Smash the cake - Lansering

2013-12-29 @ 15:30:00 / Postat i: Foto - Smash the Cake, Foto-Video / Kommentarer: 0
Nu lanserar jag alltså mitt nya paket för alla er småbarnföräldrar med barn som ska till att fylla 1 år. 
Smash the cake fotografering går ut på att vi i samband med barnets 1 års dag bokar in en fotografering där barnet får sitta och kladdda med en tårta under tiden som jag fotograferar. Detta är ett roligt och annorlunda koncept som ger en liten annorlunda stil på era fotografier. 
Till fotograferingen så finns olika bakgrunder att välja med (lite begränsat för tillfället) samt kläder att sitta och krascha med som jag står för. Detta för att ni ska slippa åka hem med en massa kladdiga kläder och underlätta för er föräldrar. 
Jag har även en del huvudbonader som ni kan välja mellan och även om ni önskar ballonger eller liknande. 
Tårtan görs hos Amanda Stenmark som driver eget café i Arvidsjaur och därför får ni även en tårta av högsta kvalité efter önskemål (viss begränsning) såsom ev färg och fyllning eller allergier.
De 5 första som bokar denna typ av fotografering erhåller en exklusiv lanseringsrabatt. Det går att boka fotografering långt i förväg om man vill men bokning bör ske SENAST 2 veckor i förväg så att en tårta hinner göras till er.
 
Har du dessutom fotograferat nyfödd hos mig under 2013 så får du en extra gåva om du är bland de 5 första som bokar. Men var inte ledsen, även om du som fotograferat era nyfödda hos mig inte hinner bland de 5 första så erhåller ni rabatt på 15% på paketet. 
 
Ni kan boka redan nu, fyll i formuläret på hemsidan och så länge bilden finns kvar så finns det platser kvar. Först till kvar på detta fantastiska paket. Formuläret för bokning hittar ni HÄR
Det går även bra att ringa på: 073-068 80 21 vardagar mellan 8.30 och 17.30.
 
 
 

Nyhet 2014

2013-12-29 @ 10:00:00 / Postat i: Foto - Smash the Cake / Kommentarer: 4
 
Här är ett litet collage från min allra senaste fotografering som jag genomförde igår. Så kallade "smash the cake". 
Det kommer att vara min efterlängtade nyhet inför 2014. Under eftermiddagen så kommer jag att släppa prislistan och det kommer att bli ett grymt lanseringspris eftersom det är helt nytt! Men mer om det i eftermiddag, håll ögonen öppna. 
 
Det var en otroligt rolig fotografering med lilla Miranda, En massa kladd mot slutet men oj så roligt ändå. Kan ju erkänna också att jag vurpade sådär snyggt inne i studion! Tur dock att bara Mirandas mamma såg det haha! Pladask rakt ner på golvet. Kanske inte ska ha tjocksockar när jag fotograferar! 
Men det blev många fina bilder och jag är så nöjd! När jag släpper paketet kommer ni att få se en liten kort video också ;) 

Studiofotografering

2013-12-27 @ 16:34:11 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 2
 
Här är en bild från en fin familj jag fotograferade ett tag innan jul, som jag äntligen får visa för er. 
Eftersom några av bilderna var tänka som julklappar så har jag ju så klart inte kunnat visa dom ännu. Har många godbitar från denna fotografering som ni ska få se så småningom. 

God Jul alla fina läsare

2013-12-23 @ 11:42:12 / Postat i: Foto-Blandat / Kommentarer: 0
 
2013 har varit ett helt underbart år för mitt företag. Jag har träffat många nya människor, hittat nya passioner och utvecklats massor! Studion har fått ny lokal och är snart helt klar. Jag kan inte tacka er kunder nog mycket för all kärlek som ni gett mig och för att jag får fortsätta jobba med det jag älskar. Ni är alldeles fantastiska och jag hoppas att nästa år blir minst lika bra om än det är svårt att toppa! 

God Jul på er allihop då jag mest troligt inte kommer att titta in här under morgondagen. 

Ni är värda varenda julkram som jag kan ge! Alla mina fina kunder är tyvärr inte med här men ni som inte är med, ni har förgyllt min vardag MINST lika mycket! 
Tusen tack för detta år!

Två dagar till jul

2013-12-22 @ 11:43:54 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 1
 
Jag tänkte önska ett litet god jul i förskott med denna fina bild på Thias som var i studion tidigare i vinter. En liten tomte, här är inte ens tomten vaken ;) Man kan verkligen vara hur söt som helst, det finns ingen gräns för söt-heten! 
 
Visst vet ni att om ni redan nu är gravida så kan ni förhandsboka en newborn-fotografering? Förhandsboka/boka innan nyåret och ni får rabatt på newborn-fotografering fram till Juni månad på ordinare paket som släpps vid årsskiftet. 
Vill ni veta mer? Maila: info@viktoriawigenstam.se

Julfilm 2013

2013-12-19 @ 18:00:00 / Postat i: Foto-Video / Kommentarer: 1
 
 
Sådär nu är årets julfilm klar! Njut av den, jag har slitit hårt ;) Hihi
Det är verkligen inte varje vinterdag jag går i klänning och tjocksockar utomhus men vad gör man inte för att få sprida lite julstämning! Lite mörkt också men när vädret inte vill vara på ens sida så får man ta vad man har helt enkelt. 
 
Blir ni inspirerade? Varför inte göra en egen julfilm och länka till den? Jag vill gärna se! :) God Jul såhär lite i förskott! 

Välkommen vinter, till slut!

2013-12-18 @ 15:57:17 / Postat i: / Kommentarer: 0
 
Idag så har jag och en av mina fina svägerskor varit ute och samlat ihop lite material till årets julfilm som jag ska göra till er. Det blev ett par klipp men efter en oanad inspirations-svacka så kommer vi att fixa resten här i dagarna. Snyggt också på bilder att jag hade svarta handskar? haha ibland gör jag missar jag med :) Men oj så kallt det var, klart värt den där lilla missen! 
 
Vill ni veta någon bra? Snart kommer jag också att släppa ett helt nytt koncept inom mitt företag, ett nytt fotograferings-paket kan man väl säga. Jag tror att det kommer bli hur bra som helst särskilt med tanke på vilken grym tjej jag ska samarbeta med! Det kommer bli helt underbart! Men det får ni veta mer om kring eller strax efter årsskiftet! 

Dåligt om snö

2013-12-16 @ 20:40:00 / Postat i: Foto-Blandat / Kommentarer: 1
 
 
Oj nu har det varit lång frånvaro här igen. Har haft fullt upp här hemma och i ärlighetens namn så har det varit lite skönt att inte varit ute på datorn lika mycket. Jag hoppas att jag här i dagarna kan hinna få upp lite julbilder och med lite tur en jul-film som jag gjorde förra året, vilket jag redan har nämnt. Vi har dock haft det lite ont om snö. Plusgrader är väl inte direkt fördelaktigt för att ta fina vinterbilder... Dessutom så är det knappt ljust här nu om dagarna, man hinner skymta solen en liten stund innan den försvinner igen. Inte konstigt att man blir lite trött också! Tills jag hunnit få in lite nytt så bjuder jag på en av vårens bilder som Anneli tog i stormen och i geggan under gräset! Haha! Vad gör man inte för lite bilder! 
 
 
 
 
 
 

Gulliga kunder

2013-12-10 @ 12:20:00 / Postat i: Foto-Fotokurser / Kommentarer: 1
‘‘Min Privatkurs hos Viktoria var precis som jag förväntat mig, om inte bättre.
en mycket glad och trevlig person som fick en att känna sig välkommen och då vi började sätta igång med själva utbildningen/kursen så förklarade hon på ett sätt som jag förstod bra,. Inge krångel utan helt enkelt Bra och lätta ord som även en Inte så kunnig nybörjarfotograf skulle förstå.

Jag rekommenderar verkligen viktoria för hon är öppen och verkligen en av dom gladaste personer jag mött. På något konstigt sätt känns de som jag känt henne hela livet och jag vet att behöver jag hjälp kan jag bara skriva och hon svarar och hjälper mig. En Duktig fotograf/lärare med hjärtat på rätt ställe.’’
 
/Angelica 
 
 
 
Behöver jag säga annat än att jag blir rörd så tårarna nästan kommer? Jag kan visserligen gråta för väldigt små saker men sånt här värmer lite extra i hjärtat! 
Och eftersom att jag känner mig så givmild så har jag nu ett litet specialerbjudande för ni som vill köpa en privatkurs hos mig. Men pass på, det finns endast 5 kurser att boka!
 
Läs mer och boka på hemsidan.
www.viktoriawigenstam.se/kurser/kursutbud/privatkurs

Pepparkakshus-check

2013-12-10 @ 08:51:48 / Postat i: Foto - ätbart / Kommentarer: 6
 
Nu är årets pepparkakshus äntligen klart och jag måste faktiskt erkänna att det bev lite bättre än jag förväntat mig. Dvs ungefär precis som jag tänkt mig! Tyvärr lite kraschade staketbitar (efter att ha flygit i golvet ett par gånger i tusen bitar) så det är väl inte spikrakt som jag hade velat men ändå helt godkännt tycker jag. 
Jag älskar verkligen att pyssla med såna här projekt! Allt detta småpill och presision. Det tar många timmar men helt klart värt det när man är klar! :)
 
Brukar ni baka pepparkakshus? 

Julstämning

2013-12-08 @ 08:56:30 / Postat i: Foto-Blandat / Kommentarer: 0
 
Slänger upp lite bilder från förra helgen och skyltsöndagen här i Glommersträsk. Lite julstämning får en ju, har inte riktigt hunnit med att julstöka så mycket här hemma förutom ljusstakar och pepparkakshuset som snart är klart. 
Funderar också på att kanske slänga ihop en julfilm som jag gjorde förra året, kan det vara något för er? 
Inte likadan då som förra året, men för att sprida lite julstämning och sådär. 
Det kommer nog att komma upp här framöver när jag har haft möjlighet att filma det också ;)
 
Jga kommer även att slänga upp en bild på pepparkakshuset sen så ni får se mitt lilla projekt. Som det ser ut nu så tror jag faktiskt att det kan bli bra, men jag är inte klar ännu! 
Jag får önska er en fin söndag kära läsare så återkommer jag till veckan med lite nya bilder också från sommarens jobb, som en liten tillbakablick från det gångna året

Världens bästa jobb

2013-12-04 @ 19:28:10 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 0
Alltså jag är så himla tacksam över att få ha det jobb jag har. Bilden ovan visar ett par bilder av alla fina nyfödda små bebisar som jag har fått träffa under årets gång. Den ena helt olik den andra men alla precis lika underbara. Tänk att jag har fått äran att fotografera alla dessa! Jag blir så rörd och glad att det går inte å beskriva. Alla trevliga föräldrar jag fått träffa, alla leveraser jag fått skicka iväg, ja, det kan inte bli så mycket bättre. 
Som rubriken ovan säger så har jag faktiskt det bästa jobbet i världen! Sett så klart från min sida, inget annat hade kunnat passa på bra som just fotograferandet. 
 
Detta året är snart slut och jag kan väl nästan säga att jag har fått träffa de nyfödda som jag ska få träffa i år. Man ska aldrig säga aldrig så klart men chansen är rätt liten.
Men jag abra vet att nästa år kommer att bli minst lika bra, oavsett om jag bara fotograferar en liten nyfödd eller flera så är jag så oerhört tacksam.
 
Måste ju också få säga att jag har fått bröllop inbokade inför 2014! Ännu en sak som har kännts lite overkligt, att lilla jag fotograferar bröllop. Men det är verkligen rätt. Jag har hittat rätt :)
Men jag ska ta nu och avsluta detta lilla svammel-inlägg och landa från mina små rosa fluffiga moln som svävar runt uppe i skyn. Haha 
Återkommer lite snabbare den här gången nu när jobbet har börjat lugna ner sig lite grann och jag hinner blogga igen. © Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0