Tillbaka igen

2011-11-10 @ 20:20:15
Sådär, nu är datorn frisk från virus och jag har hämtat mig efter hackningarna som drabbat olika konton här och var... Blir verkligen less på allt vad heter internet när sånt händer. Men samtidigt så är det "bra att ha" till så mycket. Men nog börjar man tänka till lite extra vilka konton man egentligen behöver.

Har många bilder som ska redigeras och skickas, fakturor att skriva och räkningar att betala. Samt en massa andra grejer som ska ordnas nu när vi inte har haft tillgång till datorn under ett tag.

Passar på att visa en bild som tog förra helgen på fina svägerskan Sanna, det är så kul varje gång. Trots att det började regna när vi skulle fota inne, men vad har man inte en studio till? Hann väl fota på en liten stund där men fler gånger lär det väl bli! :)Återkommer med bilder från en konsert som var här i Glommersträsk för två helger sen, med ett välkänt band från USA, whitecross. Otroligt duktiga måste jag säga! Kommer väl även lite bilder på Laudamus (från Piteå) eftersom de spelade också. Kul att fota lite konserter också, svårt men kommer man väl på det ska det väl gå bättre.

Kommentarer
Postat av: Sandra - Fotograf & "Fotbollsfru"

Hej!

Fin blogg och fina bilder!Hur är det med dig idag ?

Kram

2011-11-11 @ 09:09:13
URL: http://magiskaminnen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0