Kexchokladpaj

2009-04-15 @ 11:09:32

En supergod efterrätt som jag gjorde i måndags. Tycker väldigt mycket om denna :)

Ingredienser

6st kexchoklad
6 msk smält margarin (ca 100 gram)
150 g blockchoklad
4 msk vispgrädde
3 äggulor
1 tsk vaniljsocker

Beskrivning

1.Krossa kexchokladen i matberedare
2. Blanda ner det smälta margarinet och rör om
3. Häll smeten i en smord pajform
4. Grädda i 175° i 6 min
5. Låt svalna
6. Smält blockchokladen och blanda ned grädden (ej vispad)
8. Rör ner vaniljsockret och äggulorna
9. Låt svalna en stund
10. Bred över pajskalet
11. Låt stå kallt i kylen i 4 timmar
12. Servera med grädde eller vaniljglass

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0