Missa inte alla nyheter

2012-11-30 @ 20:51:00 / Postat i: Foto-Blandat / Kommentarer: 0
Nu har hemsidan fått en ny funktion till alla intresserade! 
Ni kan anmäla er till att få mina kommande nyhetsbrev! 
När ni skriver upp er på att få dom så har ni möjligheten att få kommande erbjudanden lite tidigare och få veta i förväg när olika härliga och unika erbjudanden lanseras. Det vill ni bara inte missa, eller hur?
 
Följ DENNA LÄNK för att komma till uppskrivningen, sedan får ni ett bekräftelsemail på angiven mailadress. 
Hoppas på ännu fler som vill anmäla sig! :) 

13 dagar gammal

2012-11-29 @ 17:57:27 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 1
Idag så har jag fotat söta lila Miranda igen, en vecka äldre men så otroligt söt fortfarande så klart ;) Jag kan inte sluta sväva på moln från dessa fotograferingar med nyfödda, det känns verkligen så varmt om hjärtat att få göra! 
Men nu ska jag fortsätta redigera lite bilder och sedan förhoppningsvis ta det lite lugnt ikväll, lite svårt när man har såna roligheter i datorn ;)

Planering

2012-11-27 @ 13:53:00 / Postat i: Vardag / Kommentarer: 3
Sitter och planerar inför nästa år. Har så oerhört mycket ideer och projekt som jag har tänk hinna genomföra! Så nu försöker jag sitta och få lite struktur över det hela! Det måste ju vara genomförbart också både ekonomiskt och praktiskt. Men jag ska nog få det att bli bra ska ni se. Tror 2013 kommer att bli ännu bättre än 2012 för företaget. Och jag ser fram emot det!

Studiobesök

2012-11-23 @ 18:33:49 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 1
 
Hade ytterligare studiobeök idag, det var söta lilla Wilmer som kom förbi med sin mamma och pappa. Hur söt som helst och som ni ser ett riktigt litet charmtroll ;) Blev många fina bilder, avundas inte föräldrarna som ska välja bilder! 
Men nu tar jag helg, till på söndag då det är barnfotografering igen. Tur jag gillar det jag gör! :) På återseende!

Newbornfotografering

2012-11-22 @ 19:23:02 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 5
Det är verkligen inte varje dag som man får möjligheten att fota en 6 dagar gammal liten flicka. Men idag var det min tur. Så underbart det lilla livet är. Dom är så små och hjälplösa, men så fantastisk söta och fantastiska! Det blev en hel del bilder och ni som följer mig på facebook har redan sett lite bilder men här kommer lite på bloggen också så klart :) 
 
 
Ni kommer att få se mer senare men nu har ni fått en liten kik. Ni kan ju också gå in på Fotograf Viktoria Wigenstam 
 

Sommarbröllop

2012-11-21 @ 19:27:44 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
Måste ju nu visa lite bilder från sommarens dunderbröllop. En helt fantastisk dag som jag fick vara med på. Det är så obeskrivligt hur mycket jag faktiskt gillar det! Jag skulle kunna fota bröllop varje dag om det gick ;) Men här kommer lite porträttbilder från bröllopet som jag visat lite av förut. Många bilder finns så det lär väl komma fler ;) 
 
 
 
 
 

Julfotografering

2012-11-19 @ 13:52:29 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 1
Hade fotografering med dom här två busarna förra veckan, lite julinspirerat! Idag är det en till barnfotografering på schemat, och förhoppningsvis två till i veckan, det är rätt mycket nu innan jul kan man väl säga! :) 
 

Helg igen?

2012-11-16 @ 17:10:00 / Postat i: Vardag / Kommentarer: 2
Oj oj, veckorna går verkligen snabbt fram! Man hinner knappt med! Så nu tänkte jag lite lgaomt efteråt lägga upp lite bilder från förra helgens inflyttningskalas, för min mans sida av släkten. Vi är ju rätt många så då får det bli att dela upp lite grann. Så man både hinner städa mellan varven och baka nytt. :) 
 
Här är i alla fall lite bilder. Det blev två smörgåstårtor, en gräddtårta, bullar, tre olika sorters kakor och att antal cupcakes :) 
 
 
 
 
 

Domherre på besök

2012-11-15 @ 20:42:49 / Postat i: Foto-Djur och natur / Kommentarer: 5
Hade förra veckan som rubriken lyder, en domherre på besök. Satt sådär perfekt utanför huset. Och skadad som man är så släpper man allt och rusar efter kameran. haha Pojkarna kollar lite konstigt men det är det värt ;)
 

Massor med ny rekvisita!

2012-11-14 @ 15:28:00 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 2
Har fått massor med nya grejer till mina kommande newbornfotograferingar. Det är så otroligt fina grejer och min kära svärmor och svägerska ska ha STORT tack! Ni är ovärdeliga! Så mycket jobb och det är så fina grejer! :) 
Här kommer några små bilder men ni hittar mer HÄR
 
 
Så glöm nu inte att boka newbornfotografering hos mig. Helst inom 14 dagarn efter ankomst för att få sovarbilder. Det går så klart efter det också så klart! Ni betalar ENDAST för de bilder som ni vill ha, billigare än så blir det knappt! 
Och varför inte göra årets julkort ännu mer speciella och skicka bilder på det nya lilla livet. Hur underbart är inte det :) 
För att boka: maila till info@viktoriawigenstam.se eller ring 070-29 14 901

Vad ska man tänka på?

2012-11-13 @ 18:54:34 / Postat i: Frågor och svar / Kommentarer: 0
Har efterlyst lite frågor på min facebooksida som jag tänkt svara på här. Har ni läsare här några frågor så kom gärna med dom! Det är bara kul, och jag svarar på så många jag bara kan :) 
 
Fråga: Hur ska man tänka när man ska köpa en kamera?
Hobbynivå med någorlunda kvalité.
 
Det jag först skulle rekommendera är att när du ska köpa din kamera så välj med endast kamerahus. Så du kan köpa objektiv själv. 
Tyvärr så är jag inte så insatt i de digitala kompaktkamerorna så nu gäller alltså detta för systemkameror. 
 
Vill du filma? 
Alla systemkameror har inte inspelningsmöjligheter, så vill du kunna göra det så bör du tänka på det när du köper din kamera. 
 
Ljuskänslighet:
Om du t.ex vill fota mycket hemma inomhus i lite halvdåliga ljusförhållanden eller kanske bra anpassat för kyrkor så kan man tänka på att ha en kamera med hög ljuskänslighet, ISO. Det gör att kameran tillsätter lite ljus i dina bilder och klarar lättare av mörka situationer. 
 
 Har länkat till cyberphotos hemsida för alla produkter. 
Jag skulle rekommendera dessa: 
 
 Canon
 
Canon EOS 1100D (länk) 3 590:- 
En bra nybörjarkamera som inte är allt för dyr, med funktioner även för den som vill utveckla sitt fotograferande. Filmar i HD (ej full) och har förbättrad autofokus än föregångaren 1000D.
Pris endast för kamerahus.
 
Canon EOS 600D (länk) 4 990:-
En lite mer avancerad kamera men samtidigt bra för den enkla hemmafotografen. Filmar i full HD och har vinklingsbar skärm. Perfekt vid filmning eller fotografering i svåra vinklar. Ljudinspelning i mono. Bra ljuskänslighet för fotografering i lite mörkare förhållanden. 
Pris endast för kamerahus. 
 
Canon EOS 650D (länk) 6 470:-
En kamera med ytterligare lite häftiga funktioner. Filmar också i full HD, vinklingsbar skärm. Men skillnaden är att den har touchskärm (pekskärm).  Den har ännu högre ljuskänslighet än de två föregående modellerna. Stort plus.
Ljudinspelning i stereo.  
Pris endast för kamerahus
 
 
 Nikon
 
Nikon D3100 (länk) 3 590:-
Som men Canons motsvarighet, en bra nybörjarkamera med funktioner för att utveckla fotograferandet. Filmar i full HD och även Nikons modell har förbättrad autofokus motför tidigare modeller. 
Pris endast kamerahus. 
 
Nikon D5100 (länk) 3 990:-
Denna modell är ungefär som Nikon D3100 men har lite mer funktioner. Till att börja med så har den vinklingsbar skärm med lite högre upplösning än D3100. Den är mer ljuskänslig, nästan det dubbla. Lite snabbare seriebildtagning och bättre ljudupptagning.
Pris endast kamerahus. 
 
Nikon D3200 (länk) 4 290:-
Ungefär som ovanstående modeller men med ytterligare lite bättre kvalité. Högre upplösning på skärmen o.s.v men dock ingen vinklingsbar skärm. Bättre inställningsmöjligheter vid filmning. I övrigt en relativt snabb kamera! Finns också röd variant på kameran. 
Pris endast kamerahus. 
 
Nikon D5200 (länk) 6 999:-
En mer avancerad variant av de ovanstående. Hög bildkvalité och upplösning. Hög ljuskänslighet. Vinklingsbar skärm. Som ovanstående så filmar även denna i full HD. 
Med den här kameran så kan man även komplettera så att du kan överföra bilder tll din smartphone eller apple för att snabbt överföra till ex sociala nätverk. Lär mer på hemsidan. Men överlags en väldigt bra kamera för det fotoglada utvecklingssökaren! :) 
Pris endast för kamerahus. 
 
Hoppas att ni blev lite klokare. :)
Om ni har fler frågor ställ dem via inlägget på facebooksidan (Fotograf Viktoria Wigenstam) eller kommentera här om ni inte har tillgång till facebook. 

Gravidbilder

2012-11-07 @ 20:15:47 / Postat i: Foto-Kärlek / Kommentarer: 0
 
 
Hade ännu en gravidfotografering i slutet av förra månaden inne i studion. Jag kan verkligen inte sluta titta på alla fina magar som jag fått fota. Så fantastiskt att jag får äran att jobba med det. Det är så vackert, lite mindre kul när man bär på den själv. Man går runt ganska otymplig och inte alls så graciös som alla andra tycker. 
Men på andra är det SÅ fint! :)  Här är i alla fall fina Inger och Mattias som går och väntar. Snart dags :) Fler bilder kommer!! 

Snart tillbaka på allvar

2012-11-04 @ 17:17:00 / Postat i: Vardag / Kommentarer: 0
Det har ju varit väldigt lite aktivitet här på bloggen den senaste tiden. Beror så klart på att vi har flyttat. Det är så otroligt mycket som ska göras samtidigt som man ska sköta allt i vardagen också. Men nu börjar det lugna ner sig lite grann och jag känner att jag snart börjar ha lite tid att skriva igen! 
 
Har en hel del inlägg som jag gått och klurat på, lite små tips och lite allmänt tänkvärda grejer. Så nu känner jag mig väldigt inspirerad till att köra igång! Och så klart så ligger det massor med bilder på lager också! 
Julklappsfotograferingarna börjar komma in så dom får ni vänta med att se till efter jul men har en del från i somras också ovisat ;) 
 
Tills jag kommer igång med mina "skrivarinlägg" så får ni kika på lite bilder från instagram (@viktoriawigenstam) Har ätit en massa godsaker, jobbat och bara njutit av mina älskade pojkar :) På återseende!
 
 
 
 
 

Ej visade bilder

2012-11-03 @ 20:26:24 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 3
Har ju helt glömt bort att visa bilderna på mina kära svärföräldrar. Fick äran att fota dom i somras ute bland myggen! 
 
 
 
Måste ju skryta lite grann också med att jag har så härliga svärföräldrar, förstår ju hur jag kan ha en sådan fin man! :) 
Ha nu en fortsatt förhoppningsvis underbar helg alla kära läsare! 

Dags att tänka på julklappar?

2012-11-02 @ 11:09:00 / Postat i: Allmänt / Kommentarer: 0
Lanserade i veckan årets jjulerbjudanden. Du kan välja mellan julkortfotograferingar eller fotografering med massor av förstoringar att ge bort. Allt till ett väldigt bra pris! Vill du se bilden större? Klicka in på HEMSIDAN
 
 
Inte intresserade av att ge bort förstoringar? Då finns det alternativ. 
- Beställ presentkort och ge bort
- Ge bort en fotokurs, nybörjar eller utveckling.
- Ge bort en fotografering med anpassat innehåll.
 
Vänta inte för länge om ni ska boka en fotografering eftersom det snabbt försvinner tider inför julen. 
 
Boka: 
Mail: info@viktoriawigenstam.se 
Telefon: 070-29 14 901© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0