Lite klokare?

2012-07-29 @ 08:24:38 / Postat i: Allmänt / Kommentarer: 1
 
Ja då var man ett år äldre, och som rubiriken lyder, kanske ett steg klokare också? ;) haha hoppas kan man ju göra i alla fall. För tillfället så regnar det, men med lite tur kanske man kan vistas ute sen idag, eller kanske mycket tur! 
Bilden har min älskade man tagit, stolt över att ha lärt honom ;) Han är så duktig så!! 
Ha en underbar dag allihopa! 

Syskonfotografering

2012-07-27 @ 19:17:04 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 0
 
Hade igår en underbart härlig syskonfotografering med dessa två små sötnosar, kan man bli finare än såhär? :) Och de kämpade tappert mot mygg och trötthet, duktiga små tjejer! 

Bröllop!

2012-07-26 @ 10:35:22 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 1
 
Det kommer snart att komma upp lite bilder också från fotograferingen med Evelina och Philip, Det blev många fina som jag längtar efter att få visa er :) 

Sommar

2012-07-24 @ 13:57:28 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 4
 
 
 
Här är två bilder till sedan fotograferingen med Clara och hästen, så otroligt fina, och tappra som stod ut med myggen den kvällen :) 
Till bilderna Canon EOS 5D Mark II och Canon 70-200/2.8 L USM 

Sneakpeak

2012-07-22 @ 21:32:33 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 1
 
En liten tjuvtitt från lördagens bröllop! Det blev många härliga bilder! Ser fram emot att få visa er dom, hade en fantastiskt härlig dag, det är en stor ära att få vara med en hel dag sådär, alldeles underbart! 

Filip och Rex

2012-07-21 @ 14:49:00 / Postat i: Foto-Konsert / Kommentarer: 3
 
Bilder från silveryran, Arjeplog. Första bilden: Filip Lundgren,Piteå. finns singel på spotify som heter septembernatt. 
Andra bilden: Rex Carroll, Chicago.  Helt enkelt grym artist! Har ni inte hört något med honom så brö ni leta rätt på det ;) Han spelar i bla whitecross och King James, härlig person som jag fick äran att träffa och umgås med en hel vecka, otroligt mycket värt! 

Jessica och Erik

2012-07-20 @ 22:34:52 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 1
 
 
Två bilder från bröllopet i storforsen för två helger sen mellan Jessica och Erik. Det är så fantastiskt att få vara med och föreviga en bröllopsdag, svårt att förstå hur rörd man blir av en sådan dag! 
 
Har massor med olika bilder att visa er, både från hästfotograferingen med Frida (hästen) och Clara, samt lite kärleksbilder. Sen finns det också massor med konsertbilder i lager för den som är sugen på att se lite sånt. Ska försöka att kanske fixa några tidsinställda inlägg så det inte blir torka här på bloggen. Har ganska mycket att stå i nu ett tag, men förhoppningsvis kommer jag tillbaka på helfart snart! Och då kära vänner, kommer det att finnas mycket bilder att visa ;) Så stanna och kolla lite då och då, jag försvinner inte! 
 
Blir det riktig torka kanske det finns av intresse en frågestund eller liknande? 

Underbara bröllop

2012-07-19 @ 19:52:59 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 3
 
I lördags så hade jag bröllopsporträtt på schemat, det blev många fina bilder, får se om jag får visa lite bilder här sen, men till jag fått eventuella godkännanden av brudparet så får ni se två små detaljbilder. På lördag kör vi hårt med bröllop igen! Vilket underbart jobb man har! 
 
 

Häftig vecka

2012-07-13 @ 14:20:49 / Postat i: Foto-Konsert / Kommentarer: 1
Nu har musikkursen slutat och i helgen åker vi på konserter tillsammans med Laudamus och Rex Carrolls. 
 
Kommer att uppdatera bättre när vi har landat ordentligt....Men tills dess, lite bilder från gårdagens konserter. 
 
 
 
 

Underbara bröllop

2012-07-08 @ 23:03:31 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
Här är två till små bilder från lördagens bröllop, de var så fina brudparet och miljön är ju också underbar! 
 
 
 
Det kommer garanterat flera bilder eftersom, men veckan som kommer lär vara väldigt fullspäckad då jag för tillfället spenderar dagarna på en musikkurs med fantastiska musiker som lärare! Detta kommer ni att få se mer av också framöver, hinner säkert ta en del bilder under konserterna som vi ska ha också. 
 
Så är ni i trakterna kring Glommersträsk så hålls första konserten i gamla bion 19.00, ni får inte missa det! 

Jessica ♥ Erik

2012-07-07 @ 22:48:46 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
Har haft en UNDERBAR dag idag,sommarens första bröllop för min del! Ett otroligt härligt par, varmhjärtade och trevliga, och till råga på allt så hölls vigseln i storforsen, så vackert där! Även själva kapellet. Det kommer upp bilder här senare men tills vidare så får ni nöja er med två små detaljbilder från bröllopet. Vilken härlig känsla att få komma igång med bröllopen, nästa helg kör vi hårt igen! :) 
 
 

Bakvänt

2012-07-04 @ 10:44:32 / Postat i: Foto - Modell, Foto-Porträtt / Kommentarer: 0
 
Här är ännu ett porträtt med Clara, ser lite kaxig ut när hon sitter åt fel håll ;) 

Pre wedding, möte 2

2012-07-02 @ 15:47:54 / Postat i: Foto-Kärlek / Kommentarer: 0
 
Träffade i helgen detta fina par igen som ska gifta sig i Augusti, vi hade en provfotografering till men på denna gång i rätt miljö och lite somrigare. Senaste så var det ganska höst-aktigt och kändes inte alls som sommar :) Men nu så, ser så mycket fram emot bröllopet. Ja alla så klart, första åker jag på nu på lördag. tror det kommer att bli riktigt bra, men mer om det efter helgen då ni säkert får se några bilder :) © Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0