Objektivet.....

Fy, det är inte roligt när tekniken krånglar, inte minst när det är dyra grejer man har att göra med. 
Lämnade förra veckan in både min huvud-kamera samt mitt zoom objektiv, det stora vita. Kameran skulle som tur var gå på garantin (otroligt lättnad) men inte objektivet eftersom jag köpt det begagnat. Mne jag trodde inte att kosntaderna för er reparation skulle bli så stora för det då jag misstänkte ett litet fel. 
 
Men tji fick jag, kameran var ju som sagt inga problem men objektivet skulle gå på ca 6000kr att laga!!! Alltså...ja jag köpte objektivet för nånstans mellan 7 och 8 tusen. så nästan lika mycket till... hur roligt är det att lägga ut så mycket på ett äldre objektiv som man inte vet hur länge den håller...
 
Beslutade nu idag att dom fick skrota det gamla och istället får jag vinka adjö till skattepengarna jag får tillbaka sen. Som ur är får jag ju tillbaka precis så det räcker till att köpa ett nytt objektiv. Men det är verkligen inga roliga kostnader, får glädja mig med att jag har garanti sen. Och att jag får tillbaka lite på momsen senare. Men som sagt ingen rolig överraskning alls.. 
 
Nu är det bara hoppas att jag hinner få min kamera innan onsdag då jag har första bröllopet för i år :) Mycket pusslande med det kommer säkert att gå bra :) 

Anneli igen

 
Än en gång några jätte fina bilder på Anneli, vackrare och vackrare för varje dag, eller hur Anneli? ;) 

Älsklingen

 
Japp! Jag fick även ut Marcus på en liten fotorunda, runt huset ungefär. Han är ju bara för fin min kära man! Älskar honom så mycket, men det vet han förhoppningsvis redan. Så nu har jag hittat en favorit-foto-plats för sena eftermiddagar och kvällar. Underbart :) Kan ju också bjuda på några mindre seriösa , eftersom bara familjen läser bloggen ;) 
 
 
HAHA 
Han är för underbar. men kostigt nog så är han lika fin trots bus ;) Helt enkelt perfekt
 

Fina Anneli

Japp! Hör och häpna idag fick jag fotografera Anneli lite grann. Efter att hon tog lite bilder på mig för att förnya på hemsidan osv ;) Här är några av alla fina bilder på henne :) 
 
 
Och här är en av bilderna som hon tog på mig :) 
 

Ensammen

Ikväll blir en hemmamys-kväll då min kära man åkt iväg med Rickard för att sova ute... Det finns ju galningar men så finns det GALNINGAR också! Haha
Förstår dom lite grann i alla fall eftersom det är ju inte så mycket kryp i farten ännu. Omön lite kallt men dom är ju rätt varmlivade i alla fall. Brr inte jag ;) 
 
Så det får bli en slapparkväll framför kanske datorn eller teven eller en bra bok tillsammans med lite gotta ;) måste ju passa på eftersom jag får äta en dag i veckan. 
Magen börjar kännas lite bättre i alla fall men jag känner ju ändå att jag måste vara rätt försiktig med vad jag äter. Tråkigt nog. 
 
Ha en mysig fredagkväll allihop! <3
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus