Bild + lite annat

Nu kommer äntligen magbilden upp för vecka 27 (26+2), tröjan är lite lite stor så fick dra åt den för att magkonturen skulle synas, därav alla rynkor :)Det känns verkligen som att man är helt gigantisk numera! Även att magen kanske inte är den största jag sett så känns det så ibland :)
Det börjar kännas lite i ryggen om man hållt igång lite för mycket under dagen, som igår då det blev både städning och brödbakning samt massa andra vardagssysslor..tur att det går över relativt snabbt.

Har även börjat känna av halsbränna nu....hade ganska mycket med Theodor så hoppas det blir lite mildare den här gången, som tur är känns det inte hela dagarna!

Nu när det börjar vara så fint väder så skulle man ju verkligen vilja ut och gå för att hålla igång lite men tyvär blir det bara kortare svängar då min sen tidigare lite krångliga höft tar stryk av längre turer, så typiskt! Hoppas det ger med sig också till slut så man kan börja vara ute lite mer!

Så..13 veckor kvar nu då! Det känns ju jätte lite, men samtidigt så kan tre månader gå ganska långsamt, får hålla migg sysselsatt med bakning och sen utaktiviteter med T så att dagarna går snabbt! :)


Kommentarer
Marica

Ja, magen ser fortfarande större ut på bild än i verkligheten! ;)

2011-04-02 @ 07:54:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0