Tillbaka kanske! :)

 
Hoppsan här var det ganska dött......har inte kommit ihåg alls att skriva här på sneaste, har varit mycket här hemma och jag har inte riktigt velat starta datorn i onödan ;) haha Jag blir ändå bara fast i jobb! :)
 
Theodor, min lilla lilla pojke är nu hela 5 år....helt sjukt vad fort detta har gått, jag hinner inte med över huvudtaget! Usch usch! 
Men man tar det "dåliga" och vänder det itll något "bra". Har under dagen suttit och knåpat på en liten instrumental låt på piano. På denna inspelningen spelar jag väldigt mycket fel men jag orkade verkligen inte ta om EN GÅNG TILL! Haha tålamodet räckte inte riktigt till det ikväll. Ska försöka skriva ner sen vad jag spelar också då små delar var hastigt improviserade, därav det lilla temposkiftet emellanåt..... 
Inte helt hundra men kanske nånting på gång :) 
 
 
Tyvärr så tråkigt som bara en bild på vattendroppe men hade inte riktigt lust med att lägga ihop ett bildspel nu särskilt när det inte är perfekt heller... :) haha

Kommentarer
Postat av: sanna

Mycket behagligt att lyssna på :)

Svar: Tack Sanna, ska försöka göra lite bättre så det blir lite mer flyt i det hela, men måste först ta reda på vad jag spelade ;) haha nackdelen med improvisation! :)
Viktoria Wigenstam

2014-01-14 @ 22:46:43

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus