Loreen , stadsfesten 2013

2013-06-30 @ 18:56:56 / Postat i: Foto-Konsert / Kommentarer: 2
 
Här är några utvalda bilder från konserten med Loreen i helgen på stadsfesten i Skellefteå. Det har varit en otrolig helg med många band och jag har fått ihop många bra bilder som ni ska få se eftersom! Håller på att ladda in allt på datorn nu, sen har jag massor av andra fotograferingar som genomförts i veckan som ni senare ska få se lite bilder från. Men det blir lite senare när jag hunnit klart att redigera allihop! :) Det är inte bara att gå och ta korten och sen är det klart, utan en massa efterarbete också som inte syns! Men nu har jag en lugn vecka där jag kan lägga all energi på allt sånt! Håll utkik efter fler konsertbilder på bland andra, Vaihn, sunrise avenue, Håkan Hellström, Magnus Uggla, Petra Marklund och några till :) 
 
 

Lisa ♥ Daniel

2013-06-27 @ 15:00:01 / Postat i: Foto - Bröllop, Foto-Porträtt / Kommentarer: 1
 
Tidigare i veckan så åkte jag iväg på möte med detta par som ska gifta sig om lite drygt en vecka! Vilken fantastisk prov-fotografering vi hade, och vilka miljöer! Det kommer att bli så bra på dagen D om bara vädret vill vara på vår sida! Det har varit väldigt mycket att stå i den här veckan och det är inte slut ännu! Fullt upp fram till lördag natt, sen blir det lite lugnare igen så jag hinner vila upp mig lite grann inför bröllopet. Åh vad jag längtar! Till veckan så kommer det upp lite olika bilder rån alla möjliga tillställningar och fotograferingar från veckan ;) 

Mia-Mari ♥ Samuel

2013-06-26 @ 15:32:00 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 5
 
En liten bildbomd från bröllopet den 6 Juni mellan Mia-Mari och Simon. Det var en helt fantastisk dag och många bilder. Här är några stycken, blandade lite favoriter och lite från vigseln m.m. Mina absoluta favoriter får komma upp lite senare! ;)

8 dagar liten kille

2013-06-25 @ 14:19:59 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 0
 
Ja, rubriken säger väl det mesta. Har fått mysa med denna lilla krabat under eftermiddagen igår. Oj så mysigt det är. Omän han inte riktigt ville sova så länge så hann vi få till några bilder och så klart hann jag bäbismysa lite också ;) hihi det bästa med att få fota så små. I eftermiddag har jag möte med ett blivande brudpar som gifter sig nästa helg och sedan till helgen så blir det massor av fotograferingar. Oj vad jag längtar! Även om det i perioder är lite stressigt så njuter jag varenda sekund! :) 
I morgon så ska ni få se lite bilder från bröllopet som jag var med på i Pajala, det kommer att bli riktigt bra så kika in i morgon med ;) 

Trevlig midsommar allihop!

2013-06-21 @ 10:00:00 / Postat i: Självporträtt / Kommentarer: 2
 
Jag önskar er alla en underbar midsommar, och förhoppningsvis får alla sol och har det riktigt gott! Återkommer i helgen med förhoppningsvis lite konsertbilder. Får se om jag hinner ladda in dom men annars kommer det då in någon liten bild under helgen :) Men trevlig midsommar, och ta det lugnt! 
 
Bild tagen förra sommaren av min man
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lek på ängen

2013-06-20 @ 15:09:41 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 1
 
Tog med mig kameran ut igår när vi var ute i det fina vädret, som tyvärr hållt sig borta ett tag. Dom sprang på ängen, försökte fånga fjärliar, men det enda som fångades var blommor. Tänk att man får vara så lyckligt lottad med dessa älskade pojkar i sin närhet. Det är kanske inte glada miner varje dag, men när skrattet från dom kommer då sköljs alla bekymmer bort och inget annat spelar någon roll. 
 
Det blev många bilder tagna, det gäller ju att passa på när dom faktiskt vill vara med. Men dom väntar jag med så ni får se dom sen :) 
 
 

Behind the scenes

2013-06-19 @ 10:14:00 / Postat i: Foto - Bröllop, Självporträtt / Kommentarer: 4
 
Måste ju bara tacka Linn för dessa fina behind the scenes bilder från bröllopet i Pajala. Oerhört fina och det är så roligt att ha! Längtar efter att få visa er lite bilder från bröllopet. Det blev många fina men jag tror att jag håller er på halster ett litet tag till ;) 
 
Kan ju också nämna, på bilden till vänster såg jag oerhört mycket smidigare ut än det kändes måste jag ju säga. Balanserandes på ett ben föratt hålla uppe reflexskärmen med det andra. Haha ja jag är väl kanske i alla fall underhållande att titta på när jag jobbar :) 

Tjuvsovare

2013-06-18 @ 13:22:54 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 1
 
När man ser denna bild så känns det lite grann som en fullträff på en själv. Det slutar alltid, när man läser en bok, att man somnar till. I alla fall för mig. Och speciellt på eftermiddagen/kvällen när man hittar sig en bra bok att läsa. Så den här bilden kändes lite rolig. Det är fina lilla Ella som hälsade på mig i studion för någon vecka sedan. Hur söt som helst! Som alla andra bäbisar så klart ;) haha

Glöm inte bort att boka

2013-06-17 @ 08:21:25 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 0
 
Ni har väl inte glömt bort mitt erbjudande till alla er nyblivna eller föräldrar to be , att jag erbjuder nyföddfotograferingar där ni endast betalar för de bilder som ni vill ha. Maila mig för att boka en tid. Detta kan du göra redan under graviditeten så det med säkerhet finns tider nör barnet är fött. 
 
Maila: [email protected] 

Favorit på Elin

2013-06-13 @ 19:24:39 / Postat i: Foto-Musik / Kommentarer: 0
 
Som konstrast mot alla bröllopsbilder som kommer och komma skall på bloggen så tänkte jag visa er en av mina absoluta favoriter från fotograferingen som jag hade med Elin och Staffan. Elin, gitarren, miljön, ja allt bara klaffar alltså! Tänk att i det gamla "rucklet" fanns sådana fina skatter att hitta, för vilket rum alltså! Helt förälskad haha 
 
Det här känns lite annorlunda också motför vad jag brukar fotografera med det är just det som är så roligt! För då tröttnar man aldrig nånsin känns det som. Älskar musik och den här lite gamla känslan över bilderna som vi har fått fram nu, den känns klockren och helt mig fast på ett annat plan än spralliga bröllopstokiga Viktoria! :) 
 
Förhoppningarna är att ni i framtiden kommer att få se mer av musiktokiga Viktoria också ;)

Bröllopsbomb Elisabeth ♥ Mikael

2013-06-13 @ 12:43:04 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 2
 
 
 
Några av alla fina bilder som jag tog på Elisabeth och mikael i slutet på maj. Dom var så otroligt fina tillsammans med sina två döttrar. Genuin glädje och kärlek, det gör ju att mitt jobb låter väldigt enkelt att gå till. Vilket det ju faktiskt är! Helt otroligt alltså! 
 
Börjar nu komma ikapp med allt efterarbete från förra veckan. Bara lite nyföddbilder och bröllop kvar att redigera och skicka iväg. Det tar mycket längre tid än vad man kan tro att sitta efteråt, nu lägger inte jag ner så mycket arbete på själva redigeringen men med så många bilder så tar det tid :) 
 
Nu laddar jag upp ordentligt krafterna till midsommarhelgen, för då blir det både spelning med bandet och i samma veva lite bandfoto och konsertfoton. Kommer nog att bli en riktigt bra dag! 

Bröllop i Pajala

2013-06-08 @ 09:41:54 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 1
 
I torsdags så hade jag bröllop på schemat igen. Med en resa på ca 4 timmar så hann man bli väldigt förväntansfull, och vilken dag alltså! Pajala är ett samhälle som jag verkligen gillar alltså! Jag tror nästan jag blev lite smått hemmakär där på något sätt. Otroligt vacker natur, trevliga människor och så klart lite speciellt när man får uppleva bröllop där också! 
Det var en väldigt vacker kyrka där vigseln hölls, och bra ljus att fotografera i ;) Och vilken vigsel sen! Fällde en hel del små tårar, det gick bara inte att stoppa dom. När vi sedan skulle ta porträtten också så blev jag om möjligt mer förälskad i Pajala, vilka miljöer! Och jag längtar efter att få visa er lite bilder, magiskt! 
Men jag väntar med det tills brudparet har fått se bilderna. Ni får en liten detaljbild som tjuvkik i alla fall. 
 
Det har varit en fullspäckad vecka i veckan, balporträtt, nyfödda, bröllop och idag är det syskonfotografering som gäller. Det är därför bloggen har blivit lite lidande, har inte riktigt haft så mycket tid över till att uppdatera här. Men nu börjar det lugna ner sig lite grann så var inte oroliga :) Har massor av bilder att visa er! 

Detaljbilder balen 2013

2013-06-04 @ 22:00:25 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 2
 
Här är några detaljbilder från balfotograferingarna som jag hade idag. Det blev fantastiskt fina bilder på alla paren, bara längtar efter att få visa er dom. Nästan så att jag redan nu längtar till nästa sommar och få fotografera ännu fler fina par :)
 
I morgon är det nyföddfotografering som gäller och sen på torsdag bröllop, därefter syskonporträtt på lördag. Fullspäckat schema! :) Men jag älskar det!

Inleder sommaren med erbjudande

2013-06-03 @ 10:56:08 / Postat i: Foto-Barnporträtt, Foto-Porträtt / Kommentarer: 0
 
I takt med att sommaren nu är här så släpper vi ett litet sommarerbjudande till alla kunder som genomför fotografering under Juni månad. Kontakta mig för bokning, börjar vara lite mindre luckor nu så vill ni säkra er en fotografering hör av er så snart som möjligt. Varmt välkomna! 

Mellan björkarna

2013-06-02 @ 22:10:36 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
 
Här är en bild från bröllopet tidigare i veckan, har nu suttit och ordnat alla deras bilder och i morgon ska dom skickas iväg till brudparet. Har redan fått så fina ord från dom redan så det känns oerhört bra, det är så roligt när dom som jag fotograferar blir nöjda, man blir alldeles varm i hjärtat av all kärlek som man möts av, det är verkligen roligt! Jag har sagt det förut och jag kommer fortsätta det, jag älskar att få göra det jag gör! 



© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0