Solen skiner

 
Äntligen är min kära Marcus hemma igen :)
Tala om skönt alltså! Det har verkligen varit tomt de dagar han varit borta Jag skulle verkligen aldrig klara av att bo själv kan jag ju tala om för er! Huva! 
 
Det är fortfarande inte helt öde på fotograferingsfronten...Har haft ett par körkortsfotograferingar, företagsfotografering och nu har det börjat komma in lite höst/vinter bokningar, så himla roligt! 
Men en sak är då säker, nästa sommar ska ag faktiskt "ta semster". Dvs inte jobba över huvud taget under 2-3 veckor. Får se hur jag lyckas med det...
 
Igår var det surströmming för hela slanten, så himla gott alltså, lika gott varje år. Om än jag inte är så många firrar så får man sitta och njuta en liten stund i alla fall. 
 
Idag är det också fullt upp, möte, rep med bandet, eventuellt färd upp på vithatten och det känns som att vi hade något mer på schemat också men vet itne riktigt vad...kommer nog att bli en hård dag, men det är bara bita ihop och köra på! 
 
Nu ska jag ta och väcka marcus som fått sovmorgon idag, återkommer väl här i dagarna :) 

Svårt att komma ihåg!

Oj vad länge sen jag skrev nu igen! 
Varför är det så svårt att komma ihåg den här bloggen? 
Är ju ändå lite skönt att kunna skriva av sig privat....
 
Sitter och natt-ugglar nu dom här dagarna, min kära älskade man är ju borta och hjälper Peter och Rex med spelningarna, rigga och greja på. Så jag är lite ensam här i dagarna. 
Och har jag hov att sova? Svar nej, det är verkligen svårt att få sig isäng när man är själv. Så är det i alla fall för mig. 
 
Känner mig lite tärd och stressad över det mesta just nu men jag hoppas att jag snart ska kunna lugna ner mig tillräckligt för att kunna slappna av ordentligt. Hade ju inte suttit helt fel kan jag ju säga....
Hela sommaren har varit stressig, längtar till nästa år när jag byter upplägget på mina prislistor så att jag kan fokusera på det jag faktiskt tycker är kul, själva fotograferandet! :) 
 
Ska försöka jobba vidare nu intill småtimmarna, har tagit lite produktbilder till snickerifabriken här i byn. Ska försöka hinna klart det innan i morgon förmiddag så det är bäst att ligga i nu! 
På återseende inom kort hoppas jag!! 
 
Fliker in en liten bild också på det sedan jag var i Stockholm
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus