Inställt

Var tänkt idag att jag skulle dra iväg till Luleå för att träffa en kollega skulle man väl nästan kunna säga. Hon är footgraf hon med, Vi planerar att anordna en fototräff i sommar. 
Men det blev tyvärr avbokat då vädret är som det är, vi hade tänkt fota lite grann också ;) Så klart! 
Det är så roligt att hittat någon som verkar vara vettig gällande fotografering. Min förra upplevelse av fotograf-kompis gick ju inte så bra vilket det flesta av er vet. 
Vill verkligen inte hamna i den situationen igen. Otroligt krävande men tur i alla fall att det är så gott som över nu :) 
 
Så idag sitter jag istället och planerar inför min nästa webkurs som jag har tänkt släppa. Men denna gång inriktning på porträtt. 
Förra kurser sålde jag ju faktiskt några ex av så med lite tur finns det någon som vill nappa på porträtt också :) 
Jag tycker att det är så svårt att få ihop allting. Det är verkligen så mycket material att få ihop, så det kan ett tag att knyta ihop säcken så att säga :) 
 
Kommer med lite tur att ha några behind the scenes videos i den här kursen också. Men vi får se vad jag hinner med. Roligt hade det varit i alla fall. 
 
Deklarationen är klar för i år också och jag blir till och med lite gladar än förra året eftersom jag får tillbaka lite mer  i år ;) Plus att jag gick 10 000 i ren vinst!! :O Är så glad att det faktiskt fungerar och går ihop, till och med går plus :) hihi 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus