Bröllop och barnfotografering

2014-05-31 @ 09:15:00 / Postat i: Foto-Blandat / Kommentarer: 0
 
Idag är jag och Elin (på bilden ovan) på väg till Luleå för barnfotografering och bröllopsfotografering. Som jag har längtat alltså! Kommer att komma upp lite behind the scenes bilder här framåt morgondagen kanske och för den som vill kan ni nog följa min dag på instagram också: viktoriawigenstam heter jag där. En fullspäckad dag som jag tror kommer att bli helt underbar! Håll tummarna för att vädret är på vår sida idag! 

Artikel om Smash the cake - tårtkalas

2014-05-29 @ 10:06:35 / Postat i: Foto - Smash the Cake / Kommentarer: 3
 
Blev väldigt glad när jag här om veckan när Camilla på moderskeppet kontaktade mig för en artikel hon tänkt skriva på deras blogg gällande det "nya" fenomenet Smash the Cake. Det är ju relativt nytt här i Sverige men det växer sig allt större som med det mesta som kommer. 
Men gå gärna in och läs hennes artikel där mina bilder finns med och några små rader om just detta konceptet. LÄNK

Det är äntligen grönt!

2014-05-27 @ 20:10:07 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 1
 
Som jag har längtat! Nu grönskar träden, ängarna får färg och värmen är väldigt sakta men säkert på intågande. Äntligen kommer sommaren till Norrbotten också. Snart är det i alla fall äkta sommar :) Jag sprudlar av lycka! 
Håller även på att ordna det allra sista inför årets fototräff. Fototräff Norr, andra året i rad och intresset är enormt, verkligen hur roligt som helst! På besök kommer också grymma Beata Rydén och Victoria Söderström och förgyller dagen lite extra. Kommer att lägga upp bilder och allt från träffen när den har varit så klart, så ni vet vad ni går miste om! ;)
Nu ska jag ta och spendera resten av kvällen i soffan och bara njuta. I morgon blir det att ringa telefonsamtal inför kommande fotogfraferingar och börja förbereda inför säsongens första bröllop på lördag! 
 
Bilderna ovan tog jag förresten i helgen på pojkarnas fina lilla kusin, man får passa på! 
 

En vecka kvar!

2014-05-24 @ 08:21:55 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 1
 
Om precis en vecka idag är det dags för dessa fina människor att gifta sig. Och jag kommer att ha den stora äran att föreviga deras stora dag tillsammans. Bilden ovan är från deras förlovning som jag fotograferade förra året och jag ser verkligen fram emot bröllopet också.
Så himla gulliga och snälla och jag tror bröllopet kommer att bli helt magiskt! Får hålla tummarna oerhört hårt för att det blir fint väder eller åtminstone uppehåll! 
Sen till veckan blir det bal, bröllopet som sagt, barnfotograferingar och den sista planeringen och småfixet inför  årets fototräff. Åh vad jag längtar! Det är en härlig tid som börjar nu. 
Träden slår ut sina små löv och fotograferingarna rullar på. Det kommer att bli en härlig sommar! 

Familjestund i studion

2014-05-19 @ 20:12:23 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 4
 
 
Här kommer en "bildbomb" från fotograferingen med denna underbara tjej och hennes föräldrar. Det var verkligen en höjdardag i studion och det blev så många fina bilder. Som ni ser har ju lilla Lovisa ett skratt som får en att bara le stort när man tittar på skärmen. Så charmerande! 
 
Denna vecka och veckan som kommer blir det hårdkörning, sista planeringen inför fototräffen för att få allt det klart, förberedelser inför säsongens första bröllop, barnmorskebesök (för er som inte vet så väntar vi barn igen med beräknad ankomst i början på september), fotografering och på det lite vila också så klart.
 
Tycker det är viktigt att unna sig lite pauser emellanåt om än man har mycket att göra. Annars är risken stor att man tappar lite lusten med att fotografera och driva företaget. Men sen kör vi på för fullt igen! Juni är snart fullbokat! Helt underbart!!
 

Sommarerbjudande 2014

2014-05-15 @ 10:09:39 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 0
 
Årets sommarerbjudande är äntligen här!
Perfekt för student, balen, föreviga dina barn, hela familjen, ge bort bilder till föräldrar ja detta paketet passar i princip till allt som du kan tänka dig att vilja föreviga.

20% rabatt på porträttfotograferingar genomförda under hela Juni månad. 
Detta är sista chansen för sommarporträtt då jag sedan går på semester och mammaledighet. 
Begränsat antal tider så det är först till kvar som gäller.

Boka via hemsidan: www.viktoriawigenstam.se
Eller skicka ett mail: [email protected]
 
 

Vem behöver gröna ängar?

2014-05-13 @ 11:03:00 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 2
 
Vid månadsskiftet så drog jag med mig min kära svägerska, Elisabeth, för en fotografering ute på ängen i kvällssolen. Jag hade våndats över att se det där underbara motljuset i princip varenda kväll i flera veckors tid så till slut blev jag less på att det kliade i fingrarna. Vi valde väl kanske inte den varmaste kvällen för att stå i klänning ute på en vinspinad äng men bilderna blev väldigt fina ändå tycker jag. Och Elisabeth kämpade på väldigt väl, starkt jobbat!
Så detta kan väl vara ett bra bevis på att man inte alltid behöver gröna gräsmattor (som jag avundas alla er nere i södra Sverige) för att få till pangbilder. Men jag måste väl ändå erkänna att jag längtar oerhört efter allt det gröna! Nu får sommaren gärna få komma hit till Glommersträsk också! 
 

Oscar 1 år - kladdig

2014-05-10 @ 12:03:55 / Postat i: Foto - Smash the Cake, Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 5
 
Här kommer ett litet samlat collage från min senaste Smash The Cake fotografering. Gulliga Oscar åt tårta med god aptit och kladdade runt ungefär lika mycket. Här ser ni ett par bilder från hans besök i studion. Kommer att visa er fler bilder lite senare där man ser lite mer tårta också men ni får er en liten kik åtminstone. 
Nu ska jag försöka att ta ledig resten av helgen (får se om jag lyckas) så återkommer jag till veckan igen med bilder från "gamla" fotograferingar som jag inte hunnit visa ännu och kanske några nya guldkorn. 
Ha en trevlig helg allesammans! 

Officiell logo till företaget

2014-05-08 @ 23:09:33 / Postat i: Foto-Blandat / Kommentarer: 1
Logotyper som ni ser här ovan är nu äntligen min officiella logotyp för Fotograf Viktoria Wigenstam. Det är fantastiskt duktiga Cornelia som har gjort den och jag är verkligen så nöjd. Den känns väldigt jag och jag måste erkänna att jag jublade lite högt för mig själv (på offentlig plats så att folk nästan börjar stirra) när jag fick se den färdiga loggan. Det är helt underbart att efter 4 år som företagare äntligen ha en logga som jag kan börja visa och sprida! Så himla nöjd så ni anar inte!
 
 
 
 
 

Strålande vackra Carolin

2014-05-07 @ 09:57:00 / Postat i: Foto-Kärlek, Foto-Porträtt / Kommentarer: 15
 
Vet inte om jag behöver säga så många ord om dessa bilder. Fotograferingen i söndags var verkligen helt makalös och jag har inte kunnat slita mig från datorn förrän bilderna var klara. Jag hade tänkt vänta lite men nu kunde jag inte hålla mig längre från att visa bilderna på otroligt vackra Carolin med gravidmagen. Har ännu mer bilder på lager så det kommer absolut upp fler framöver men här är i alla fall några godbitar. Personligen så älskar jag dom och jag har nästan studsat i soffan av glädje över bilderna. Hoppas ni gillar dom lika mycket som jag gör! Kommer att sväva på moln LÄNGE framöver! :)
ÄLSKAR mitt jobb!

Oscar 1 år - Lugnet före "stormen"

2014-05-05 @ 18:55:00 / Postat i: Foto - Smash the Cake, Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 1
 
Här har ni honom, Oscar, den söta lilla nyblivna 1-åringen som besökte studion innan helgen. Vid en smash the cake fotografering som jag skulle ha så ingår även lite bilder innan i "normalt" utförande också så att man får lite mer än bara kladdiga tårt-kraschar-bilder. Och hur söt får man inte vara då? Tala om att han verkligen kan charma sin fotograf ;) Har suttit och jublat över bilderna här hemma, han är så fin. Lite senare framöver så ska ni även så klart få se lite kladdiga bilder. 
 
Hade ju igår också en gravidfotorgrafering och vilket fotografering sen!! Har nog tagit några av mina bästa gravidbilder någonsin faktiskt. inte för att skryta men jag är så otroligt nöjd! Dock så får ni hålla er lite till innan ni får se dom bilderna här på bloggen. Även bröllopsmötet var helt fantastiskt. Jag längtar så oerhört mycket efter deras bröllop! Äntligen sätter säsongen igång igen, om än den blir lite kortare än normalt så känns det ändå helt underbart!
 
 

Bröllopsmöte och gravidfotografering

2014-05-04 @ 07:50:29 / Postat i: Foto-Blandat / Kommentarer: 0
 
Idag väntar en tripp till Luleå med jobb. Ska ha årets första bröllopsmöte inför bröllopsfotografering vid månadskiftet och en gravidfotografering. Det är en av fördelarna med mitt jobb, man får ibland åka iväg, träffa nya människor och se nya miljöer och få lite utmaningar. Och tro mig, dagens gravidfotografering kommer att bli något utöver det vanliga som ni ser i min portfolio. Mer om detta får ni se om ett par dagar. Tänkte också lägga upp något fototips till veckan. Är det något särskilt som ni skulle vilja veta inom fotografering? Hit me med allt ni kommer på, så kanske ert ämne hamnar som fototips nästa gång! 

1-års fotografering - Smash the Cake

2014-05-02 @ 20:19:57 / Postat i: Foto - Smash the Cake / Kommentarer: 7
 
Rekvisitan som jag hämtade upp tidigare idag var alltså denna magnifika tårta gjord av Amanda som driver Café lÀmanda i Arvidsjaur. Bilderna visar före och efter att min lilla besökare på 1-år var och hälsade på i studion. En otroligt söt liten kille som verkligen älskade tårtan och hade världens gulligaste leende. Fler bilder kommer absolut att komma, både icke kladdiga och kladdiga men ni får hålla er ett tag till ;) 

Hämtar upp rekvisita

2014-05-02 @ 11:00:00 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 2
 
Nu är jag på väg till denna fantastiska tjej som är på bilden ovan för att hämta ut sista rekvisita-detaljen inför dagens fotografering. Min vackra barndomsvän! Så otroligt kul att kunna samarbeta tillsammans med människor man gillar och klickar bra med :) 
Någon som kan gissa vilken typ av fotografering som står på schemat?
 
 



© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0