Distanskurser porträttfoto

2014-03-24 @ 12:59:03 / Postat i: Foto-Fotokurser / Kommentarer: 0
 
Nu är dom här! Två fina paket för dig som vill utveckla ditt fotograferande men som inte kan komma till mig personligen. I dessa kurser så fokuserar vi på porträttfotografering. Inomhus som utomhus. Allt anpassas efter dina kunskaper och vad du vill uppnå under kurstiden! 
All kontakt sker via mail ev telefonkontakt vid behov, bedömning av bilder ingår också i paketen.

MINI: 2 månader kurstid med anpassade uppgifter samt 2 månaders uppföljning. Endast 5 platser varav 2 till lanseringspris!

EXKLUSIV: 4 månader kurstid samt 6 månader uppföljning. Endast 5 platser varav 2 till lanseringspris.

In på hemsidan för att läsa mer och köpa:http://www.viktoriawigenstam.se/kurser/kursutbud

Fantastiska My

2014-03-22 @ 11:00:00 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 4
 
Idas lilla tjej var verkligen en underbar liten flicka att få fotografera. Hon låg och sov så djupt och brydde sig inte så mycket alls om varken mig eller kameran. Blinkade till ibland när jag knäppte av en bild men sen sov hon så sött igen. Har nu även fått in lite nya golv i studion till nyföddfotograferingar. Längtar tills jag får inviga dom. 
 

Inför lansering

2014-03-21 @ 14:00:00 / Postat i: Foto-Fotokurser / Kommentarer: 5
 
På måndag så kommer jag att lansera ett helt nytt koncept inom mina kurser. Missa inte! Har lite småfix kvar men håll ögonen öppna för er som vill få ut lite mer av ert fotograferande. Det kommer att bli great! 

Studiobus

2014-03-16 @ 20:27:33 / Postat i: Foto-Barnporträtt, Foto-Porträtt / Kommentarer: 0
Avrundar denna helg med lite bilder från studiofotograferingen med Linda och Lukas, vilken fantastiskt söt liten kille och mamma! Tänk så lyckligt lottad jag är som får träffa alla dessa härliga människor. 
Ser även fram emot alla kommande bröllopsmöten och inbokade fotograferingar framöver, det kommer verkligen att bli en härlig vår och sommar!

Bröllopserbjudande April/Maj

2014-03-14 @ 15:00:00 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
 
Då vi i slutet på sommaren väntar tillökning ♥ i familjen så kommer jag inte att fotografera under hela denna sommars bröllopssäsong. 
Därför vill jag nu erbjuda er som inte ännu har hittat er en bröllopsfotograf under April och Maj månad mitt halvdagspaket till ett mycket bra pris. 

Möte och provfotografering
1 h porträttfotografering
Fotografering av vigsel och gratulationer 
Alla bilder högupplösta i färg och svartvitt (ca 120-160st)

Allt detta för endast 5400:- (ord. 6500:-)

Har inte så många datum kvar dessa månader så passa på innan din dag blir bokad!
Boka: info@viktoriawigenstam.se 
Eller: 073-086 60 21

Linda och Lukas

2014-03-14 @ 08:41:04 / Postat i: Foto-Barnporträtt, Foto-Porträtt / Kommentarer: 4
 
Här kommer ännu en bild från söndagens fotografering med fina lukas och hans mamma LInda. Det blev även bus ute i snön och jag är imponerad av Linda som kastade sig i snön :) Men vad gör man inte för att få de små på bra humör hihi I helgen väntar lite mer fotograferingar och ska försöka slappna av lite också ;)
 
Vad hittar ni på i helgen?
 

Nyfödd i studion 11 dagar gammal

2014-03-12 @ 10:09:34 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 6
 
Hade igår denna fina tjej på besök i studion. Endast 11 dagar gammal men hon vet verkligen hur man ska charma en fotograf. Hon sov genom hela fotograferingen och skötte sig exemplariskt. Är glad över att kunna utnyttja dagsljuset igen, det blir så mycket mer liv i bilderna. Visst är hon bara för söt? 
Många bilder blev det så det kommer garanterat upp fler allt eftersom jag hinner. 

Studio och snö-bus med Lukas

2014-03-10 @ 13:43:01 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 1
Hade denna lilla kille på besök med sin mamma igår. Oj så roligt att fotografera dessa små busfrön. Han var verkligen charmig och han klarade även att ta kort på sin mamma och fotografen själv! Kanske en blivande karriär där? Blev bilder tagna både i studion och ute i snön, kommer att visa några fler bilder här senare så håll utkik om ni vill se mer. 
I morgon har jag inbokat en nyföddfotografering, som jag längtat! Och vilken tur att det blåser massor ute så att jag hunnit redigera gårdagens bilder innan nästa kommer i morgon. Så nu ska dessa postas och morgondagen förberedas! På återseende väldigt snart :)
 

Trevlig helg!

2014-03-07 @ 10:28:46 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 1
 
780 gilla markeringar på facebooksidan, dag på stan med fina Sanna i morgon, två fotograferingar på söndag och en massa mys. Det kommer att bli en fin helg med både kvalitetstid och jobb, den bästa kombinationen som finns. Sen att jag snart når 800 "gillare" på facebooksidan är ju helt fantsatiskt. Blir alldeles rörd av alla som faktiskt bemödar sig att vara in och gilla. Alldeles för bra för att vara sant! Är så tacksam. 
 
Vad hittar ni på i heglen? 

Sommarlängtan

2014-03-03 @ 09:31:14 / Postat i: Foto-Barnporträtt, Foto-Porträtt / Kommentarer: 1
 
Som kraftig kontrast mot inlägget jag la upp igår så kommer här en ljuvlig sommarbild som jag tog i somras på denna fina syskonskara. 
Jag måste faktiskt erkänna att jag längtar oerhört mycket till sommar och gröna gräsmattor igen, trots alla irriterande mygg som surrar runt så saknar jag värmen och allt som hör till. Får i alla fall trösta mig med att vi brukar ha en fin vårvinter också, men det är ju klart inte riktigt lika härligt som sommar ;)
 
Glöm förresten inte bort att jag har uppe både sportlovserbjudande (gäller endast denna vecka) och newbornerbjudande som gäller under hela mars. Klicka in er på HEMSIDAN för att kolla in lite mer eller boka.

Nollgradigt och snöfall

2014-03-02 @ 16:48:00 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 1
Idag så drog jag med mig fina Hilda ut och fotograferade lite grann, tyvärr så försvann det otroligt tjocka och fina snöfallet innan vi hann att börja men det blev fina bilder ändå. Hon är så vacker tycker jag, som en ängel så det är väl inte så konstigt att hon fastnar så bra på bild :) Sen att hon skrattar åt samma saker som mig gör ju bara saken ännu lättare. :)
 
 
 © Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0