En vecka har gått

 
Som rubriken lyder så är det nu lite mer än en vecka sedan min ätstörning "försvann". Ni förstår hur jag menar. 
Och det är så underbart! 
Jag har verkligen fått en nystart utan dess like! Dels så har jag faktiskt så pass mycket energi så jag orkar göra saker hemma! Har bakat bröd, städat och tvättat och allt möjligt som jag inte orkat med tidigare för att jag inte har haft ork och energi till det. Så himla skönt! 
 
Jag måste erkänna att jag vissa dagar har varit ltie sugen att ställa mig på någon våg, men eftersom den ligger i soptunnan så har det inte varit möjligt. Tur att jag känner mig själv så pass att jag faktiskt kastade ut den. Annars kanske jag hade varit fast igen. Fast jag känner mig inte så stressad över att den är borta. Fortfarande bara en stor lättnad. Jag vet att det kommer bli svårare och svårare efter ett tag men jag ska kämpa på allt jag kan. Nu när jag vet hur det faktiskt kan vara att itne behöva ha 100% uppmärksamhet riktad mot maten varje dag så kommer jag aldrig att vilja trilla dit igen. 
 
Jag har garanterat gått upp i vikt redan och det lär jag väl fortsätta göra, till en viss del så känns det lite ledsamt men det är inte så att jag stänger in mig och gråter för att jag går upp i vikt som jag skulle ha gjort förut. 
 
En stor fördel är ju också att det inte tar en timme att välja kläder när man ska iväg nånstans. Sist tog det väl ca 5 minuter och jag behövde bara bya en gång istället för tjugo! haha vilken känsla! Och jag behövde inte stressa hela morgonen för att göra mig i ordning eftersom jag inte såg tjock ut i alla kläder. Ni anar verkligen inte hur mycket som faktiskt är annorlunda. Och det är så skönt! 
Blir så ledsen när jag sitter och tänker tillbaka på hur jag har levt varenda dag i så många år. Varför? För att jag inte förtjänade att må bra? Jag har inte svaren på alla mina frågor över det som varit, även om jag skulle vilja. Men det kommer kanske en dag när det bara blir så självklart det också. 

Kommentarer
Postat av: Bettan

Heja dig, bra kämpat! Om du börjar tveka och känner dig rädd att falla dit igen, läs det förra inlägget om och om igen. Du är en fantastiskt vacker tjej, oavsett hur många kilo du väger. Kram!

Svar: Tack! Bra ide faktiskt, det ska jag komma ihåg! Men tack snälla! Kram
Viktoria Wigenstam

2013-11-18 @ 21:02:52

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus