Oväder

2013-07-28 @ 13:59:45 / Postat i: Foto-Djur och natur / Kommentarer: 3
 
Fredag kväll så var det ett himla håll igång i luften. Riktigt mäktigt skådespel omän jag inte är förtjust i det över huvudtaget, livrädd faktiskt. Men det blev lite terapi att sitta och fotografera det faktiskt. Tills dess att det kom tillräckligt nära, då var det inge roligt längre alls. Blev ju riktigt coola bilder i alla fall. 
 
Igår var jag iväg och fotade lite konsert samt spelade med kursen som jag varit på senaste tio dagarna, Fantastisk roligt. Och ikväll så spelar vi igen på bion i byn tillsammans med duktiga P-REX som är bland annat lärare som varit på kursen. Hur roligt som helst. På måndag börjar vardagen igen och då ska jag ta itu med allt jobb som ligger och väntar! 

Fototräff

2013-07-15 @ 21:33:08 / Postat i: Foto-Fotokurser / Kommentarer: 1
 
Anordnade igår tillsammans med mina tre duktiga fotografer från Luleå en fototräff här hemma i Glommers! Och vilken dag alltså! Så himla roligt, många nya människor, utmaningar, erfarenheter och massor av fotografering! Hur mycket bättre kan det bli? 
Här är en liten kik på våra fantastisk fina modeller med alla olika personligheter och stilar. Hur roligt som helst! 
Det kommer upp ett par bilder under veckan men dels grejer från våran otroligt snygga goodiebag och på alla fina deltagare! Men har lite annat att stå i just nu så det får vänta lite grann! 
 
I morgon väntar träff med nästa helgs brudpar <3

Nadja 3 veckor

2013-07-09 @ 09:41:33 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 2
 
Våran bys senaste tillskott var och hälsade på förra veckan, tala om söt! Det blev ett litet indiantema på några av bilderna medan hon lyckades sova lite grann ;) Det är helt klart lite svårare med äldre bäbisar men det är väldigt roligt också med lite utmaningar :) Men visst är hon söt lilla tjejen?
Igår så hade jag en liten familjefotografering ute på en äng i höggräset, så fina små flickor tillsammans med mama och pappa. Får hoppas att jag får visa några bilder sen ;) Men idag så blir det lite mer bebis, så roligt! Sedan blir det planering inför fototräffen som jag och två till ska hålla i. Det kommer att bli så roligt! Ni ska få se bilder efteråt så klart! 
 

Om tre dagar

2013-07-03 @ 18:07:16 / Postat i: Foto-Kärlek, Foto-Porträtt / Kommentarer: 3
 
På lördag är det bröllops som gäller med fina Lisa och Daniel som bilderna ovan är på från vårat möte med pre-wedding fotografering. Dom är så härligt gulliga och vigseln kommer att bli fantastisk! Hoppas bara att vädret håller i sig under dagen! ;) Ni som följer mig på instagram (viktoriawigenstam) kan också följa några små uppdateringar där under dagns lopp ifall att ni är intresserade! Jätte roligt ska det bli i alla fall! Vad jag längtar!

Vaihn

2013-07-01 @ 16:28:49 / Postat i: Foto-Konsert / Kommentarer: 0
 
Här är lite bilder från Vaihn som spelade på stadsfesten torsdag kväll. Ett återförenat Skellefteåband som bland annat vunnit rock sm 1987. Duktiga var dom och det var väldigt underhållande att lyssna på dom! Sen att det blev bra bilder är ju ett plus i kanten så klart ;)
Vill ni se fler så finns det upplagt på min facebooksida: Fotograf Viktoria Wigenstam  så kan ni inte vänta tills jag visar fler här kan ni gå in där och kika.
 © Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0