Objektivet.....

Fy, det är inte roligt när tekniken krånglar, inte minst när det är dyra grejer man har att göra med. 
Lämnade förra veckan in både min huvud-kamera samt mitt zoom objektiv, det stora vita. Kameran skulle som tur var gå på garantin (otroligt lättnad) men inte objektivet eftersom jag köpt det begagnat. Mne jag trodde inte att kosntaderna för er reparation skulle bli så stora för det då jag misstänkte ett litet fel. 
 
Men tji fick jag, kameran var ju som sagt inga problem men objektivet skulle gå på ca 6000kr att laga!!! Alltså...ja jag köpte objektivet för nånstans mellan 7 och 8 tusen. så nästan lika mycket till... hur roligt är det att lägga ut så mycket på ett äldre objektiv som man inte vet hur länge den håller...
 
Beslutade nu idag att dom fick skrota det gamla och istället får jag vinka adjö till skattepengarna jag får tillbaka sen. Som ur är får jag ju tillbaka precis så det räcker till att köpa ett nytt objektiv. Men det är verkligen inga roliga kostnader, får glädja mig med att jag har garanti sen. Och att jag får tillbaka lite på momsen senare. Men som sagt ingen rolig överraskning alls.. 
 
Nu är det bara hoppas att jag hinner få min kamera innan onsdag då jag har första bröllopet för i år :) Mycket pusslande med det kommer säkert att gå bra :) 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus