Bröllopsfotograf 2014

2013-11-25 @ 11:19:00 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
Boka mig som bröllopsfotograf för 2014 innan årsskiftet och ni erhåller några fina gåvor. 

Boka porträttpaket och få 30 min extra fotografering (värde av ca 1000:-)
Boka halvdagspaket och få en exklusiv fotobok på 20 sidor (värde ca 1300:-)
Boka heldagspaket och få exklusiv fotobok med hela 40 sidor (värde ca 2300:-) samt 1h extra fotografering av ex porträtt, förberedelser eller på festen (värde ca 1000:-)

Mina priser på pdf hittar ni på hemsidan http://www.viktoriawigenstam.se/prislistor/brollop

Galleri hittar ni här
http://viktoriawigenstam.se/gallerier/brollop

OBS! Kommer att ha begränsat antal bröllop under Juli och Augusti månad. 

Min mail: info@viktoriawigenstam.se
Tel: 073-068 80 21 (om jag ej svarar lämna meddelande med ärende och jag ringer upp så fort som möjligt).

Hoppas att jag får fotografera just DITT bröllop!

Söta lilla Thias

2013-11-24 @ 10:24:00 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 1
 
Har ju helt glömt bort att visa er fina Thias, Som jag fotat i magen också men då var han ju så klart inte så synlig som nu! Fantastiskt söt liten pojke. Och helt klart väldigt stilig i keps och hängselbrallor! hihi Har haft ett par fotograferingar som jag kommer att visa er senare, men då några är julklappar så kommer det att bli efter jul. Men tills dess så får ni helt enkelt se några små godbitar från året som har gått. 
Tänka sig att 2013 snart är helt slut? var har detta året tagit vägen ritkigt? Jag har i alla fall inte riktigt hunnit med. Men det har varit ett fantastisk bra år! 
 
Ska idag förhoppningsvis starta årets pepparkaksbygge, och jag skriver ut det här eftersom att det är foto relaterat bygge som gäller i år, om jag får till det så att säga. Jag kan inte lova något, men bild kommer upp sen när den är klar, om jag lyckas! :) 
 
Update: Det blir inget kamerabygge, men nästa år då ni! Dock ett pepparkaksbygge, så ni får nog se något typ av bygge ändå :)
 

Privatkurs

2013-11-23 @ 21:40:24 / Postat i: Foto-Fotokurser / Kommentarer: 1
 
Idag kom fina Angelica för sin lilla privatkurs. Hon var en av de lyckliga vinnarna i min bloggtävling jag anordnade för ett tag sedan. Verkligen en trevlig tjej och duktig footgraf! Det är så roligt att kunna ge lite små tips och att få peppa lite grann, in på hennes blogg och kika på hennes bilder! :) 
Tyvärr lite kallt ute så det blev inte så lång stund utomhus, men vilken tur att vi är hårdingar! Hihi

Tvillingbesök i studion

2013-11-21 @ 11:25:34 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 3
 
För första gången så har jag nu fotograferat nyfödda tvillingbebisar. Så otroligt gulliga dom är lilla Anders (till vänster) och Erik (till höger). Det är stunder som dessa då man känner att man verkligen har valt rätt jobb! Helt fantastiskt! Det var inte heller lika svårt som jag hade föreställt mig. Inte med dessa pojkar i alla fall. 
För när man fotograferar två små så är det ju mycket som ska stämma in, de ska sova samtidigt osv. Men det gick bra och vi fick till ett par riktigt fina bilder. 
Denna är en liten tjuvkik, fler kommer nog upp sen :) 

Norrsken på himlen

2013-11-16 @ 20:14:06 / Postat i: Foto-Djur och natur / Kommentarer: 5
 
Kan inte ritkigt beskriva dessa bilder, förrutom oj så vackert! Precis bakom huset igår kväll, man bor ju på rätt ställe!

Julerbjudande 2013

2013-11-14 @ 18:24:00 / Postat i: Allmänt / Kommentarer: 0
 
Japp nu släpper jag årets erbjudande. Presentkort. 
För ett presentkort till ett värde av 500kr så betalar du endast 350kr, och för ett presentkort till ett värde av 1000kr så betalar du endast 700kr. Perfekt att ge bort som julklapp eller kanske en julklapp till dig själv? 
Men passa på nu. Endast ett begränsat antal presentkort. 
 
Beställ presentkort via min mail: info@viktoriawigenstam.se och ange ämne presentkort. 
Eller gå in på min hemsida och fyll i formuläret under kontakt eller KLICKA HÄR

Septemberbröllop bildbomb

2013-11-11 @ 13:54:40 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
 
 
 
Kan man säga mer än att de är fina? Detta var ett helt magiskt bröllop att få uppleva. Verkligen inte alla dagar heller man tar bröllopsporträtt med får i en fårhage ;) hihi Tror dock att dom var lite småsugna på buketten! Några fler fårbilder får ni se lite senare. 
 

Vintern är här

2013-11-09 @ 08:06:24 / Postat i: Vardag / Kommentarer: 0
Japp så här ser det ut numera hos oss. Snö och minusgrader om dagarna. Vi har legat sjuka här hemma, därav den lite dåliga uppdateringen här på bloggen. Men nu börjar energin återkomma och bara min segdragna förkylning som är kvar. 
 
Det börjar nu närma sig jul, så ni som vill ge bort bilder till julklapp bör boka in en fotogrfaering snarast möjligast för att hinna få levererat i tid. Presentkort finns också att ge bort i julklapp. Både på fotograferingar och valfria belopp, kontakta mig på mail: info@viktoriawigenstam.se med namn, belopp/fotografering och jag skickar ett presentkort så snart som möjligt. Den perfekta julklappen eller hur?
 
I morgon så kommer det upp lite bilder från mitt septemberbröllop i Stockholm. Så missa inte det! 
 
Här har ni lite grann vad mina senaste veckor har bestått av, iordningställande av studion, fotografering med vagn lånad från Glommersträsk hattmuseum, videoinspelningen och modellfotograferingen. 
 
Bilderna tagna från min instagram

Rebecca & Tommy

2013-11-02 @ 12:26:36 / Postat i: Foto-Kärlek, Foto-Porträtt / Kommentarer: 0

 
Hur fina får man vara? 
Rebecca är alltså en gammal barndomskompis till mig som jag träffade i Stockholm när jag var ner en helg. Jag har nämnt det förut men det är verkligen så roligt att träffas när det inte känns att det var fler år sen sist. Och att dessutom få fotografera henne med sin sambo är ju inte helt fel heller. Så himla fina tillsammans och jag fick äntligen fotografera i ekotemplet som har varit lite av en dröm förut när man sett andra tagit så fina bilder där. Verkligen underbart ljus på den lilla platsen. 
Och så klart bad vi Tommy också att ta en bild på oss två tillsammans, tror vi har bilder från varje gång vi setts nästan. Då det tyvärr är rätt sällan. 
 
Fina vännen <3
 © Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0