Felicia

2013-03-29 @ 00:10:58 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 7
 
Söta lilla tjejen, 11 dagar gammal på besök i studion idag. Bjöd på några otroligt söta leenden! Ha en underbar påsk kära läsare och glöm inte bort min frågestund! 

Frågestund med personlig touch!

2013-03-27 @ 07:42:57 / Postat i: Frågor och svar / Kommentarer: 5
 
Kommande dagarna hade jag tänkt ha en liten frågestund här på bloggen! Och förhoppningarna är väl att jag ska svara på dom i ett videoinlägg sen, så att ni får se lite mer av mig :) Fråga om precis vad ni vill, personliga frågor eller frågor om fotografering, det är bara fantasin som begränsar! Så kom igen och fråga på, inom ett par dagar kör jag igenom lite svar! :)

Hardy

2013-03-26 @ 13:01:57 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 1
Det här är no gen av mina aboluta favoriter från fotograferingen med lilla Hardy, 13 dagar gammal.  För er som gillar min sida på facebook har redan sett den men jag är förälskad! :) 
Och inte nog med det så har jag nu ungefär hundra ideér till som jag skulle vilja utföra! Det tar verkligen aldrig slut. Kommer nog att få göra om ett helt hus till en enda stor newborn studio! Ungefär så illa är det snart, men så kan det bli när man blir lite manisk ;) 
 
På torsdag så kommer ännu en liten bebis till studion, lite yngre än hårdingen här på bilden men hoppas på lika fina bilder då också. Och förhoppningsvis med lite "nya" grejer, i alla fall oanvända grejer. Håller tummarna! 

Konsten att njuta!

2013-03-25 @ 10:03:00 / Postat i: Vardag / Kommentarer: 1
 
Lördagen bestod av härligt väder, grillning och skoteråkning! Uppe på berget här i byn så är det sådan otrolig utsikt så bara att åka dit räddar vilken dag som helst. Vi for ett helt gäng, några av mannens syskon med barn. 
Och jag hann ladda kameran innan vi for upp också, vilket tur! Är roligare att ta lite bilder nu när våren är på intågande. Har nog under mars månad tagit fler bilder än januari och februari tillsammans, lätt!
Men det är verkligen skönt att få komma ut och koppla av lite grann, för det här är verkligen livet! Att kunna NJUTA! 
 
Som ni ser på en av bilderna lyckades jag knäppa av en liten krasch med bobben också ;) haha klockrent! 
Lite snö hann falla men vad gör det när det blir fina bilder? Jag vet, jag är lite arbetsskadad! 

13 dagar gammal med storasyster

2013-03-24 @ 20:52:03 / Postat i: Foto-Barnporträtt, Foto-Newborn / Kommentarer: 1
 
 
Dom här två sötisarna var på besök i studion idag. Lilla Hardy 13 dagar gammal och storasyster Sälla. Så söta, Sälla har ni ju sett tidigare tillsammans med lillebror fast då låg han i magen :) Det blev många fina bilder som jag kommer att så småningom visa upp här på bloggen, tills vidare får ni se dessa. Viss är hon bara för fin med sin lillebror <3 

Det börjar ta sig!

2013-03-21 @ 13:50:55 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 1
 
Nu känns det lite som att jag kommit igång på allvar med mina newborn-footgrafering. Har haft en del förfrågningar och bokningar på senaste och det känns verkligen så roligt! Eftersom jag verkligen brinner för just nyföddfoton så studsar jag upp och ner av lycka! Inombords i alla fall :)  Hoppas på många fler som vill komma och föreviga sina små bebisar, hade ju varit riktigt häftigt också att få fota tvillingar! Men en vacker dag kanske det kommer det med :) Bilden ovan är på fina lilla John som var på besök strax efter nyåret, sammanbiten! hihi

The Pusher

2013-03-20 @ 15:45:09 / Postat i: Foto-Konsert / Kommentarer: 1
 
Lite bilder från stadsfesten förra året på the Pusher. Hoppas verkligen det blir en massa konsertbilder i sommar! 

 
 
 

Framflyttad fotografering

2013-03-19 @ 18:15:51 / Postat i: Foto-Barnporträtt / Kommentarer: 0
 
 
Så trist! Skulle egentligen ha en liten nyfödd-fotografering i morgon men den blev tyvärr framflyttad eftersom jag ligger delvis med feber och hosta. Så typiskt! Nu måste jag bara se till att bli frisk snarast möjligt så att jag får bebismysa lite sen, man vill ju inte smitta ner de små. Men det ska nog bli bra till slut! Bara jag får sova ordentligt så ska ni se jag är på benen igen! 
 
Bilderna ovanför är på dom små söta sysken jag hade på besök i studion för ett tag sedan, otroligt gulliga och busiga, finns många bilder att visa er, även några bilder tillsammans med mamam och pappa. Så fint så fint! 
Men måste erkänna att jag börjar längta lite till den riktiga våren så att man kan börja fotografera lite utomhus också! 
 
Nu ska jag gå och kurera mig med glass och halstabletter! Nu ska förkylningen bort! 

Grymt erbjudande

2013-03-18 @ 16:01:05 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 0
 
Missa inte detta, boka fast ditt bröllop NU och få lite rabatt som en gåva från mig, gäller endast till den sista mars. Passa på! 
 
Maila mig: [email protected] 
eller boka genom att fylla i detta formulär: 
 
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:

Aurora borealis

2013-03-17 @ 21:50:39 / Postat i: Foto-Djur och natur / Kommentarer: 5
 
 
Ikväll fick vi uppleva detta magnefika norrsken, det är så klart alltid vackert men lite utöver det vanliga just ikväll. Det var inte någon lång stund men hann ju få några bilder, vilken tur! 
Att det var så mycket just ikväll verkar bero på några solexplosioner som inträffat, och när partiklarna träffar jordens magnefält så kan norrskenet uppstå. 
Här uppe är det ju ändå rätt vanligt med norrsken, inte lika vanligt här som uppe i ex Kiruna men när detta hände så kunde man också se norrskenet ända ner till åtminsone Dalarna. Maffigt eller hur? 
 
Kanske inte "perfekta" norrskensbilder men har gjort vad jag kunnat med utrustningen jag har :) Hoppas ni gillar dom! 

Utomhus och fönsterljus

2013-03-16 @ 18:41:00 / Postat i: Vardag / Kommentarer: 3
 
Idag så har dagen spenderats ute med hela familjen. Inne för att äta och så lillkillen får sova men annars har det varit full fart. Min kära man har hjälpt barnen att gräva en snö-borg, kommer att bli riktigt maffigt tror jag. Tänk er, en STOR snöhög utgrävd till slott/borg! Inte bara kul för barnen ;) 
Passade på att knäppa av några bilder på mina små älsklingar idag också, det är så sällan man tar kort på dom här hemma men idag äntligen, får hoppas att vi får lite mildare väder snart så snön vill försvinna också! Nu börjar man vara lite less, just för att man inte kan vara ute och ta bilder i grönskan! Kan ju säga att jag längtar så oerhört mycket nu efter sommaren! 
Blev några snabba bilder också inne i det härliga fönsterljuset, ibland kan det gå att ta självporträtt också! 
 
Har också idag hunnit spela in lite videoklipp till min kommande webkurs, haha det är så tur att ingen ser mig när jag gör det. Det hinner verkligen bli många misstag och konstiga uttal på alla möjliga ord. Men till slut så fick jag till det jag skulle! Kommer att komma med lite grann i en lanseringsvideo sen! Ska försöka också skriva klart allt så snart som möjligt, vill ju lansera kursen NU! Men snart så är allt klart, tills nästa kurs ska göras :)

Bröllopssäsongen

2013-03-16 @ 10:21:00 / Postat i: Foto - Bröllop / Kommentarer: 1
 
En del bokningar har börjat trilla in i almenackan nu, ser fram emot årets olika bröllop så oerhört mycket! Förra sommaren var en av mina bästa hittills så jag ser med glädje på denna! 
Det jag saknar dock i min lilla portfolio är lite vinterbröllop, med tanke på att jag bor där det faktiskt är snö halva året så skulle det kännas väldigt roligt om det finns någon som vill boka vinterbröllop också. 
Antingen innan denna vinter är slut (har lediga tider för vårvintern) eller till nästkommande vinter. Hör gärna av er till mig!
 
Ni kan så klart också boka mig inför sommarens bröllop, men vänta inte för länge bara! Jag vill ju gärna säga ja till alla men har redan fått tacka nej till två stycken som infallit samma datum, tänk på att vara ute i god tid! :) 
 
 
Ni kan kontakta mig genom att fylla i detta formulär: 
 
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:

Grattis!

2013-03-13 @ 07:47:38 / Postat i: Foto-Kärlek / Kommentarer: 0
 
Den 11:e så kom Emelie och Thomas lilla kille till världen!! Äntligen kanske man skulle säga? Lilla Elton är så otroligt söt! Gå in och kika och säg gärna grattis till lyckliga familjen! Stort grattis fina ni!

Vad är det bästa med att baka?

2013-03-12 @ 18:04:36 / Postat i: Foto-Blandat / Kommentarer: 5
 
Inte att smaka smeten/degen under bakningen, inte att diska bort allt efterå (om man nu gillar sånt) och inte heller att smaka de färdiga kakorna nygräddade med kall mjölk. Nej det stora nöjet ligger i att fotografera det man har bakat. Verkligen inte lätt att få kakorna/bullarna eller vad det nu är som man bakar att se så gott ut som det faktiskt gör i verkligheten, men idag så lyckades jag! 
Jag tror bestämt att jag måste baka mer i veckan!! 

Köpa posters / canvastavlor

2013-03-11 @ 20:39:29 / Postat i: Foto-Djur och natur / Kommentarer: 0
 
Idag har jag på facebook gjort en sida för att kunna köpa mina naturbilder av olika de slag (har en hel del) för dom som är intresserade. Priser och allt finns på sidan endast för tillfället men gå gärna in och kika, kanske finns det något motiv som passar på just din vägg hemma i vardagsrummet? 
Ni hittar sidan HÄR
 
Om ni är intresserade så kan ni gärna slänga iväg ett mail till mig: [email protected] 
 
 
Ex på hur det kan se ut på canvastavla.

Kommande

2013-03-10 @ 19:47:03 / Postat i: Foto-Blandat / Kommentarer: 2
 
Innan den här månadens slut så kommer jag att lansera ett helt nytt koncept. Någon som jag inte har gjort förut och som jag hoppas kommer att kunna bli populärt även till mina läsare och andra fotointresserade som inte bor just här. Jag ser väldigt mycket fram emot detta men det är också lite smått stressigt då det är mycket som ska göras klart. Men så klart ska jag hinna klart det! Är grymt peppad! Det kommer säkert att bli jätte bra! Hoppas också att ni kommer gilla det lika mycket ;) 

Två favoriter

2013-03-09 @ 07:55:00 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 3
 
Här två av mina favoriter från fotograferingen med lilla Freja, 9 dagar gammal. Vet inte om jag behöver säga så mycket mer.
Bilderna får tala för sig själv

Boka tid för din lilla bebis

2013-03-08 @ 11:06:15 / Postat i: Foto-Newborn / Kommentarer: 2
 
Glöm inte att ni kan boka fotografering för er nyfödda lilla vän. Själva fotograferingen är kostnadsfri och du betalar endast för de bilder som du vill ha. Hur bra är inte det va? 
Boka en tid nu eller sprid till vänner/bekanta som kan tänkas vara intresserade, för det är verkligen ett kap! 

Piteå

2013-03-07 @ 10:14:03 / Postat i: Foto-Djur och natur / Kommentarer: 2
 
Så här såg det ut igår när fotograferingen var avklarad. Så himla fint. Det må lukta illa men det gör sig väldigt bra på bild ;) Fotograferingen gick väl rätt så bra, vi fick till en del bra bilder. Så nu är det bara kvar att välja ut!
Nu ska jag fortsätta redigera lite grann! 

Omslagsfotografering

2013-03-05 @ 22:00:04 / Postat i: Foto-Porträtt / Kommentarer: 1
 
I morgon så kommer jag att ha en av mina "större" fotograferingar. För hur stort är det inte att få ordna omslag till en EP! Och dessutom till dom här duktiga musikerna! Så kallade barnen som jag nämnde tidigare i ett inlägg. 
Får verkligen hoppas att vädret är med oss och att vi hittar en perfekt plats. Kommer att reka läget lite i morgon innan. Inte så lätt att göra det i förväg när det är en bit bort. Men det ska nog gå bra! 
Hur det gick, ja det får ni nog veta i morgon eller på torsdag. :) 

Busiga pojkar

2013-03-04 @ 12:19:00 / Postat i: Foto-Barnporträtt, Foto-Porträtt / Kommentarer: 0
 
Hade pojkarna på bilden på besök i studion för lite drygt en vecka sedan. Oj så söta dom var. Blev några fina familjebilder också med mamma å pappa inkludera också men dom får ni se senare. Tycker den här var så gullig med deras "kärleks-skylt" som de hade med sig. Hur sött är inte det <3 
 
Den här veckan så blir det en del redigering från helgens konserter, måste svara på mina mail, samt på onsdag så blir det fotografering till ett skivomslag, med lite tur också en newborn fotografering innan helgen. Kanske inte fullspäckad vecka men det blir som en lagom nivå när jag är hemma med mina barn också. :)
Särskilt efter helgen som varit, skulle nästan kunna lägga mig och sova hela dagen! Haha
 
Men på återseende, kommer säkert upp lite fler konsertbilder framöver och lite fler newborn foton som jag inte hunnit visa er ännu, några av dom bästa är kvar!

Vad har hänt?

2013-03-03 @ 20:24:41 / Postat i: Foto-Konsert / Kommentarer: 0
 
Ovan ser ni vad jag har pysslat på med senaste dagarna! Konsert för hela slanten. Har verkligen uppdaterat dålig här men det är mycket som ska ordnas inför konserterna så det har varit lite körigt. men nu är det över, tyvärr!
För er som inte vet om det så spelar jag ju i ett band här i byn (Lumberjacks) och vi var ett av banden som spelade. Samt duktiga barnen från Piteå och till råga på allt, P-REX. Ni som missade det, missade verkligen en fantastisk kväll med oerhört dukiga musiker, hela högen! Rex som är gitarrist kom hela vägen från Chicago. Han har spelat med bla Whitecross, så så duktig! 
Kommer säkert att komma upp lite fler bilder också, hann väl ta ca 800 under helgens lopp så det är en hel del att gå igenom. 
 
Länkar till alla medverkande: 
LUMBERJACKS                  BARNEN                     P-REX (MoonValley Production)



© Viktoria Wigenstam
Blog designed by Tasnim E
RSS 2.0