Produktfotografering

2013-09-30 @ 11:31:32 / Postat i: Foto-Blandat / Kommentarer: 1
 
Hade förra veckan en lite annorlunda fotografering motför vad jag brukar. Hade fått den stora äran att få ta nya produktbilder till Lidéns snickeri här i byn. Ett företag som gör köksinredning. Dom är verkligen duktiga och serviceinriktade så det är så roligt att kunna hjälpa dom med lite bilder. Efter att ha fotograferat alla luckorna så blev man nästan inspirerad till att själv byta lyckor i köket! Haha men det är nog långt borta tyvärr, men man blir ju väldigt sugen i alla fall. 
 
Så ska ni göra om ert kök? Kontakta Lidéns

Robin & Elin

2013-09-21 @ 18:20:01 / Postat i: Foto-Kärlek / Kommentarer: 0
 
Tänkte bjuda på två bilder på fina paret nu när höst rusket är här. Så att ni har någonting fint att titta på :) Har många guldkorn från fotograferingen som ni kommer att få se eftersom. 
 

Tjuvkik bröllopet i Stockholm

2013-09-19 @ 17:36:48 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 1
 
Här kommer en liten tjuvkik från bröllopet som jag fotograferade när jag var nere i Stockholm. Detta var utan tvivel en av mina absolut roligaste porträttfotograferingar, ni kanske ser varför?
Japp, det var får med oss i slutet när vi fotograferade porträtten, eller rättare sagt vi gjorde dom sällskap i hagen. Helt underbart! Älskar att brudparet gick med på det!
Det roliga var att så fort brudparet gick ut i hagen så ställde sig alla fåren i ett led efter dem och följde efter ända till slutet på fotograferingen där ute, då gick de stillsamt tillbaka och betade gräs haha! 
Hoppas på att få visa lite fler bilder från får-fotograferingen ;) haha Och de andra bilderna från porträttfotograferingen så klart!

Träsk kan vara vackert

2013-09-17 @ 12:28:49 / Postat i: Foto-redigeringar / Kommentarer: 1
 
Lite mer redigeringen än vad jag brukar lägga på mina bilder men här gillar jag det verkligen. Det enda markanta skillnaden som jag gjort är att jag har gjort himlen/vattnet lite mer lila än blått som det var från början. Det ser lite mer mystiskt ut ;)
 
Här ser ni före och efter. Har bortsett från den blåa nyansen ökat konstraster, ökat klarheten, ökat skärpan, jämat ut lite skuggor, aktiverat profilkorrigeringar samt lagt på en vinjettering efter det. Kanske låter invecklat för den ovane men det är inte många steg för att bilden ska vara klar. :)
Redigeringen är gjord i Lightroom
 

Workshop Hagaparken

2013-09-14 @ 21:25:44 / Postat i: Foto-Fotokurser / Kommentarer: 4
 
Här kommer äntligen lite bilder från workshopen jag var på förra veckan i Hagaparken. Verkligen trevligt och lärorikt.
Det är det fantastiska med att fotografera, man kan alltid lära sig mer grejer och man blir verkligen aldrig fullärd. Personligen så tycker jag att det är charmen, för att man kan hela tiden utvecklas på ett eller annat sätt. 
 
Bilderna ovan är på två av modellerna som var med under eftermiddagen, är så nöjd med många av bilderna och känner mig nöjd med workshopen. 
Så funderar ni på att gå en workshop med Emelie Ohlsson, tveka inte utan boka direkt! 
 
Gillar ni bilderna? 
 

Gravidfotografering

2013-09-12 @ 18:26:17 / Postat i: Foto-Kärlek / Kommentarer: 1
 
Här är en liten tjuvkik från gårdagens gravidfotografering, otroligt fina Robin och Elin. Tala om ett gulligt par, det var hur roligt som helst att fotografera dom! Längtar till det lilla livet anländer så man får mysa lite kanske ;) hhihi

Kursdag i Stockholm

2013-09-11 @ 21:45:13 / Postat i: Vardag / Kommentarer: 2
 
Torsdagen när jag anlände till Stockholm så väntade en privatkurs med otroligt gulliga Emelie, hon var verkligen lika fin och härlig som jag hade trott att hon skulle vara och jag fick en massa lärorika saker att ta in till framtiden! 
Tala om peppande bara av att träffa henne, inspirationen steg till topp på en gång kan man väl som säga! Så himla härligt! 
 
 
Fina Emelie tog också två bilder på mig som hastigast, verkligen inte min bekvämaste sida men om det är någon som får det att se bra ut så torde det väl ändå vara Emelie tycker jag ;) haha Det var verkligen ett härligt möte! 
Och till råga på allt så blev det workshop på kvällen med henne tillsammans men underbara deltagare och modeller. Hur roligt som helst för en ovan norrlänning som mig, tack också till er som hjälpte mig hem från workshopen, hade inte klarat det utan er ;) haha
 
Bilder från workshopen kommer upp lite senare!

På hemmaplan

2013-09-10 @ 16:08:22 / Postat i: Vardag / Kommentarer: 2
 
Sådär ja! Nu är jag äntligen hemma igen, som man säger "borta bra men hemma bäst" stämmer oerhört bra alltså.
Dagarna i Stockholm har varit otroligt bra, hunnit med privatkurs, workshop, bröllopsfotografering, porträttfotografering, picknick och till råga på allt massor med mys hos min kära farmor! Har verkligen haft det bra! Men måste erkänna att jag längtade hem ganska fort igen ändå, till mina pojkar <3
 
Nu har jag fått världens energikick, en välbehövlig en! Har massor med ideer och jag har nästan organiserat upp allt inför nästa år, lagt upp nya mål, hur jag ska utveckla och mycket mycket mer! Jag känner mig verkligen peppad! Så på det sättet sett borde jag ta såna här resor jämt! Det är inte riktigt möjligt men är hemskt gärna hemma också. Kommer att under kommande dagar lägga upp massor med bilder från dagarna, längtar efter att få visa er! 

Sötaste någonsin

2013-09-04 @ 13:09:43 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 5
 
Tycker att rubriker säger det mesta eller hur? Den lilla pojken är utan tvekan den sötaste pojken! Min svägerskas son, de gifte sig för ett par helger sedan och så klart fick jag ta lite bilder :) hihi Här är i alla fall en bild från porträttfotograferingen, hur fina som helst! Hjärtat smälter fort! 
 
Ikväll bär det av! Åker till Stockholm om ca 9 timmar, håller på att packa det sista och göra i ordning allt som ska med. Bara fyra dagar men när man ska fota så blir det helt klart massor med extragrejer som ska med! Kommer inte att ha tillgång till att blogga under tiden jag är borta, men för er som ändå är lite nyfikna så kommer jag garanterat att uppdatera på instagram (viktoriawigenstam heter jag där) under dagarna som blir. Som om inte helgen var tillräckligt bra redan så verkar det som att fint väder drabbar Stockholm också, men jag klagar inte ;) 
Ska nu jobbar vidare med ett par bilder som jag ska försöka hinna leverera innan jag åker. 
 
Vill ni komma i kontakt med mig under tiden jag är borta så kommer jag fortfarande att finnas tillgänglig på min mail. Så gäller det bokningar eller annat hör av er dit: info@viktoriawigenstam.se 
Önska mig nu lycka till! hihi

Söt liten tjej

2013-09-01 @ 10:39:06 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 6
Här är en liten bild på en söt tjej som förevigadess framför kameran tidigare i sommar. Verkligen supersöt! 
 
Nu har nedräkningen börjat ordentligt, för på onsdag kväll så styr jag kosan mot Stockholm. Bröllop som väntar i första hand men lite andra trevligheter också. Privatkurs med Emelie och fotografering/fika med en gammal barndomskompis från tiden när jag bodde i Jämtland (fram till ca 5 års ålder): Det är så roligt att vi fortfarande har kontakt fastän hon numera bor i stor-stan. Och som guldkant på de hela så får jag spendera alla dagarna med min fina farmor som bor där också. Kommer att bli helt underbart. 
Men jag ska inte ljuga, jag kommer utan tvekan att sakna min fina fmailj här hemma, det är verkligen aldrig roligt att vara borta flera dagar från dom, och speciellt inte när det är så långt mellan också. Men det ska väl förhoppningsvis gå bra. Jag får väl krama farmor annars om längtan blir för stor ;) hihi
 © Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0