012-08-25 @ 22:16:00 / Postat i: Foto-Video, Fototips / Kommentarer: 3
Go kväll alla kära läsare! Det här är vad jag har sysslat med idag bland annat. En liten film ihopknåpad med min kära svägerska Sanna som ni sett på bloggen förut fast framför kameran. Det kommer att komma upp fler videotips framöver hoppas jag, men är inte så van vid detta så har lite överseende. Och som till synes så är det nästan lika många minuter bloopers som tips ;) En ny grej för mig men jag tror faktiskt jag gillar det lite grann! Hoppas ni tycker om den! 
 
 
 
Bör också tillägga att det här är ju så klart bara MIN personliga åsikt, inga regler som ska följas utan från min erfarenhet. 
Lägger också in en bild på Sanna för att visa skillnaden mellan att fota i direkt solljus och i skuggan. 
 
Och som ni ser så är ju skillnaden ganska markant. Till vänster solljus och höger skuggan. Men alla situationer är ju olika och måste ni fota i direkt solljus, se då till att du har solen i ryggen för att få så jämt ljus som möjligt på ditt motiv. 

Evelina och Philip sommarbröllop

2012-08-23 @ 20:17:13 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 4
 
Nägra fler bilder från detta fina bröllop, många fina bilder blev det, är så otroligt nöjd med sommarens bröllop! 
 
Glöm inte att jag fortfarande har tider över för detta år, även till hösten. Tveka inte att höra av er: info@viktoriawigenstam.se eller 070-29 14 901. 
Det är härligt att vara bröllopsfotograf! 

Bröllop i Arvidsjaur bildbomb

2012-08-20 @ 21:35:38 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 4
Några små bilder från bröllopet som jag fotograferade i Arvidsjaur i somras, fina Ann-Sofie och Tomas var det som förevigades, såå fina! :) Underbart härliga människor, många skratt blev det under dagens gång! 
 
 

World photography day

2012-08-19 @ 09:22:57 / Postat i: Foto-Blandat / Kommentarer: 0
Idag så firas den så kallade world photography day det är en dag för att minnas alla fotografier genom åren.De har en sida på facebook som ni kan gå in och gilla de som ansvarar för detta projekt men ni kan också besöka deras hemsida: http://www.worldphotoday.org/ 
Där vill de även att folk ska ladda upp bilder på deras hemsida för att hylla denna dag. 
 
Men mitt uppmanande i detta härliga firande är att alla härliga fotografer och alla som håller i en kamera lägger upp en bild på sin blogg eller var helst ni vill! Det ska vara en bild taget detta år som ni är oerhört nöjda över för att fira dagen dela med er den till alla och sprida world photography day ännu mer! 
 
Det här är mitt bidrag till denna dag, en bild som jag tagit i sommar som jag är väldigt nöjd över! 
 
 
Så sprid nu detta alla fotografer och hemmafotografer! Ha en underbar fotodag!

Obloggat bröllop

2012-08-17 @ 09:48:53 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 3
Såg ju nu att jag inte lagt upp någon bild från det senaste bröllopet, det blev MÅNGA fina bilder och jag skulle vilja visa alla på en gång men jag tror att vi börjar lite svagt med lite förberedelser. Några små bilder i alla fall. Måste ju hålla er på halster lite grann. Det var fina Cecilia och Peter som gifte sig. 
 
 

Fotokurs

2012-08-15 @ 22:56:00 / Postat i: Foto-Fotokurser / Kommentarer: 1
Några små bilder från idag. De två nedre är instagrambilder från mobilen, hade så kul och Matilda var så duktig! Hoppas att fler kommer och tar fotokurser nu när jag riktigt är på hugget! :) 
 
 
 
Hon fick även låna min kamera och fota några bilder, blev hur bra som helst! :) Så stolt! Här ser ni några bilder som hon tog med min kamera :) 
 
       

Fotokurs

2012-08-15 @ 14:44:35 / Postat i: Foto-Blandat / Kommentarer: 0
Ja i eftermiddag/ikväll så är det fotokurs som gäller med härliga Matilda. 
har redan haft en lär dig din kamera kurs med henne men nu är det personlig utveckling som gäller, kommer nog upp lite bilder i morgon eller ikväll från kursen. Det kommer verkligen att bli hur kul som helst! Gillar verkligen att få lära ut praktiska grejer eftersom att jag är ganska praktiskt lagd. Ni har väl inte missat att ni kan boka fotokurser hos mig? Ni hittar mer info om kurserna på hemsidan: FOTOKURSER 
Kontakta mig via mail eller telefon för att boka (uppgifter finns på hemsidan under kontakt). 
 

Behind the scenes bild från studentfotografering i somras. Foto: Sanna Wigenstam


Ute med kameran, på fel sida...

2012-08-14 @ 20:01:04 / Postat i: Foto-Blandat / Kommentarer: 1
 
 
Japp, idag blev det min tur att som hastigast stå framför kameran och min kära älskling fick fota lite, kul med lite nya fräsha bilder, kommer nog kanske att bli fler sen eftersom det bara blev en kort tur idag. Men så här blev det i alla fall, är stolt över min man som lärt sig ;) 
Men någon kväll till blev det, inte lätt att hålla sig glad med massvis av mygg runtom ;) 

Sommarbröllop del II

2012-08-13 @ 19:41:04 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 3
 
Här är två bilder till från fotograferingen men Evelina och Philip, det är verkligen så underbart att få ha fotat många  bröllop i sommar! Det är verkligen det här som jag ska hålla på med :) Känns bara bra!  På onsdag är det också fotokurs som gäller, kommer bil riktigt kul! Tjejen som går den har redan varit på en lär dig grunderna och nu så fortsätter vi med själva fotografering. Så härligt att kunna få dela med sig :) 

Ann-Sofie ♥ Tomas

2012-08-09 @ 21:33:11 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 1
 
En bild från ett av sommarens härliga bröllop, följde med dessa två under nästan hela dagen och vilken dag! Så underbart! Ni har sett några bilder på dom tidigare här men det kommer mer, det försäkrar jag er om! Har många härliga bilder på lager, får se om jag får godkännande att visa upp lite mer från alla olika fotograferingar, så försvinn inte ;) 

Härliga sommarkvällar

2012-08-05 @ 17:49:32 / Postat i: Foto-Djur och natur / Kommentarer: 0
 
 
Igår så var det heldag med bröllop som gällde, det blev en hel del fina bilder som jag absolut kommer att lägga upp här sen, längtar efter att få visa er!! 
Och som grädden på moset igår så fick jag passera en otroligt vacker solnedgång bara en bit hemifrån (bilden ovan). Oj så härligt! Så gårdagen blir nog svår att toppa! 
Denna vecka blir det fullt upp med att skicka iväg bilder, förstoringar, fakturor ja allt möjligt! Men jag gillar det ;) 

Evelina ♥ Philip

2012-08-01 @ 22:43:25 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
 
 
Två bilder från bröllopet i mitten på Juli, det blev många fina bilder, längtar efter att få visa fler, snart har jag tid! 
Har 4 fotograferingar att beta av denna vecka men otroligt kul är det ju! © Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0