Visst är hon söt?

2013-02-27 @ 13:14:48 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 4
 
 
Har fortfarnade några av favoriterna på lager, som jag inte visar riktigt ännu. Dom kommer nog i ett inlägg längre fram någon gång :) 
Idag är det städardag här hemma. Skamligt nog så har jag inte bytt från julgardinerna förrän idag... kändes som att det verkligen var på tiden med tanke på att solen börjat både lysa längre och värma! Helt underbart! Synd att det ska blåsa så mycket bara. 
På fredag så blir det nog att fota lite konsert, oj vad jag längtar! Kommer nog upp lite bilder på det här sen också. 
Men nu ska jag lämna datorn en stund och fortsätta påta på klart så jag kan sitta och njuta av en tekopp sen! 

9 dagar

2013-02-26 @ 18:34:50 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 1
 
Idag så fick jag träffa söta lilla underbara Freja, 9 dagar gammal och helt bedårande! Hon kämpade emot lite grann innan hon somnade men hon tog sig igenom fotograferingen utan problem :) Så duktigt kämpat. Blev väldigt många fina bilder som ni ska få se, kan knappt vänta ;) 

Skellefteå

2013-02-24 @ 21:56:05 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 1
 
Här är några små bilder från bröllopsmässan i lördags. Vilken upplevelse! Har aldrig varit med på något liknande förut men det var verkligen roligt. Träffat massor av härliga människor och trevliga kollegor skulle man väl kunna säga. 
Ovan ser ni bland annat Jonas Westling, också fotograf, i Skellefteå, men sin lilla dotter som var med. Bar emellanåt en liten brudtärneklänning tillsammans med en till liten tjej, oj oj så söta! 
Fick se massor av fina klänningar, brudbuketter, frisyrer och mycket mer! 
I morgon så är det newborn fotorgafering på schemat igen, får hoppas på några härliga sovarbilder. 
 
Glöm inte att boka fast mig om ni vill ha mig som fotograf till ert bröllop, populära datum försvinner rätt snabbt. 
Kika in på hemsidan: www.viktoriawigenstam.se

Bröllopsmässa!

2013-02-22 @ 22:43:22 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
 
Som bilden visar, i morgon så hittar ni mig ståendes vid ett bord på bröllopsmässan i Skellefteå. Är så oerhört glad att fina Desiree kontaktade mig och bjöd in mig på detta. Helt fantastiskt! Helt ärligt är jag så klart lite nervös då det är min första mässa men jag ska nog klara av det ;) Plus att jag får garanterat träffa massor av härliga människor! 
 
Kom gärna förbi, ni vill inte missa det! Särskilt inte om ni går i bröllopstankar. 
Och för alla er som bokar bröllopsfotografering på plats får riktigt härliga erbjudaden att utnyttja ;) Hoppas vi ses! 
 

Betty

2013-02-20 @ 20:03:19 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 0
 
En liten tjuvkik från dagens lilla fotografering. En ltien tjej på 8 dagar var det som skulle förevigas. Hon var på gott humör hela tiden och ville förvisso inte sova, men ångra bilder fick vi till, halvsovandes och några vakenbilder. Det kommer nog kanske bli en till liten fotografering i hopp om lite sovbilder också ;) Man kan ju verkligen inte styra de små utan det är bara att följa dom. 
På måndag har jag ännu en liten tös som kommer till studion. Hoppas det går bra då ;) 
 
Nu ska jag slänga mig i soffan med en te-kopp, planeringsblocket inför lite kommande "nyheter" och slå på mästerkock på fyran. Ja, jag erkänner att jag är fast! För evigt..hahah Jag faller lätt för mat och bak program ;) 

Ännu en bra vecka!

2013-02-18 @ 09:40:23 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 6
 
Den här veckan så kommer jag nog mest troligt att få fota en till liten bäbis! Hur underbart är inte det! Blir lika glad när jag får veta det, för varje litet underverk! Det känns verkligen så bra att fota de små liven. 
Jag har äntligen hittat det perfekta för mig, och newbornfotografering är en av mina stora favoriter! Inte så konstigt kanske...
 
Har så mycket grejer bland rekvisitan som jag inte hunnit använda ännu, får se om jag får chansen i veckan. Det är så många faktorer som spelar in. Ibland vill småttingarna inte alls som man själv vill och ibland så passar det bara inte med vissa tillbehör. Det beror mycket på bäbisen också. Men jag vet att det kommer att gå bra! 
 
Är ni sugna på lite newborn-foto-tips kanske? Kommentera om det är något som ni känner er intresserade av att jag visar :) 

Talangfull?

2013-02-15 @ 15:57:57 / Postat i: Självporträtt / Kommentarer: 1
 
Bilden ovan har, hör och häpna, min son på 4 år tagit idag! Jag satte in alla inställningar och han fixade resten. Sikta och tryck av! Enkelt eller hur, men lite lite konstnärlig ådra tror jag nog att han har ärvt. För jag menar, det är ju snyggt gjort! Han satt skärpan på nästan alla bilder, och han tog mååånga! 
Det ska ju börjas i tid! Och själcklart så är mammahjärtat så fyllt av stolthet ;) hihi

Alla ♥ dag erbjudande

2013-02-14 @ 11:45:20 / Postat i: Foto-Kärlek / Kommentarer: 1
 
Till dagen i ära så släpper jag detta lilla erbjudande. Bokar du en fotografering under dagen så erhåller du 20%rabatt på valt paket. Gäller dock ej bröllop. 
Perfekt att ge bort som present idag kanske till din andra hälft, dina föräldrar eller dina barn, barnbarn? En present som passar alla och som håller i många många år och generationer. 
 
Maila mig eller ring. Gäller som sagt till 24 ikväll!
Ha en fin dag!

Fler bilder ute i snön

2013-02-13 @ 11:52:18 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 1

Luleå

2013-02-11 @ 10:41:45 / Postat i: / Kommentarer: 1


Igår så tog jag mig en tur till Luleå för att träffa Rebecka och Jennie för lite foto-fika. Tyvärr så blåste det och var rätt kallt så det blev inte så lång utevistelse. Men så trevligt vi hade! Det var verkligen roligt, kul att få träffa lite nya härliga människor som dessutom har samma intresse som en själv ;) 
 
Förhoppningsvis har vi lite planer framöver som kommer att glädja fotografer här i norrbotten och runt omkring, men det får ni veta senare ;) 
Bilderna är tagna när jag var till Luleå förra våren. 

Nytt utseende!!!

2013-02-08 @ 11:48:10 / Postat i: Allmänt / Kommentarer: 6
 
Som ni nu ser så har min blogg fått ett helt nytt ansikte! 
Jag har länge varit lite missnöjd med min design här och tyckt den varit väldigt tråkig. Och eftersom jag inte är så haj på det själv så är det inte något jag försökt mig på ens. 
Därför så kontaktade jag DENNA TJEJ som gjorde min design helt fantastisk! precis sådär som jag velat ha den så länge! 
Tusen tack till fina dig! Nu känner jag att jag nästan längtar lite efter att blogga igen ;) Det kanske var det som krävdes! Jag är verkligen såå nöjd! 
 
Vad tycker ni? 

Detta är viktigast för mig

2013-02-07 @ 21:14:00 / Postat i: Foto-Video, Fototips / Kommentarer: 2
 

Månadens erbjudande

2013-02-06 @ 12:16:40 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 0
 
Nu är äntligen månadens erbjudande framme! Som bilden visar, boka en fotografering på 1h eller längre och få en fotobok på köpet med bilder hela fotograferingen. Inga extra kostnader tillkommer. 
Passa på att boka nu för erbjudandet gäller endast till den 6:e mars! Ta med hela familjen eller med din andra hälft och skäm bort er lite grann med fina bilder! Vem vill inte det? <3
 
Boka via mailen eller fyll i kontaktformuläret på hemsidan. HÄR

Norrsken

2013-02-04 @ 12:30:08 / Postat i: Foto-Djur och natur / Kommentarer: 2
 
 
Än en gång så fick jag se lite norrsken. Natten mellan första och andra februari. Det var lite mer den här gången än sist så bilderna blev lite bättre. Längtar tills det kommer något ännu finare, tänk vilka bilder man skulle kunna få till då! 
Men det är ju inte bara bilderna som gör det speciellt, det är verkligen så mysigt att stå och titta. Man glömmer bort tiden och hur kallt det är, oerhört mäktigt. 

Utmaning!

2013-02-03 @ 08:55:00 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 2
 
Fotograferingen som jag hade i onsdags var verkligen en utmaning för mig. Det skulle fotas bilder till lite hemsida och skkiva. Och stilen är lite annorlunda den jag brukar köra på, men kände att det var ändå en grej som jag nog skulle klara av. Det är en av fotograferingar som jag faktiskt varit nervös både innan och efter. Tills man fått höra vad de tyckte om bilderna. Men känlslan på plats var att jag nog lyckats hyfsat! 
Att då sedan få höra att de är väldigt nöjda kom verkligen som en lättnad. Jag var nöjd, men frågan är ju om jag hade lyckats få fram det som dom var ute efter. Och det gjore jag! :) Känns oerhört bra! Att lyckas med en sådan rej också och veta att man klarar av det! 
 
Ni får se fler bilder sen men ni får nöja er med den här tills vidare ;) 

Newborn

2013-02-01 @ 08:52:46 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 2
 
Älskar bilderna på den här lilla godingen. Så fantastiska små bebisar är, man blir som nästan förtrollad :) haha
Längtar oerhört mycket till nästa newborn fotografering! Älskar detta jobb!



© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0