Bluebox

2009-08-10 @ 14:41:37
Hittade den här sidan med mycket olika grejer till inreding m.m.  Många praktiska saker till hemmet.

                             
Oerhört praktiskt rivjärn till ost. 120:-                Tandbortshållare 149:-

Dessa söta muffinsformar är tillverkade i Sverige, och har en tjockare papperskvalité än vad engångsbakformar normalt brukar ha. Det ger bättre stadga och hållbarhet i formen.     Muffinsformar (lagom) är anpassade för rinnigare kaksmet som muffinssmet, medan Bullformarna  är bättre för deg. Dessa muffinsformar har den traditionella svenska muffinsstorleken.   De är lika stora som Bullformarna i... Klicka för att fortsätta!Dessa supersöta bullformar är tillverkade i Sverige av svenskt papper med tjockare kvalité än vad engångsbakformar normalt brukar ha. Det ger bättre stadga och hållbarhet i formen.  Produkten mäter 33 mm på höjden och har en diameter på 50 mm. Förpackningen innehåller 25 st formar.   Se fler kak- och bakformar här. Klicka för att fortsätta!Dessa supersöta bullformar är tillverkade i Sverige av svenskt papper med tjockare kvalité än vad engångsbakformar normalt brukar ha. Det ger bättre stadga och hållbarhet i formen.  Produkten mäter 33 mm på höjden och har en diameter på 50 mm. Förpackningen innehåller 25 st formar.   Se fler kak- och bakformar här. Klicka för att fortsätta!Dessa supersöta bullformar är tillverkade i Sverige av svenskt papper med tjockare kvalité än vad engångsbakformar normalt brukar ha. Det ger bättre stadga och hållbarhet i formen.  Produkten mäter 33 mm på höjden och har en diameter på 50 mm. Förpackningen innehåller 25 st formar.   Se fler kak- och bakformar här. Klicka för att fortsätta!Dessa söta muffinsformar är tillverkade i Sverige, och har en tjockare papperskvalité än vad engångsbakformar normalt brukar ha. Det ger bättre stadga och hållbarhet i formen.     Muffinsformar (lagom) är anpassade för rinnigare kaksmet som muffinssmet, medan Bullformarna  är bättre för deg. Dessa muffinsformar har den traditionella svenska muffinsstorleken.   De är lika stora som Bullformarna i... Klicka för att fortsätta!Dessa söta muffinsformar är tillverkade i Sverige av svenskt papper, med tjockare papperskvalité än vad engångsbakformar normalt brukar ha. Det ger bättre stadga och hållbarhet i formen.  Produkten mäter 46 mm på höjden och har en diameter på 60 mm. Förpackningen innehåller 20 st formar.   Se fler kak- och bakformar här. Klicka för att fortsätta!Muffinsformar i olika storlekar och färger/mönster. 45:- (ca 20 st)

Baka en hjärtkaka till någon du tycker om!   Formen rymmer hela 2.4L.  Hela formen mäter cirka 29x23x4cm och är tillverkad i tjock gjuten aluminium vilket ger en robust känsla och bra kvalitet. Med ´non-stick´ yta inuti.  Tillverkaren rekommenderar att man inte fyller kakformen mer än till 3/4 för att undvika att det rinner över. För att få många års glädje av kakformen undvik att peta i formen... Klicka för att fortsätta! Elegant kakform som ser ut som en ståtlig katedral. En lite annorlunda dop-, konfirmations- eller bröllopstårta kanske? Kombinationen blir underbar, en kaka för både ögon och gom. Formen rymmer hela 2.4L vilket borde räcka till mer än halva släkten. ; ) Hela formen mäter cirka 23x23x10cm och är tillverkad i tjock aluminium vilket ger en robust känsla och bra kvalitet. Med ´non-stick´ yta inuti. ... Klicka för att fortsätta!En rolig kakform i form av en traktor. Perfekt till barnkalaset! Blir extra fin om man garnerar bakverket med exempelvis glasyr och godis, låt fantasin flöda!     Den robusta aluminiumformen är härligt detaljerad för att ge din kaka det där lilla extra man annars kanske saknar. Formen mäter 32 x 25 x 7 cm och rymmer 2,1 L. Kakformen är gjord av kraftig aluminium med non-stick yta, som bidrar till... Klicka för att fortsätta!En rolig kakform i form av ett lok. Perfekt till barnkalaset! Blir extra fin om man garnerar bakverket med exempelvis glasyr och godis, låt fantasin flöda!     Den robusta aluminiumformen är härligt detaljerad för att ge din kaka det där lilla extra man annars kanske saknar. Formen mäter 32 x 19 x 8 cm och rymmer 2,1 L. Kakformen är gjord av kraftig aluminium med non-stick yta, som bidrar till... Klicka för att fortsätta!
Kakformar med olika motiv 395:-

Kommentarer
Postat av: Inger

Muffins formar med snygga mönster finns på dollarstore också. Tror dock inte att de har tagit hem dem här i Arvidsjaur, men min faster köpte åt mig, 60st för 10kr.

2009-08-10 @ 15:16:01
URL: http://sweetbabyboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0