Fina vännen

2012-01-30 @ 19:37:04 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 3
En bild på fina vännen som bor nere i Dalarna, det är inte så ofta vi ses men hoppas att det blir snart igen! Och kanske får vi tid att fota lite igen ;)
Längtar så otroligt till sommaren så att jag får ge mig ut och fota, kommer bli en superbra sommar!

Mer på N

2012-01-30 @ 10:07:57 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 0
Här är två bilder till på våran lilla sötis, kommer snart upp en bild på en riktigt liten kille, bara 1 månad gammal! Oj så söt! Man tappar lite perspektiv när man ser så små bebisar, då är ens egen helt plötsligt gigantisk! :)



Det går bra nu

2012-01-29 @ 22:35:09 / Postat i: Allmänt / Kommentarer: 0
Har lagt in beställning på lite nya grejer till utrustningen, snart smäller det!
Längtar! Vad det är får ni se till veckan då det förhoppningsvis landar i brevlådan!

Mera vattenbilder

2012-01-27 @ 11:52:49 / Postat i: Foto-Vatten / Kommentarer: 4
Här kommer lite mer bilder från vindruvsfotona.




Lillkillen

2012-01-26 @ 11:59:32 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 2
Ja lilla N fick igår vara med framför kameran, och han var på sprudlande humör för ovanlighetens skull när kameran komemr fram ;)





Hade inte pappersbakgunden utan en ljus vägg här hemma, men det fungerar det också :) Mer bilder kommer nog upp inom kort.

Till bilderna: Canon Eos 50D , Tamron 28-75/2.8 , studioblixtar

Vindruva och vatten

2012-01-25 @ 22:39:58 / Postat i: Foto-Vatten / Kommentarer: 3


Fler kommer upp i morgon, det krånglar lite med bilduppladdningen!

Oktober 2011

2012-01-23 @ 20:35:48 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 2


Här är en bild från fotografering med Clara i oktober, har fler att visa som jag tror inte legat uppe på bloggen, men det kommer lite mer om ett tag :)
Mycket repriser nu men det kanske inte gör något?

Har ni förslag på inlägg som ni skulle vilja se här på bloggen framöver?

Sanna - Juli

2012-01-19 @ 12:44:52 / Postat i: Foto - Modell / Kommentarer: 14
Här är en repris från fotografering med Sanna i somras, det blev många bilder och många skratt som vanligt :)


Canon Eos 50D
Canon EF 50mm f/1.8 II + Reflexskärm vit

Det kommer nog att komma upp lite gamla favoriter här i dagarna, hoppas ni gillar tillbakablickarna.
Vad skulle ni annars vilja se mer av här på bloggen? Kom med alla möjliga förslag eller tips. Så jag får igång lite mer inspiration :)

Planering

2012-01-19 @ 11:00:00 / Postat i: Allmänt / Kommentarer: 0


Idag är det planering som står på schemat, det är mycket under året som jag vill hinna med, därför är det nog bäst att börja få ordning på allt. Kanske hinner jag med allting som jag skulle vilja!


Året 2011 - Del 2

2012-01-18 @ 21:24:49 / Postat i: Allmänt / Kommentarer: 1

Med bara 8 veckor kvar på graviditeten så började jag vara väldigt less, vi var på ett nytt ultraljud för att se att allting låg som det skulle, det var inga problem så det var en stor lättnad.
Många av vårens tecken kom fram, blommor o.s.v, helt underbart, ny kraft laddades och inspirationen flödade!
Jag gjorde ett inköp på en webkurs med Emelie Ohlsson, helt klart det bästa inköpet hittils på det året! Utan tvekan.
Som bilderna ovan visar, så hade vi besök av några igelkottar på gården, otroligt söta små varelser, särskilt den som jag fångade på bild som står och "grimaserar" :)
Gjorde även en ny sorts paj, men jordgubbar och färska rabarber, den var helt otroligt god och kommer definitivt att bakas fler gånger!
Genomförde en väldigt trevlig fotografering med kära Erika igen, helt klart bland de bästa utomhusporträtten vi tagit tycker jag, det var en väldigt blåsig dag och mulet men det fixade vi bra ändå.
Annars njöt jag av att få vara relativt rörlig trots graviditeten, busade mycket med Theodor och för en gångs skull lyckades vi få ett kort på han och jag, det händer inte allt för ofta med tanke på att det mestadels är jag som står bakom kameran.


Juni månad började med en fotografering med en tjej ifrån byn, med hennes superblåa ögon så blev fotograferingen en succé, och än en gång insåg jag, jag kan ju kanske det här?
Det fortsatte med enorma blåsoväder som innefattade bland annat en hel det små tromber, och en hel del lite större också. Som vanligt när det åskar och är oväder så var jag ensam hemma, men tog bilen till föräldrarna vilket nog var lika bra då det var ganska lugnt där jämfört med hemma där träd blåst omkull och grejer flygit runt. Mycket otrevligt....
Som en av bilderna ovan visar så fick storkillen fiska en del, och stolt var han verkligen som hjläpte pappa att dra upp den!
Vi var på studentutgång, älsklingens bror gick ut gymnasiet, och där träffade vi sta lilla Edwin som ni ser på bilden ovan, hur gullig får man bli? Ett riktigt litet charmtroll!
Men utöver allt detta så kommer vi nu till det viktigaste på hela månaden. Vi blev en till familjemedlem! 4 veckor tidig så kom lilla Natanael till världen, det gick utan problem och vi fick komma hem relativt fort.
En stor omställning att ha två barn men helt underbart så klart, och så smidig jag blev! :)


Spenderade mycket tid utomhus, det var fint väder och lite utflykter blev det.
Åkte tillsammans med mina fäldrar till Lycksele djurpark, storkillen var helt lyrisk över att få se alla djuren så klart, och att få åka lite karuseller.
Som bilden ovan visar experimenterades det lite grann men vatten och frukt, resultatet blev som ni ser blev rätt bra!
Jag träffade min gamla klasskompis och kära vän Sofia, som fick ställa upp sig framför kameran, och som vanligt hade vi väldigt trevligt, och jag tror det blev bra? :)
Vi for hela familjen en helg upp till bergnäs, det ligger vid storavan, där hälsade vi på svägerskan med familj i deras stuga.  Så underbart att få bara vara ute i naturen tillsammans med vänner och familj.
Naturbilden ovan är där ifrån och man kan väl inte mer än älska det.
Det blev också som vanligt härliga fotograferingar med Sanna, och i den miljön kan det väl inte annat än kännas bra, det blev måånga bilder och jag kände att jag började höja ribban ett steg.
Det är så härligt att kunna se sin egen utvekling utan att se det negativa, ibland behöver man ta fram de bra också. kom ihåg det!

Del 3 kommer snart, och det blir den sista tror jag, det har hänt mycket under året så vi får väl se :)



Längtar till sommaren

2012-01-18 @ 18:35:19 / Postat i: Allmänt / Kommentarer: 4
Ja, det är bara Januari ännu, visserligen så går tiden ganska så snabbt, men just nu så längtar jag något så oerhört efter sommaren! Kanske kunde det bli maj redan nu? Få fota ute i den underbara naturen.



Visst, vintern och våren har sin charm också, när det väl blir lite varmare ute så man kan fotografera utomhus utan att frysa figrarna av sig så ska det nog bli bra också, men kan inte hjälpa att jag gillar sommaren mer ;)
Vilken årstid trivs ni bäst?

Favorit-vattenbild

2012-01-17 @ 12:10:21 / Postat i: Foto-Vatten / Kommentarer: 4
Fick en fråga här om dagen om jag inte ska lägga ut mer vattenbilder snart.
Och jo, det kommer, har massor med ideér och grejer jag vill göra, så inom kort ska det nog komma upp lite.
Men tills vidare tänkte jag lägga upp en av mina favoriter hittills som jag tagit, gillar den mer och mer, kanske kommer den upp som förstoring här hemma också, om vi har något rum där den passar förstås :)


Lite av bilderna

2012-01-16 @ 14:35:46 / Postat i: Allmänt / Kommentarer: 1

Här är några av de min kära man tog, visst är han duktig som fått mig att fastna på bild :)

 
den här nedan hittar ni bland annat på hemsidan nu också  (www.wigenstamviktoria.se)


Och här råkade vinden ta tag i håret ordentligt, men det blev inte fy skam för det


Det är inte ofta ni får se så här många bilder på mig i samma inlägg!


Ny header

2012-01-14 @ 22:43:35 / Postat i: Allmänt / Kommentarer: 3
Som ni ser är det lite nytt här på bloggen, äntligen! Blev otroligt less den gamla nu och vill ha nytt och fräscht.
Vad tycker ni om resultatet?

Kommer lite bilder i morgon också som min kära man tog idag, några bra otroligt nog, det går på mig också :)

Unerbara natur

2012-01-13 @ 13:29:22 / Postat i: Foto-Blandat / Kommentarer: 2
Så fint ute, njuter av den här tiden trots kylan!






Avslutar med två bilder på den stora lilla killen :)



Året 2011 - Del 1

2012-01-09 @ 16:13:05 / Postat i: Allmänt / Kommentarer: 3



Januari var nog den månad som jag faktiskt inte gjorde så mycket. Njöt av att må bra trots graviditeten, och få vara hemma med den stora sonen. det var periodvis ganska kallt men vi höll hoppet uppe :)
Så klart så rastades kameran lite grann ändå när jag fotade vatten inomhus i köket. några bra bilder blev det!



I februari så genomförde jag och svägerskan Sanna en fotografering utomhus, blev väldigt nöjd med några bilder! Jag hade även ett besök till Piteå för ultraljudet på den lille och fick veta att allt såg bra ut, vilket lättnad! Puh
Köpte mig även en extern hårddisk, när man fotar så mycket som jag gör så behövs det verkligen för att få plats med alla bilder!


I mars blev det att vara utomhus en hel del, vi firade födelsedagar, inspirationen för att teckna igen kom igång och jag satt många timmar med blocket och pennorna!
Beställde mig ett kamerahalsband, det som ni ser på bilden, man kan väl inte ha så mycket annat i smyckesväg? :)   Det blev lite fotografering igen med Sanna, i studion denna gång för att ta lite bilder till fotoskolan-studioporträtt. Lite hastigt påkommet men bilderna blev i alla fall bra!  Fick även besök av en "bekant" som ville lära sig lite kameratips, jätte kul! Ganska många aktiviteter under mars månad, dock var längtan till sommaren väldigt påträngande, sommarmänniska som jag är.


April, äntligen lite vårkänslor, många timmar utomhus med familjen framför grillen. Bakade en hel del, tror energin var på högvarv eftersom de första vårblommorna tittade fram också. Helt underbart. Tecknarinspirationen fortsatte, gjorde ett porträtt på Angolina Jolie som hittills blivit en av de bättre porträtten, är ju inte såå duktig ;)
Hade även den absolut bästa fotograferingen med Erika i studion, blev hur många fina bilder som helst och för en gångs skull kunde jag känna mig nöjd med min insats, otroligt kul, hoppas på fler såna tillfällen nu 2012 Erika?
Nu var det även bara ca 2 månader kvar tills den lille skulle titta ut och magen var mer och mer ivägen, enligt mig i alla fall!


Fortsättning följer, resten av året är den bra delen ;) Nä, hela 2011 har varit helt fantastiskt, men 2012 kommer nog att bli ännu bättre, ingen tvivel om det! Är så inspirerad till allt just nu! Hoppas det håller i sig!


Nya frisyren!

2012-01-06 @ 12:36:36 / Postat i: Allmänt / Kommentarer: 2
Japp! Igår blev det äntligen en klippning och färgning! Blev otroligt nöjd, tack kära svägerska för ett bra jobb! :)

          

Blev en mörkbrun färg, närmare svart men det lär ju blekas :) Nu blir jag ju inte så bra på kort men ni ser ju på ett ungefär hur det blev i alla fall!

Sammandrag från fotograferingen

2012-01-04 @ 19:03:56 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 3

Här är lite fler bilder från fotograferingen jag hade före nyåret, li fler bilder på hela familjen :) 

    
        
     


Tjuvkik

2012-01-02 @ 20:33:06 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 0
Här har ni en liten sneakpeak från en fotografering jag hade innan nyåret!
Helt underbar familj att få fota, mer kommer sen när jag är på hemdatorn men inte för tillfället :)
Lek i studion med farbrorn
Svägerskorna :)



© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0