Inställt

Var tänkt idag att jag skulle dra iväg till Luleå för att träffa en kollega skulle man väl nästan kunna säga. Hon är footgraf hon med, Vi planerar att anordna en fototräff i sommar. 
Men det blev tyvärr avbokat då vädret är som det är, vi hade tänkt fota lite grann också ;) Så klart! 
Det är så roligt att hittat någon som verkar vara vettig gällande fotografering. Min förra upplevelse av fotograf-kompis gick ju inte så bra vilket det flesta av er vet. 
Vill verkligen inte hamna i den situationen igen. Otroligt krävande men tur i alla fall att det är så gott som över nu :) 
 
Så idag sitter jag istället och planerar inför min nästa webkurs som jag har tänkt släppa. Men denna gång inriktning på porträtt. 
Förra kurser sålde jag ju faktiskt några ex av så med lite tur finns det någon som vill nappa på porträtt också :) 
Jag tycker att det är så svårt att få ihop allting. Det är verkligen så mycket material att få ihop, så det kan ett tag att knyta ihop säcken så att säga :) 
 
Kommer med lite tur att ha några behind the scenes videos i den här kursen också. Men vi får se vad jag hinner med. Roligt hade det varit i alla fall. 
 
Deklarationen är klar för i år också och jag blir till och med lite gladar än förra året eftersom jag får tillbaka lite mer  i år ;) Plus att jag gick 10 000 i ren vinst!! :O Är så glad att det faktiskt fungerar och går ihop, till och med går plus :) hihi 
 

En ny look?

 
Provade här om dagen ett läppstift som jag hittat åt. Men jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. På vissa så är det verkligen SÅ fint men är inte så säker på att det passar just mig. 
Är som sagt fint men känns inte riktigt som jag. Kanske en lite mindre skarp färg skulle kunna fungera dom gånger man skulle vilja ha. Men kanske inte sådär klart rött. 
Vad tycker ni? 
Är lite splittrad över hur det ser ut..... Måste ju säga också att det är inget jag skulle kunna tänka mig att ha till vardags. ;) haha

Magen och omslagsbilder

En hel vecka har nu gått utan godis och magen mår helt klart bättre än förut. Men trots det så hjälper inte riktigt tabletterna. Väldigt frustrerande men å andra sidan så äter jag i alla fall bättre. Äter till och med lunch i princip varje dag. Vilket jag nog inte ha gjort på flera månader tror jag. 
 
Men trots allt bra så är det lite frustrerande att jag ändå mår lite illa av magkatarren vissa dagar. Får väl se om man måste göra någon ny koll eller så. Men som vanligt drar man sig för det in till det sista. Lite pappa gener som slagit igenom där ;) haha
 
Bilden ovan har jag haft på min facebook nu ett par dagar, som omslagsbild, lite roligt att sitta och pyssla på i datorn med olika typer av grejer. 
Gjorde även till företagssidan och nya bandsidan. 
Någon som vill ha till sin egen? :) hihi
 

Fina lilla Theodor

 
 
Måste ju få visa er detta lila klipp. Eller så ni får höra, ingen video tyvärr. 
Satt och spelade lite låtar för ett tag sen då theodor ville komma och sjunga. Och visst, det fick han ju så klart. 
Han är ju bara för duktig! 
 
Jag råkar spela fel på ett par ställen men det får ni försöka att tänka bort ;) Ska försöka spela in några fler sen. 
Han tycler det är så roligt så då är det ju bara att spela på! :)

Älsklingarna

 
Inviger denna blogg med en liten bild på mina älsklingar. Mina små ljus i vardagen <3

Privat blogg - check

Känner att jag behövde en liten privat blogg också. 
Då jag inte vill skriva allt för personliga ämnen i min fotoblogg. 
 
Hoppas att ni vill stanna och läsa, kommer nog att ta upp en del bra grejer, eller i alla fall vad som händer här hos oss. 
 
Ska försöka också att komma ihåg att uppdatera. Men det blir nog inga större problem så länge jag har någonting att skriva om. 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus