Bröllopsdag

2010-07-25 @ 11:09:27

Den 11 så firade jag och älsklingen våran första bröllopsdag, dock så var vi så upptagna den veckan/helgen så vi firade inte förrän föra veckan.
Älsklingen fick ordna allt och skulle överraska mig.
Så lilleman var hos sin mormor och morfar medans vi körde iväg med bilen till piteå, ca 10 mil hemifrån. Hade många alternativ för vad vi skulle hitta på men inget av dem stämde så han lyckades bra med att överraska mig.
Vi stannade på ett ställe med ett vackert hotell där han hade hyrt en svit!! :O Chocken, trodde att ett litet hotellrum väntande men icke...

Bilder här nedan är på hotellet, riktigt fint både inne och utanpå, och superfina rabatter också!Kommande bilder är i miniatyrer, men klicka för att se en större bild.

Här var matsalen/sällskapsrum


Sovrummet
 
Det fanns även en liten tv i sovrummet men den hamnade inte på bild.

Badrummet med bubbelpool :D
  

Vi hade även ett till badrum med dusch, badkar och toalett men det hamnade inte heller på bild av någon anledning, men det såg ut lite grann som badrummet ovan stilmässigt.

Det var verkligen superfint och det var en mycket trevlig vistelse på tu man hand. På kvällen/eftermiddagen så gick vi ut och åt middag på en kinaresturang, det var riktigt god mat.
Efteråt så gick vi på en promenad efter havet nere där hotellet låg, jätte mysig stig där man då och då kunde gå ner på en strand till vattnet.
Även dessa bilder lägger jag ut som miniatyrer för annars tar de upp så mycket plats :)
De är tagna på våran kvällspromenad.
   
  


Kommentarer
Postat av: Bettan

Inte illa ordnat! Såg ju helt underbart ut! Han är duktig Marcus. :-)

2010-07-25 @ 16:20:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0