Vinterinspiration

2014-01-31 @ 20:57:01 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 1
Idag kände jag att mina avtryckarfingrar hade stor abstinens och behövde få komma ut och klicka av lite bilder. Lägligt nog så hade min fina vän och svägerska vägarna förbi så vi gick så klart ut och frös fingrarna av oss en stund. Sanna kämpade hårt som vanligt och blev precis lika fin som alltid! 
Och vad kan vara bättre än att avsluta med lite trevligt prat och en stor värmande kopp varm choklad efteråt, det värmer verkligen gott. Nu har min inspiration stigit till max så det kommer nog att bli en del fotande igen. 
Det är lite lätt att tappa stinget lite grann när det är mörkt och kallt ute men nu går min hjärna och ideér på högvarv! :)

Fyrbröllop - Bildbomb!

2014-01-29 @ 18:03:56 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 2
 
 
Här är ett litet ihopplock med bilder från ett av sommarens bröllop, det var fina Lisa och Daniel som gifte sig utmed en gammal vacker fyr. Detta är verkligen ett par som jag kommer att minnas, så trevliga, spralliga och så givmilda så att jag blir nästan tårögd fortfarande. Det var en fantastisk dag, väldigt varm men det kunde i ju inte styra över :) 
Behöver jag nämna att mina tårar liksom brudens började komma fram på middagen när hennes far skulle hålla tal. Jag hade ju inte träffat Lisa så mycket innan men jag kunde verkligen känna in allt som han sa, verkligen en fantastisk människa på många sätt, Daniel och Lisa kan verkligen skatta sig lyckliga som är varandras maka och make. 
 
Oj så mycket jag längtar till sommarens bröllop! 
Endast ett par lediga datum kvar nu och jag är så förväntansfull över alla fina par som jag ska få föreviga. Ett par har jag fotograferat en gång redan i somras, vilket känns ännu roligare! Det kommer att bli så himla bra! 
 
Ska försöka komma igång lite med bloggandet igen, har varit lite sjukdom och nedbäddning som har gjort att min inspiration har försvunnit lite grann, men jag är på väg tillbaka, med språng! 

Magnus Uggla - Stadsfesten 2013

2014-01-17 @ 11:10:00 / Postat i: Foto-Konsert / Kommentarer: 1
 
Har ju helt glömt bort en massa konsertbilder som ligger på lager och bara vill visas! Haha Här kommer ett par bilder från stadsfesten i Skellefteå förra sommaren, Magnus Uggla med gänget! Blev ett par guldklimpar bland bilderna och oj vad jag längtar tillbaka nu! Så otroligt mycket, måste nog erkänna att mitt intresse för konsertfoto bara växer och växer! 
 

Önska webkurs!

2014-01-16 @ 12:53:54 / Postat i: Foto-Fotokurser / Kommentarer: 0
Skärmdumpar från lär dig din kamera kursen. 
 
Nu har jag en fråga till er läsare! Vilken webkurs skulle ni vilja se härnäst? Sitter och knåpar ihop lite olika förslag men jag vill gärna höra från er också! Kommer göra ett par kortare kurser och i framtiden någon mer omfattande och stor som lär dig din kamera kursen, men för tillfället tänkte jag göra någon lite mindre kurs mer inriktad på speciella ämnen! Så vad vill ni se? 
Kommentera alla era olika förlag så ska jag se över vad jag kan komma till att erbjuda under vintern. Bra inspiration tills när sommaren kommer! 
 
Ni hittar min befintliga webkurs här OBS rabatterat pris! WEBKURSEN
 
 
 

Melvin 9 dagar

2014-01-14 @ 18:55:39 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 1
 
Hade denna lilla goding på besök i studion igår. 9 dagar gammal och hur gullig som helst, så klart! Han vill einte riktigt sova så bra under fotograferingen men vi får en till chans lite längre fram så det ska nog gå fint då med. Så mycket hår han hade lilla killen. Fantastisk att alla är så olika och unika. Det gör mitt jobb extra roligt! 

Gröna gräsmattor och varma hjärtan

2014-01-10 @ 15:31:44 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 3
 
Träffade och fotograferade hela denna stora familjen i somras. Bilderna säger väl det mesta, fantastisk familj som jag har haft äran att träffa förut men då i studio. Hela familjen är så varm och go, jag fick till och med stanna på lite fika efteråt. Det är fotograferingar som dessa som får en att skina upp och verkligen ge järnet på varenda fotografering för att man blir så otroligt inspirerad och sprudlande av glädje. Om jag inte sagt att jag älskar mitt jobb tillräckligt redan så måste jag nog faktiskt göra det igen. Jag kunde inte vara mer tacksam över att jag faktiskt får göra detta och att jag får fortsätta med det. Tusen tack alla fina kunder! Och en liten extra kram till framiljen granström som förgyllt min sommar lite extra <3

Bröllopsfotograf juni

2014-01-05 @ 18:55:18 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
 
Har nu endast kvar lediga tider i juni under sommaren, gäller bröllopsbokningar. Kontakta mig för att hinna boka om ni vill ha mig som er bröllopsfotograf! 

Mail: info@viktoriawigenstam.se
Hemsida: http://www.viktoriawigenstam.se 
Tel: 073-086 60 21

Årsresumé 2013

2014-01-04 @ 11:06:47 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 3
Januari
Började året med en liten bäbisfotografering, följt av newbornfotograferingar, gravidfotograferingar och Elin plumsandes i snön med gitarrcase. Min man lyckades ta en fin bild på fotografen själv och månen fick sig en inzoomning. 
 
Februari
Newbornfotograferingarna fortsatte, årets första norrsken förevigat, fotograferade en fantastiskt fin familj i studion och bloggen fick sig en makeover. Jag åkte på bröllopsmässa i Skellefteå och fick träffa många nya ansikten och bekanta mig med fler fotografer bland annat. Jag genomförde också en kort resa till Luleå för att träffa två nyfunna fotografkollegor. 
 
Mars
Årets första konserter fotograferade jag denna månad, tog även bild till mitt andra skivomslag till duktiga "barnen": Mars bjöd på fler newbornfotograferingar, jag provade på lite bak-fotografering och norrskenet fortsatte att lysa med sin närvaro. 
 
April
Jag lanserade min allra första webkurs, fotograferade fler nyfödda, hade en otroligt rolig syskonfotografering, årets första pre-wedding fotografering, vi byggde klart våran gigantiska snöborg här hemma och jag hade inspiration till att fotografera lite mat. 
 
Maj
Fotograferade bakverk åt en fantastisk hemmabakare, träffade än en gång min kollega i Luleå, pre-wedding fotografering i ösregn, newbornfotografering, fotografering av Elin igen men denna gång inte i snön utan ute i grymma miljöer, min man hamnade framför kameran och så även min fina svägerska. Årets första bröllop ägde rum i Skellefteå.
 
Juni
Fler newbornfotograferingar, balen i Arvidsjaur bjöd på ett par balporträtt, pre-wedding fotografering i Jävre, Bröllop i otroligt vackra Pajala, stadsfesten i Skellefteå i full gång med bra asrtister och grymma bilder. Även mitt hemmafotograferiande började ta fart. Flera utefotograferingar med syskon, barn i en stor blandad kompott! 
 
Juli
Fler familjefotograferingar ute i naturen, bröllopsfotograferingar, fler newbornfotograferingar, Darin på pdol, Johnel fotograferad på hästryggen i Piteå, värsta åskvädret här på LÄNGE och jag anordnade även min allra första fototräff i Glommers. 
 
Augusti
Studion började ta fart, fler familjefotograferingar, syskonfotograferingar, bröllop, första norrskenet sedan vintern, fina Ola hamnade framför kameran och jag tog fantastiska bilder på Maja i trädet. 
 
September
Månaden jag åkte ner till Stockholm, fotograferade bröllop, hade privatkurs med fantastiska Emelie Ohlsson och även en workshop med henne. Fick träffa min gulliga farmor och en gammal dagiskompis. Fotograferade fler konserter och hade gravidfotografering. 
 
Oktober
Fotograferade två modeller denna månad vilket resulterade i många grymma bilder. Företagsjobb åt snickerifakriken i byn, filmade och klippte ihop film av verkstads-jam, hade med bilder i bröllopsmagasinet, mera norrsken och syskonfotografering. 
 
November
Fotograferade min allra första tvillingar, fler syskon och familjefotograferingar i studion inför julen, newbornfotograferingar, hade privatkurs med duktiga Angelica och mer norrsken än en gång. Fick till mina kanske bästa norrskensbilder hittills. 
 
December
Sålde presentkort och visade bilder på skyltsöndagen för första gången med företaget, årets julfilm spelades in, fina svägerskan hamnade på bild igen men denna gång bombarderad utav snö, hade härliga julfiranden och även min första smash the cake fotografering med fina Miranda. Fyverkerierna vid nyår förevigades också så klart. 
 
Så, detta är vad mitt 2013 bland annat har erbjudit. Jag har glömt ta med massor av fina fotograferingar och händelser men var inte besvikna ni som inte är är med, ni har förgyllt mitt 2013 precis lika mycket som alla andra. 
Det har varit ett händelserikt år, inneburit roliga saker blandat med en del stress mitt i all lycka. Men jag är inte missnöjd med något, jag bara hoppas att 2014 kommer att bli minst lika bra som detta året, svårt att toppa men jag tror att det kan bli en svår kamp ;) haha
 
Jag har lärt mig så mycket om både andra och mig själv, jag har utvecklats under hela detta året på både personliga plan och som fotograf. Tusen tack alla som stöttat mig ännu ett år, ni är ovärderliga! 
 
 
 

Nyårsraketer

2014-01-03 @ 11:09:50 / Postat i: / Kommentarer: 7
 
Hoppas att ni läsare hade ett trevligt nyårsfirande? Här var det väldigt lugnt och skönt trots stor familj som sammanstrålade :) Svärmors fantastiska pizza och lite godsaker efter det avslutat med raketer. Väldigt trevligt! Och självklart fick jag ett par bilder på fyverkerierna också. Jag kan inte riktigt lägga bort kameran såna tillfällen. Sista bilden gillar jag nog bäst.
Här i dagarna kommer jag att lägga upp en liten resumé från det gångna året. Otroligt roligt att sitta och knapa ihop för att se vad man har gjort, man hinner med en hel del på ett år trots att det går så fasligt fort! 
 © Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0