Fototräff Norr 2014

2014-06-10 @ 18:32:00
 
Nu är årets fototräff förbi och vilken härlig dag vi hade! Började med föreläsning utav våra fina gäster Victoria Söderström och Beata Rydén som visade sina bilder, berättade sin historia och gav fantastisk inspiration till oss både deltagare och arrangörer! Verkligen otroligt intressant och roligt! Vi delade ut goodiebags med prylar från alla möjliga företag som sponsrat med produkter. Fika i enormt varm sol, tipsrunda med samma vinnare som förra året (!!) och sedan modellfotograferingar med våra fyra fantastiska modeller. Vi hann även med en liten fotografering inomhus i hägengården eftersom det började regna precis mot slutet. Dagens avslutades sedan med middag på värdshuset med ett par deltagare, otroligt gott att få i sig lite mat efter ett fullspäckad dag. 
Måste säga att det var en otroligt rolig fototräff och jag ser redan fram emot nästa års träff, det kommer utan tvekan att bli en igen! Så himla roligt att evenemanget har växt så otroligt sedan förra året! Så himla roligt. 
 
Detta var innehållet i våran fina rosa goodiebag med blandade grejer från olika företag som så generöst sponsrat till oss. Mer utförlig information och presentation kommer att komma på vår facebooksida allt eftersom FOTOTRÄFF NORR
 
Senaste numret av tidningen FOTO
 
 1 månads guldmedlemsskap på moderskeppet
 
Änglavingar från Evas Photo Props 
 
Hudsalva från Apotea
 
Blandad påse från Cyberphoto, nyckelband, rengöringsduk, godis (så klart!) och ett armband
 
Värdecheck från fotoklok 
 
Snygg fotoram 18x24cm från BGA fotobutik
 
Värdecheck på fotobok från Japanphoto
 
Nattcreme från Dermalogica, skin concept
 
Snyggt läppglans från Palina
 
Samt värdecheck hos Crimson 
 
Kommer att lägga upp lite behind the scenes bilder från dagen eftersom, och lite bilder på våra fina modeller också men det får räcka med information för detta inlägg ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0