Bohemian

2015-01-26 @ 10:21:00 / Postat i: Foto - Modell, Foto-Porträtt / Kommentarer: 2
Modell: Åsa Lidström - Hår: Arijana Catak - Smink: Imaan Aiddai - Kläder: Mimmis Boutique
 
Äntligen kan jag visa er bilderna från den här fotograferingen som jag hade i höstas. Detta är med vår fina modell Åsa, fler bilder kommer att komma allt eftersom men ville ge er en första kik. Den här fotogrfaeringen arrangerades tillsammans med främst Arijana som jobbar som frisör i Arvidsjaur. Det var oerhört roligt och kallt (stackarna) men resultate blev så fint! :) 
 

And ye shall know the truth, and the truth shall make you free - John 8:32


Away

2015-01-21 @ 18:34:00 / Postat i: Foto - Fine art / Kommentarer: 12
Här är en bild från mitt allra senaste projekt, genomfört igår. Japp, med sovande bebis och snälla barn så hann jag med detta hemmai källaren. Men jag fick ju faktiskt lite hjälp. Barnen fick assistera, dvs hålla upp mitt huvud lite så jag slapp dö (japp, så hemskt jobbigt var det!) och den andra trycka på knappen på kameran som jag lyckats palla upp på mitt trasiga stativ (ett ben ihop-tejpat med en penna som trots det åkt isär), liggandes på rygg och för mitt liv försöka hålla upp mina ben med mina otroligt svaga nästintill obefintliga magmuskler efter graviditeten, och sen liggandes igen för att få till armarna, tro mig det var världens träningpass det här! Men jag är faktiskt väldigt nöjd med bilden. 
Har så länge velat göra den och istället för att vänta på modell så fick jag agera själv. Inte min starka sida men det fungerade! 
 

Take hold of shield and buckler, and stand up for mine help - Ps 35:2Stormande vindar

2015-01-15 @ 11:44:42 / Postat i: Foto - Fine art / Kommentarer: 0
 
Upptäckte alldeles nyss att jag glömt visa er denna härliga bild som jag fick äran att skapa tillsammans med Ramona som ni sett förut (tjejen men lyktan i skogen) men här lite mer dramatiskt. Detta är en bild i raden som jag satt ihop flera bilder till en. Jag gillar verkligen hela konceptet och jag har så många bilder som jag vill göra. Håller på med en för tillfället som jag hoppas blir klar inom en snar framtid, om jag nu inte börjar om från början igen. Som jag gjorde med bilden ovan, gjorde om första versionen två gånger men sen började jag om på nytt! Eftersom jag är helt ny inom photoshop så tar det lite tid att bli vän med alla funktioner osv :) 
Vad tycker ni om den här? 
 

Fire, and hail; snow, and vapour; stormy wind fulfilling his word - Ps. 148:8


Vackra Anna

2015-01-13 @ 16:03:58 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
 
Här är en bild på finaste Anna som var med som modell på vår fotografering tillsammans med Nixa Design som har bidragit med den fantastiska klänningen som Anna har på sig.
Jag insåg just att jag inte skrivit här sen före jul, det har varit väldigt fullt upp och jag har helt enkelt varken haft tid eller direkt lust för att blogga. Men ska komma i lite rutiner nu igen, hoppas jag. jag har sagt det så många gånger förut men jag hoppas på att det verkligen blir så nu, har så mycket bilder att visa er!
 
 
Men tillbaka till bilden ovan.
Klänning: Nixa Design
Smink: Imaan Aiddai
Hår: Viktoria Hansson
Blommor: Interflora Aridsjaur
Smycken: Hellgrens i Arvidsjaur (Smycka) 
Modell: Anna Reinholdsson
 
 
In whom we have redemption through his blood, even the forgiveness of sins - Kol. 1:14© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0