Dagens svacka

 
Fy...idag så tryter verkligen all inspiration....
Känner mig inte så nöjd med denna hösts bilder (dvs nästan inga). Hösten är så vacker mer hur mycket har jag hunnit fota i alla vackre färgskruder? I princip ingenting... 
Får hoppas på en liten vändning när bröllopsmagasinet nu kommer ut i vecka, om nu bilderna ser bra ut som är i den.. Som det känns nu är mina förhoppningar inte allt för stora. 

Så himla obbigt såna här dagar när allt med fotograferingen bara känns eländigt...inte nöjd med någonting och känner inte för att göra nånting... Men måste skicka iväg en massa bilder och posta idag! 
 
Men men, får försöka se fram emot de kommande fotograferingarna som står på schemat. Både till fotoboken och ett par modellbilder. hoppas att det går vägen i alla fall, annars vet jag inte vad jag gör! haha
 
Får väl återkomma här i dagarna när tidningen har kommit ut. Så får ni en liten lägesrapport, om det nu är någon som fotfarande läser på denna bloggen?
 

Kommentarer
Postat av: Marica

Jag läser! ;)
Ett litet tips bara...om du har nån utefotografering på G.. Såg idag, hos Britta Bohlin att ett av hennes träd har tappat alla löv och det läg ett stoort TÄCKE med jättevackra klargula löv på marken. Såg riktigt framför mej dina vackra bilder.. ;)

Svar: Åhå! Tack Marica! Det ska jag verkligen komma ihåg! :)
Viktoria Wigenstam

2013-10-17 @ 20:19:55

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus