♥ Emma ♥

2012-03-31 @ 10:38:40 / Postat i: Foto-Kärlek / Kommentarer: 3
Igår så blev det ju en gravidfotografering, vädret var så pass att vi hann ta några bilder utomhus också. men mestadels så blev det studiobilder. Längtar till sommaren när man kan börja jobba mer utomhus!
Här kommer i alla fall två av bilderna,det kommer upp fler så småningom!
Bild 1: Canon EOS 5DMarkII + Tamron 28-75/2.8+ studioblixtar        Bild 2: Canon EOS 5DMarkII + Canon EF 50/1.8 + reflexskärm silver

Provbilder i studion

2012-03-30 @ 13:55:50 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 2
Ibland är min kära son villig att ställa upp på lite provbilder, och då är det bäst att passa på för det händer inte varje dag kan jag ju säga!

Idag står också en gravidfotografering på schemat, det kommer bli så kul! Hoppas solen vill titta fram lite också men för tillfället ser det inte så lovande ut,trist att det fortsätter komma snö hela tiden.Men den som väntar på något gott. SNART ska väl gräset komma fram och det blir lite varare. Håller tummarna hårt!

Bildbomb - Luleå med kusinen

2012-03-29 @ 09:06:09 / Postat i: Foto-Blandat / Kommentarer: 3
Igår hade jag det så bra att jag fick följa med mina kära kusin på en dagsresa till Luleå, och hör och häpna, utan barn! De spenderade en bra dag med farmor, STORT tack svärmor!
Här kommer lite bilder från dagen.
Fika och lunch+ efterrätt, samt fina Camilla och Jakob som ni sett förut på bloggen.
Lite naturbilder han jag också så klart ta, och gissa vad jag fick se? Blommor! Vilken underbar känsla att få se dom, snart mycket snart börjar våren kanske visa sig här också.

Sanna mot cementen

2012-03-27 @ 13:34:31 / Postat i: Foto - Modell / Kommentarer: 3


Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 50/1.8 + reflexskärm silver

Tyvärr så blev det en regnardag idag....hoppas verkligen att det klarnar upp mot helgen, har en fotografering på fredag som jag ser så mycket fram emot! Bara vädret vill sig så kommer det verkligen att bli hur bra som helst tror jag.

Skulle från er läsare vilja ha lite förslag på olika teman för modellfotograferingar, kommer att ha ganska många fotograferingar i rullning under året och det skulle vara jätte kul att få höra vad ni skulle vilja se!


Foton från helgen

2012-03-26 @ 11:24:36 / Postat i: Foto - Modell / Kommentarer: 5

Nu äntligen kommer de upp, så jag har längtat att få visa eer, det var en väldigt rolig fotografering med Sanna, trots dåligt väder och hon var väldigt tapper. Att stå i klänning när det snöar måste man få lite beröm för! Här är några bilder, mer kommer!


Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 50/1.8 (reflexskärm silver)


Canon EOS 5DMark II + Tamron 28-75/2.8 (reflexskärm silver)


Gilla på facebook

2012-03-23 @ 13:24:07 / Postat i: Allmänt / Kommentarer: 0
Ni kära läsare med facebok har väl inte missat min sida där: Fotograf Viktoria Wigenstam
Det är nämligen så att när jag har uppnått 200 "gilla" så kommer det att lottas ut några fina priser till några av er.  När det börjar närma sig 200 så kommer jag att avslöja priserna men hittills får det vara en överraskning.
På facebooksidan så kan ni också ta del av en del erbjudanden lite före jag släpper dom på hemsidan, och det vill ni väl inte missa.

Efter helgen så kommer det nog att komma upp lite modellbilder här på bloggen, jag och Sanna ska köra ihop en liten snabb session i morgon, som förhoppningsvis kommer bli superbra! Om vädret vill sig, men än så länge så ser det väldigt lovande ut!


Härliga minnen

2012-03-19 @ 22:25:01 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 1
Satt och kikade igenom den externa hårddisken då jag passerade denna underbart härliga bild! En bild säger verkligen mer än tusen ord, eller hur? haha Hur bedrövad får man bli egentligen. Historien bakom: Han fick inte kasta stenar ut på gräsmattan....
Tänk om man bara hade såna små och oinvecklade bekymmer :) Barn är ju alldeles för underbara!


Förutom själva uttrycket så är detta (och några till från samma tillfälle) några av mina absoluta favoriter, fick till ljsuet härligt bra tycker jag själv! Några få bilder jag faktiskt känner mig lite stolt över! En liten morot inför sommaren ;)

Inspirerad till tusen!

2012-03-17 @ 09:31:13 / Postat i: Foto-Kärlek / Kommentarer: 2

Jag vet inte om jag någonsin haft så mycket inspiration, ideér och planer någonsin! Undrar om det kanske är känslan av att det snart förhoppningsvis är vår som jag har fått massor med ny energi.
Längtar till snön försvinner så att jag kan utveckal alla mina ideér, det är inte så lätt med massor av snö överallt för det som jag tänkt mig.
Jag hoppas att det snart kommer upp lite nya bilder snart, har lite jobb och kommande plåtningar som jag tror kommer att bli suveräna!
Men i helgen så blir det att ta det lugnt med familjen och allt vad det innebär! Koppla av lite grann!

Bjuder på en bild av fina Tom och Anna från senast.

 


För er som har missat så har nu hemsidan fått sig en uppfräschning, så gå gärna in och ta en titt eller varför inte boka en fotografering. http://wigenstamviktoria.se
Gå in på aktuella erbjudanden och se om det finns någonting som passar just dig!


Tillbakablick

2012-03-15 @ 09:50:13 / Postat i: Foto - Modell / Kommentarer: 0
Jag längtar nu till sommaren så fruktansvärt mycket! Har så många fotoideér och jobb som väntar. Det kommer att bli underbart, om allt går som planerat i alla fall.
Här är en bild på min kära svägerska ♥ Tagen i somras i deras stuga, det är nog en av de bästa fotograferingarna hittills med många fina bilder och vi hade så roligt! Nu håller vi tummarna för att det ska bli lika många fina tillfällen till sommaren igen ♥ Du är bara bäst vännen! :)

Studiobesök

2012-03-14 @ 12:32:29 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 0
Hade i helgen besök av dessa två små busar i studion och även deras lilla kusin, det kommer bild på han här i dagarna, det är verkligen kul att få fota barn, en utmaning ibland men oj så kul! :) Så äkta och spontant oftast.


Tom ♥ Anna

2012-03-13 @ 20:37:55 / Postat i: Foto-Kärlek / Kommentarer: 2
I lördags så fick jag besök av Anna och Tom en sväng, Tom är min kusin och goda vän sedan länge och nu fick jag äntligen tillfälle att få fota honom och hans flickvän. Vi hade trevligt och det blev många bilder, några rätt så fina. Behöver jag säga annat än att jag älskar att göra detta? ♥





Lite synd att det blir lite dålig kvalité när man lägger upp på bloggen men men, ni ser ju i alla fall :)

Hundporträtt

2012-03-12 @ 20:12:30 / Postat i: Foto-Djur och natur / Kommentarer: 3
Strax före helgen så fick jag ju fota denna underbart söta lilla hund, otroligt fin! Väldigt kul också att få fotografera djur, det är inte så ofta jag gör det, men övning övning ;)
Här är bara bilder från när vi var ute, det togs några i studion också men det kommer upp lite senare. Förhoppningsvis kommer det upp lite andra fina bilder här i dagarna. Har varit lite dålig på att uppdatera och den här gången vet jag inte om jag bättrar mig med några tidsinställda inlägg kommer i alla fall upp! Så ni har lite att läsa och bilder att kika på ;)







Till alla bilderna: Canon eos 5D Mark II och Tamron 28-75/2.8

Vinterkänsla

2012-03-07 @ 15:54:36 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 1
Här är en bild på Clara från i höstas, men den blev väldigt vintrig så den passar väl rätt så bra nu också :)


Sommar nu tack!

2012-03-06 @ 19:58:31 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 1
Behöver jag säga mer än att jag längtar till sommaren? Eller i alla fall våren, så att man kan börja vara ute länge, men det blir också så mycket trevligare att fota ute. Är så otroligt peppad inför sommarens alla planer, fotograferingar och nya möten så ni kan nog inte ana!
Det kommer att bli en fantastisk sommar! Plus att jag ändå kommer att ha tid med min fina familj ♥ vad mer kan man önska sig egentligen?

Studenten 2012- erbjudande

2012-03-05 @ 21:57:03 / Postat i: Allmänt / Kommentarer: 1

Fina Carolina ♥

2012-03-04 @ 15:05:24 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 1
Igår så spenderades dagen på storklinta (en skidbacke inte så långt härifrån) med några vänner med deras barn.. Dock så blev det inga skidor för våran del utan mest lite grillning och bob-åkning för barnen (och papporna). Helt underbart väder än en gång, det är så skönt att det börjar bli lite varmt ute, varje dag är en dag närmare sommaren ;)

Tog i alla fall lite kort på deras stortjej, så fin man kan vara!



Canon 5D Mark II + Tamron 27-85/2.8

Onsdagsbesök

2012-03-02 @ 10:24:03 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 0
Hade i onsdags besök av två vänner med barn, det blev mycket bilder tagna, här är några små glimtar från dagen. Klicka för att förstora. 

      

Det har varit väldigt fint väder nu i slutet på veckan, så det spenderas mycket tid utomhus, därav lite dålig uppdatering. Men det har tagits mycket bilder så det kommer inte att bli tomt här på bloggen :) På återseende!




© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0