Gravidfoton

2012-10-25 @ 22:19:13 / Postat i: Foto-Kärlek, Foto-Porträtt / Kommentarer: 1
Fick ta lite bilder på fina Maria förra veckan då jag hade en praktikant hos mig. Så underbart! I alla fall på andra ;) 
 

Tillbaka!

2012-10-20 @ 18:51:26 / Postat i: / Kommentarer: 1
Efter att ha bott i flyttkaos så har vi nu också fått låna lite internet så jag kan uppdatera lite igen. Främst så klart så man får allt jobb bortgjort. ;) För er som inte har hängt med i svängarna så har vi alltså nu flyttat! Bpr kvar i samma by men har lite bättre läge nu, större gård och mycket lugnare. Så otroligt härligt! 
Snart kommer det nog upp lite nya bilder ocskså men måste komma iordning lite grann i röran först. 
 
Men nu vet ni att jag lever i alla fall :) 

Mina älsklingar

2012-10-12 @ 11:20:00 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 3
 
Mina två små underbara fick vara med lite på bild igår, ibland så fungerar det visst ;) Tror att dom börjar vara lite less att mamma springer runt med kameran dagarna i ända. haha men vad ska man göra åt saken? :) 

Nytt till studion

2012-10-11 @ 18:19:30 / Postat i: Foto-Blandat, Foto-Newborn / Kommentarer: 3
 
Det här landade bland annat hemma i brevlådan, eller rättare sagt kom inlevererat tidigare i veckan. En bakgund och ett golv. Även en blåare balgrund. Så nu fattas det bara lite nyfödda och små bäbisar så kommer det här att bli hur bra som helst ;) 
 

Vilken underbar dag!

2012-10-11 @ 11:09:09 / Postat i: Självporträtt / Kommentarer: 2
Vaknade upp i morse och kände mig verkligen glad! Har fått sova ordentligt, allting flyter på hemma och det går även framåt med företaget. Lite extra glad över en grej som hände igår, ett enormt erkännande för mig som fotograf ;) Ska inte gå in mer på det men kände mig oerhört smickrad över händelsen.
Samt att jag idag har fått beröm av en av mina största inspirationskällor inom fotograferingen. Även det kan ni ju tänka er är väldigt överväldigande. Sitter nästan tårögd av glädje :) Så jag tror att nästan ingenting kan förstöra den här dagen nu!
 
Hoppas att ni får en lika underbar dag som jag! 
Bild från senaste försöket i studion! Är mycket gladare än bilden visar men den får duga ;) 
 

Hösterbjudande

2012-10-07 @ 11:30:23 / Postat i: Foto-Barnporträtt, Foto-Kärlek, Foto-Porträtt / Kommentarer: 0
Nu är hösten snart över, en av de vackraste årstiderna ute i naturen. Så missa nu inte chansen att föreviga nära och kära eller dig själv under dessa underbara förhållanden som råder ute. Innan snön kommer. Ett foto är verkligen ett minne för livet som man alltid kan ta fram och titta på, så därför ger jag er detta unika erbjudande med många förstoringar så att ni verkligen kan njuta av era bilder. Ett pangerbjudande till ett bra pris, vad finns det att förlora? Boka NU! 
 
Maila direkt: info@viktoriawigenstam.se
Eller klicka in er på min HEMSIDA och kontakta mig därifrån. 

Modellporträtt

2012-10-05 @ 18:24:21 / Postat i: Foto - Modell, Foto-Porträtt / Kommentarer: 3
En till bild på fina Micaela, har så många favoriter!  Ha ni alla en nu en riktigt bra helg! För det kommer jag absolut att ha! 
 

Självporträtt del II

2012-10-02 @ 21:05:44 / Postat i: Självporträtt / Kommentarer: 9
                
 
 
Här kommer lite från mitt försök med bilder på mig själv, här alla i svartvitt. har några till på lager men börjar lite försiktigt. Undrar om jag någonsin kommer att trivas bra framför kameran? Väldigt jobbigt är det då. 
Lite bättre har det väl blivit med tiden, dock väldigt obekvämt fortfarande. Var inte för hårda nu, är väl kanske inte direkt så fotogenisk heller. Men ibland måste man ju härda sig själv lite grann ;) haha  men skärpan var då bättre än senast ;) 

4 månader

2012-10-01 @ 09:35:00 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 5
 
Här kommer bild på lilla fina tjejen, snart 4 månader som jag fotograferade i lördags, hur sockersöt får man bli egentligen?! Så underbar :) 
 © Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0