Lilla hjärtat har blivit stor

2015-05-19 @ 13:57:35 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 1
Oj jag kan inte riktigt förstå hur fort tiden har gått. Våran lilla gulletös har redan hunnit passera 8 månader och jag vet inte alls hur det gick till! Jag bestämde mig i alla fall igår kväll att ta lite bilder ute i kvällssolen nu när gräset äntligen har tittat fram, passa på eftersom jag inte har tagit "fina" bidler sedan hon föddes, utan bara på mobilen så det känns roligt att ha gjort det. Och fler kvällar lär det bli! Bara vädret vill vara på min sida. Idag har snö fallit så det känns inte så lovande! haha Men hoppet är det sista som överger! 

Årets första bröllop

2015-05-17 @ 14:52:39 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 1
Igår var dagen som jag grät mer än någonsin på ett bröllop. Min fina barndomsvän Malin och hennes andra hälft stod framför altaret. Jag började lite smått redan under porträttfotografeingen, jag tror jag lyckades dölja det lite haha men i kyrkan var det kört. Tack och lov så stod jag längst bak då det brast så det var väl kanske bara prästen eventuellt som märkte det men oj vad tårarna rann. Men det får dom göra, och jag som är så känslosam kan inte hålla igen. 
Det var en fantastisk dag och de var så fina så klart. Nu känner jag mig oerhört peppad att fortsätta fotografera kommande bröllop i år! Åh vad jag längtar! 

Fullt sjå!

2015-05-12 @ 15:40:41 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 0
 
Just nu så har jag en hel del att stå i, bortsett ffrån det vardagliga så har jag haft bröllopsmöten, en massa redigering, klädfotografering, planering, resebokningar och lite annat mindre intressant som hör till. Men jag har väl inte haft riktigt tid eller sug att uppdatera här så jag hoppas ni har lite överseende :) 
Ikväll väntar dessutom konsertfotografering och på lördag bröllop. Som jag skrev ovan så har jag en hel del att stå i just nu så jag skriver det jag hinner. 
Bilden ovan är från mitt senaste bröllopsmöte inför ett av sommarens bröllop, jag har verkligen sett fram emot att träffa dom och jag tror att dagen D kommer att bli helt magisk! Som jag längtar. 
Men nu måste jag sätta igång med lite mer vardagssysslor innan kvällens jobb. 
Ha en fin kväll allihop! 

Seasons

2015-05-02 @ 12:46:56 / Postat i: Foto - Fine art / Kommentarer: 0
 
Igår kväll så drog jag med mig svägerskan ut för en snabb liten fotografering ute på gården. Det är så fint med den lilla ringen runt det döda trädet som står där så jag har länge velat göra en fotograferingen just där. Och igår så blev idén verklighet. Och med gårkvällens himmel som också fick pryda bilden, allting bara klaffade! Älskar den! © Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0